8.

3.7K 172 47
                                    

2 Héttel később

Mimi pov.

Nos igen. Sajnos megint hétfő van ami azt jelenti hogy suliba kell menni. Ez a 2 hét hamar eltelt. Szinte mindennap együtt lógtunk és hülyültünk ám egyszer minden jónak vége szakad így ahogy ennek is.
Álmosan ballagtam a fürdőszobába ahol fogat mostam és hajat vasaltam majd mentem is felöltözni. Mai szettem egy bő fekete felsőből,egy sztreccs nadrágból egy bakancsból és egy zöld dzsekiböl állt. Miután felöltöztem,bepakoltam a táskám majd reggelim befejéztevel indultam is a suliba.
Nagy meglepetésemre Jungkook állt az ajtónkban a telefonját nyomkodva így köhintettem egyet hogy észre vegyen.
-Jó reggelt Tökmag..-köszönt nekem Jungkook majd megölelt.
-Neked is Nyuszi..-öleltem vissza.
-Ma lesz fizikááánk..-nyafogta jungkook szendvedő arckifejezéssel.
-Tudooomhh...viszont...ma csak 5 óráánk vaaan..-mondtam a mondat végét elnyújtva.
-Baszki...tényleg kiis ment a fejemből. -csapta homlokon magát Kook.
Ezek után lassan ballagtunk be a suliba ahol a többiek beszélgettek.
-Sziasztoook-köszöntünk egyszerre Jungkookkal majd odarohantam Hyunához és szorosan megöleltem.
Miközben beszélgettünk észre vettem egy sötétbarna hajú lányt aki a lépcsőn ülve olvasott. Egy pillanatra találkozott tekintetünk majd hamar elkapta tekintetét enyémről. Vajon ki ez a lány ?- gondoltam magamban. Észre se vettem hogy elbambultam mivel a többiek próbáltak vissza hozni a valóságba.
-HAHÓ! Föld hívja Mimit- lengette meg szemem előtt Jimin a kezét mire ilyedten megráztam a fejem és rájuk kaptam tekintetem.
-JEEEJ Mimi visszatért közénk! -üvöltötte Hobi majd szorosan megölelt. Eközben Jungkook lépett oda mellém majd kezét jobb vállamra helyezve, nézett aggodalmasan szemeimbe.
-Mimi minden rendben van? -kérdezte mire elmosolyodtam és egy aprót bólintottam.
Ezekután bementünk az osztály terembe és elfoglaltuk helyeinket majd bejött a tanárnő melette az új osztálytarsunkkal akit ma reggel láttam a suli előtt.
-Jó reggelt gyerekek! Ma egy új tanulót szeretnék bemutatni nektek. -mondta Mrs JiWoo majd rámosolygott az új lányra aki egy nagyot nyelve kezdett bele a bemutatkozásnak.
-Sziasztok a nevem Kim JiWoo. Nemrégiben költöztünk ide szöulba a szüleimmel. Szeretek táncolni és énekelni..!-mesélte nagy lelkesedéssel az új lány amin Hyunával csak mosolyogtunk.
-Jól van JiWoo kérlek ülj le Jungkook mellé.-mutatott a tanárnő a Jungkook mellett lévő üres helyre.
Miután Ji Woo leült Kook mellé csendben folytattuk a nyelvtan órát..
-Héj... Psszt mimi.. -keltegetett hyuna mire álmoskásan rápislogtam majd nyujtózkodtam egyet.
-Igen?? -kérdeztem barátnőmet még mindig álmosan mire csak kuncogott egyet és adott egy levelet a kezembe.

"Drága Mimi . Régóta érzek valamit irántad de sose mertem bevallani de most eljött az ideje. Minden év elején kezdődött mikor abban a szép barack színű szoknyádban és a fehér blúzodban megláttalak a parkban sétálni . Akkor valami különöset éreztem gyomromban és tudtam hogy te vagy az igazi. Kérlek légy ma ott délután négykor a fagyi árusnál a parkban hogy végre személyesen is bevalhassam az irántad érzett szerelmem. XOXO:J "

