10.

3.4K 166 10
                                    

Mimi pov.

-Mimi gyere mehetünk.. -mondta Jungkook majd kézen ragadott és átvitt a zebrán. -Van valami baj tökmag? Olyan csöndben vagy. -mondta aggódó tekintettel rám nézve mire csak a fejemet ingattam és elmosolyodtam. Már sötét volt és igencsak későre járt már és éhes is voltam.
-Jungkook... Nem megyünk kajálni?? Éhes vagyook.. -nyafogtam mint egy öt éves, mire mosolyogva felém fordult.
-Mimi babuci éhes?? -kérdezte gügyögve, amire mosolyogva a fejemet ráztam, amin csak kuncogott egyet és a fejét rázta.
-Gyere.. -fogta meg a kezem és húzni kezdett maga után. Olyan gyorsan mentünk hogy nem tudtam tartani a lépést, és ennek következtében megbotlottam egy kiálló betondarabban, elestem, és lehorzsoltam a térdem ami vérzett.
-Aug... -csak ennyit bírtam kinyögni mivel pillanatokkal később már a földön voltam vérző térddel. Jungkook a hang hallatára megtorpant és hátra fordult ijedt arc kifejezéssel, majd vissza sietett hozzám, menyasszonyi pózban karjai közé vett és egészen egy étteremig cipelt. Én csak ott voltam izmos karjai közt,paradicsom vörös fejjel, és hagytam hogy cipeljen akárcsak egy rongybabát.
-Itt is volnánk Tökmag.. -tett le óvatosan Jungkook majd be is mentünk a pizzázóba ahol leültünk.
-Kérlek tedd a lábad erre a székre.. -mondta Jungkook, majd kérésének eleget téve, bal lábamat fel tettem a székre, ő pedig leguggolt a lábamhoz, egy só tartóval a kezében.. -Ez egy kicsit csípni fog de hidd el utána jobb lesz.. -mondta azzal egy csipetnyi sót szórt a sebembe, ami meg kell hogy mondjam, mocskosul fájt és csípett. Az érzés hatására szemeimet szorosan össze zártam és hangosan fel szisszentem.
-Jungkook... Ez nagyon fáj.. -mondtam kicsikét be is könnyezve amit észre vett így guggoló helyzetéből, állóba váltott majd lehajolva hozzám nyomott egy puszit fejem búbjára.
-Milyen pizzát kérsz? -kérdezte Jungkook ami következtében hasam egy hatalmasat kordult.
-Hawaiisat.. -mondtam,felső ajkamat megnyalva.
-Jó estét kívánok. Mit hozhatok? -kérdezte a pincér.
-Két hawaii pizza lesz.. -mondta jungkook az étlapot odaadva..
-Más valamit hozhatok esetleg? -kérdezte a pincér.
-Hmm.. Mimi te kérsz valamit inni?? -kérdezte Jungkook mire nemlegesen ráztam a fejem.
-akkor csak egy narancslé lesz. -mondta Kooke azzal a pincér felírta a rendelésünket és már ment is.
-Na jobban van már a lábad? -kérdezte Kooke.
-Igen. Köszi.. -mondtam majd éreztem hogy zsebemben megrezzen a telefonom.

Ezek után szemet forgatva tettem vissza a telefonomat a zsebembe és Jungkookkal beszélgettem míg ki nem hozták a pizzáinkat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ezek után szemet forgatva tettem vissza a telefonomat a zsebembe és Jungkookkal beszélgettem míg ki nem hozták a pizzáinkat.
-Mimi..kérdezhetek valamit? De kérlek őszintén válaszolj.. -mondta Jungkook mire biccentettem egyet a fejemmel... -Neked bejön Justin..? -kérdezte én meg hirtelen levegőt nem kaptam. Őszintén? Cuki srác meg minden de... Nem az esetem.
-Hát cuki... -mondtam mire Jungkook egész lénye egy pillanatra megfeszült.. -De nem az esetem. -fejeztem be mondatom, mire Kooke elmosolyodott és kifújta az eddig bent tartott levegőjét tüdejéből.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A maffia rabja | jjk | ✔️Where stories live. Discover now