6.

4.8K 194 11
                                    

Először is szeretném megköszönni az eddigi szavazatokat és kommenteket. Annyira jól esik❤❤. Nos drágáim itt is lenne a hatodik rész. Jó olvasást kivánok❤❤

1 hónappal később

Mimi pov.

1 hónap telt el mióta Jungkookkal megbeszéltük az egymás iránti érzéseinket. Azóta legjobb barátok lettünk és állandóan együtt lógunk. Persze Hyunát sem hanyagolom és a srácokat sem nehogy azt higgyétek. Ami azt illeti Suga és Hyuna lassan már 1 hónapja járnak és hihetetlenül cuki párost alkotnak. A Jungkook és köztem lévő kapcsolatra vissza térve,miután Jungkook bevallotta hogy szerelmes belém megbeszéltük hogy bekéne lassítanunk és fokozatosan megismerni egymást. Először csak párszor beszélgettünk a suliban aztán egyre többször. Sokat meséltünk egymásnak az életünkről és családunkrol. Elmondta hogy volt egy öccse akit elgázolt egy barom autós és hogy nem nagyon szeret beszélni róla mivel nagyon szerette az öccsét. Miután ezt megosztotta velem oly annyira megsajnáltam hogy a nyakába borulva sírtam. Azt is elmondta hogy az apja állandóan dolgozik így nagyritkán látja és hogy hiányzik neki. Meg tudtam azt is hogy sokat edz,és rajzolni is nagyon szeret. Ezután én meséltem neki magamról. Elmondtam hogy a nagymamám nem olyan rég hunyt el. Mikor ezt elmondtam neki egy kövér könnycsepp gördült le orcámról,majd közel húzott magához és megölelt. Mint ahogy az elmúlt 1 hónapban így most is ő várt rám suli előtt a bejárati ajtóban..
-ELMENTEM-kiabáltam anyumnak majd a bejárati ajtót becsukva magam után köszöntem Jungkooknak és megöleltem.
-Szia tökmag..-köszönt nekem Jungkook amin csak elmosolyodtam és megöleltem.
-Szia Nyuszi..-köszöntem neki vissza,miközben elindultunk a suliba.
-Arra gondoltam hogy ma elmehetnénk megint a srácokkal abba a parkba gördeszkázni...-hozta fel az ötletet Jungkook mire félve felpillantottam rá.
-De...Jungkook..-mondtam volna ha nem szakít félbe..-Tudom,nem tudsz deszkázni de ne aggódj majd megtanítalak..-mondta,küldve felém egy bíztató mosolyt.
Gyönyörű őszi idő volt. A fák már kopaszak voltak ami azt jelentette hogy nemsokára beköszönt a tél. Ám a madarak még így is csicseregtek és szépen sütött a nap is. Viszonylag hamar odaértünk a sulihoz ám furcsálltunk valamit. Egy diák sem volt az iskola előtt sem pedig a tanárok autója. Közelebb mentünk és észre vettük hogy le van lakatolva a suli bejárata és egy kis papír volt az üvegre ragasztva miszerint:
"Az iskola tetőszerkezete életveszélyes így az felújításra szorul ezért az iskola 2 hétig zárva marad"
Mi Jungkookkal kerek szemekkel olvastuk a kis papíron lévő szöveget majd mosolyogva egymásra néztünk.
-Ezt tudod mit jelent?-nézett rám Jungkook vigyorogva.
-Hogy nincs suli 2 HÉTIG!!!-mondtam ,a mondat végét kiabálva majd elkezdtünk "ünnepelni". Jungkook megbeszélte a srácokkal hogy ma délután 3-kor találkozzunk itt a közeli parkban amire igent is mondtak majd letéve a telefont indultunk hozzánk filmet nézni. Igen CSAK filmet nézni. Ne gondoljatok bele semmi többet.
-Ohh Mimi van egy bogár az orrodon..-mondta Jungkook miközben megállt az út közepén, felém fordult, majd jól orrba vágott amit csak egy gyilkos pillantással díjaztam.
-Van három másodperced....3...2..1-számoltam vissza hangosan mire az imént említett fiú őrült tempóban elkezdett futni én meg utána. -ÁLLJ MEG JUNGKOOK!!!-kiabáltam utána miközben sikeresen utolértem és ráugrottam minek következtében mindketten a földön végeztünk pont a házunk előtt. Jungkook a hasára,én meg egyenesen a hátára estem. Miután felfogtuk mekkorát taknyoltunk hangos nevetésben törtünk ki.
-Mimih....szálljh...mhár leh...a hátamhrhóól...-nyögte az alattam fekvő fiú,majd nagy nehezen feltápászkodtam róla és segítettem neki felállni, majd leporolva magunkat mentünk be a házba ahol anyu főzött valamit.
-Szia anyu!!-mondtam anyumnak majd odamentem hozzá és megöleltem.
-Jó napot Mrs. Min -köszönt illedelmesen Jungkook majd meghajolt.
-Jaj Kookie drágám hagyd már el ezt a magázást. Nyugodtan hívj JoJonak. -mondta anyum nevetve mire Jungkook csak szégenylősen bólintott egyet.
-És ha szabad kérdeznem fiatalok akkor mit kerestek itthon??- vont kérdőre anyum és próbált szigorú lenni ám nem nagyon sikerült neki amin csak jóízűen mosolyogtam.
-A suli zárva van mivel a tetőszerkezete élet veszélyes és felujítják ami beletelik 2 hétbe ezért addig zárva a suli...-válaszolt helyettem Jungkook mire anyum csak bólintott egyet és elmosolyodott.
-Gondolom örültök neki ugye??-kérdezte anyum mosolyogva előre tudva a választ.
-IGEN!-válaszoltuk Jungkookkal egyszerre majd mind a hárman hangos nevetésben törtünk ki. Ezután felmentünk a szobámba Jungkookkal egy tál popcorn és egy kis üdítő kíséretében majd miután kényelmesen elfoglaltuk a szokásos helyünket(Jungkook az ágy egyik felén én meg a másikon) kiválasztottunk egy tetszőleges...khmm...helyesbítek...Jungkook kedvenc filmjét ami a Vasember volt,majd elindítva kezdtük el nézni....[...]

A maffia rabja | jjk | ✔️Where stories live. Discover now