Tátott szájjal olvastam végig a sorokat majd egyből hátra fordultam Jungkookhoz aki nagyon bele volt mélyülve a feladatába, így elé nyújtottam mosolyogva a levelet miközben arcomat elöntötte a pír. Ő csak értetlenül nézett rám szemöldökét össze ráncolva. Erre csak mosolyogva megingattam a fejemet.
-Köszönöm hogy bevallottad az érzéseidet Jungkook...-mondtam majd küldtem neki a levegőben egy puszit mire ő csak értetlenül nézett rám majd a levélre amely ott hevert előtte az asztalon . Kezei közé vette és elkezdte olvasni a levelet, miközben én mosolyogva néztem.
-Am Mimi... Ezt nem én írtam ...-vakargatta tarkóját zavartan majd vissza adta a levelet.
-HOGY MI? -akadtam ki és éreztem hogy arcom színe kezd hasonlítani egy paradicsoméhoz. Jungkook csak elmosolyodott és megingatta a fejét.
-Egyébként szívesen elkísérlek a mai találkozódra. Megszeretném nézni hogy ki is a titkos imádod... -mondta már némi undorral is hangszínében amit nem tudtam hova rakni így csak bólintottam egyet.
Miután ki csengettek nyelvtan óráról az osztály egy emberként indult meg szünetre....
Hyunával az ebédlőbe tartottunk ahol meg szerettünk volna inni egy pohár narancs levet és beszélgetni lányos dolgokról ám Jungkook követett minket mint valami testőr.
-Kookie.. Nem hagynál kicsit kettesben Hyunával? -kérdeztem kookot aki keresztbe font kézzel rázta nemlegesen a fejét így csak sóhajtottam egyet.
-SZIASZTOOOK!!!! -jött oda hozzánk Taehyung JiWooval egy ezer wattos mosoly kíséretében majd helyet foglalva kezdett mesélni.
-Képzeljétek el ma JiWooval mozizni megyünk... -mondta Tae miközben JiWoora pillantott aki zavarában a blúza alját gyűrögette.
-Na wait... Tae te honnan ismered JiWoot? -kérdezte Jungkook az imént említett két személyre nézve miközben taehyung arc színe versenyezhetett volna egy stop táblájéval.
-Ő.. Ő az a lány akiről meséltem... -mondta mire Jungkook csak helyeslően megrázta a fejét. -és elkezdünk beszélgetni és kiderült hogy abba a suliba fog járni mint én és elhivtam mozizni hogy jobban megismerjük egymást... -fejezte be mondatát Tae.
-Az én nevem Min Hee de mindenki Miminek hív, ö itt mellettem jobbra Jungkook ,a másik oldalamon pedig Hyuna-nyújtottam oda a kezem JiWoonak aki elfogadva azt elmosolyodott és kezet rázott velem.
-Az én nevem JiWoo de ezt már tudjátok. -erre mi csak mosolyogva bólogattunk. Annyira kedves lány.
-Gyere.. -ragattam kézen JiWoot és Hyunával együtt körbe vezettük a suliban..
-A folyosó végén az a nagy két tolóajtós terem a tesi terem. Az öltözők a tesi termen belül vannak külön-külön. Az emeleten van a kémia,matek és angol terem egymás mellett így nem nehéz észre venni. Az ebédlő az alsò szinten van az udvar fele közvetlen balra egy hatalmas nagy teremben. A mosdók a folyosó végén vannak. Itt az udvar..-mondtam mosolyogva kisétálva az udvarra ahol leültünk egy padra és beszélgetni kezdtünk.
-Hyunaaa... -nyávogta Suga leülve barátnőm mellé majd egy hosszú csókot nyomott mézédes ajkaira.
-Mondjad cukorkám... Mi a baj? -kérdezte Hyuna miközben JiWoonak mutattam pár képet a srácokról hogy jobban fel ismerje őket.
-Ma nem lenne kedved eljönni velem moziba? -tette fel a kérdést Yoongi mire Hyuna gyönyörű szemei felcsillantak és hevesen bólogatott. -Ja egyébként hallottam a titkos hódódról Mimi.. -vigyorgott Suga mire csak a szemeimet forgattam.. -Nos beszélhetnél Jungkookkal mivel eléggé féltékeny arra a srácra. Ha esetleg így a srácok közt egyszer kétszer szóba jössz ezzel a titkos imádóddal kapcsolatban a szemei szikrát szórnak és képes lenne bárkit megölni... Eléggé ijesztő.. -mondta Suga tarkóját vakargatva. Erre csak értetlenül néztem Sugára majd Hyunára és JiWoora. Ezek szerint eléggé vicces fejet vághattam mivel mindhárman hangos nevetésben törtek ki..
-Ahh... Mimi ha láttad volna az arcod... -mondta Hyuna könnyeit törölgetve.
-Igen-igen eléggé vicces volt.. -mondta JiWoo hasát fogva a röhögéstől.
-Hahaha.. Nagyon vicces... -mondtam tettetett sértődöttséggel mire mindhárman szorosan meg ölelgettek... -Heej... Ehh... Srácok... Megfulladok... Légyszi... -nyögtem a szavakat mire engedtek szoros ölelésükből.

A maffia rabja | jjk | ✔️Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon