44.

2.3K 110 10
                                    

*Jungkook POV*

Az esti viharnak köszönhetően csak forgolódtam az ágyamban, miközben hol nyakig betakaróztam, hol pedig lerúgtam magamról a takarót. Az egy lapáttal rá is tett hogy dög meleg volt az egész házban, és a vihar miatt még ideiglenesen áram szünet is volt így a légkondicionálót sem tudtam bekapcsolni.

Mikor újra megpróbáltam álomra hajtani a fejem, hogy reggel viszonylag kipihenten keljek, az ajtó nyitodó hangjára lettem figyelmes. Egyből kipattantak a szemeim, és hirtelen sebességgel ültem fel az ágyban, tekintetem meg az ajtóra vezettem. Ám amint megláttam hogy csak Selena az, kifujtam az addig bent tartott levegőt, és elmosolyodtam.

- Jungkook nem bírok aludni.- nyöszörögte Selena álmosan.

- Gyere ide! - paskoltam meg a mellettem üresen tátongó helyet, mire gyorsan minden habozás nélkül bemászott hozzám az ágyba, és szorosan mellkasomba bújt, miközben az ölembe foglalt helyet pont a legrosszabb helyen..

- Te sem bírsz aludni? - pillanatott fel rám csillogó ártatlan szemekkel, mire elmosolyodtam ám közben azért próbáltam megőrizni a hideg vérem, mivel térdével akaratlanul is a farkamat ingerelte. Talán azóta nem voltam nővel egyáltalán amióta megismertem Selenát. Így érhető volt a reakcióm, miszerint egyből elkezdtem éledezni odalent.

- Nem nagyon. Kurva meleg van, és nincs is áram. - mondtam miközben elkezdtem meztelen hátát cirógatni. Helyesbítve azt a részt, ahol az atlétája nem fedte a bőrét. Ekkor azonban kint dörgött egy hatalmasat, melybe szó szerint bele remegett a ház, és méginkább elkezdett szakadni az eső. Selena annyira megijedt, hogy még szorosabban hozzám bújt, ezzel tovább ingerelve odalent. Ha így folytatja, akkor ebből nem lesz semmi jó.

Selena rám emelte könnyektől csillogó szemeit, és lebiggyesztette az ajkait. Ó, azok a dús málna vörös ajkak. Nagyon erős késztetést éreztem arra, hogy megcsókoljam. Ugyan, kit áltatok. Egyből megragadtam finoman, az állát, s közel vonva magamhoz tapadtam puha ajakira. Először nagyon megijedtem, hisz nem viszonozta és csak én mozgattam az ajkaimat, ám pár pillanattal később már ő is elkezdte mozgatni ajkait, ezzel tovább korbácsolva bennem a szenvedély vakító lánggal égő, mindent elpusztító tüzét.

Ekkor finoman hajába túrtam, és fordítva a helyzetünkön fölé magasodtam, s feje mellett megtámaszkodva csókoltam őt tovább. Talán mintha ő benne is kezdett volna feléledni a vágy apró kis szikrája, mivel apró kezeit bevette pólóm alá, és izmos mellkasomat kezdte el cirógatni.

- Jungkook én..- kezdett bele Selena erotikusan csengő hangon, ám én belé folytottam a szót.

- Akarod vagy sem? - kérdeztem elválva ajkaitól, miközben vágytól csillogó szemeibe néztem.

- Akarom, deh nhem thúl gyhors ez egyh kicsith? - kérdezte hevesen emelkedő mellkassal, amin csak elmosolyodtam. Olyan aranyos volt.

- Épp elég régóta ismerjük egymást ahhoz, hogy ez megtörténjen. Ígérem vigyázni fogok rád, és amikor érzed hogy ez neked még nem megy, egyből abbahagyjuk. Rendben? - kérdeztem egy lágy mosoly kíséretében, mire csak félénken bólintott egyet. Ez egyfajta jelzés volt felém, hogy kellőképp megbízik bennem és képes átadni magát nekem. Én nem szimplán csak "dugni" akartam vele, mint ahogyan azt az előző partnereimmel tettem. Én szeretkezni akartam vele és egy életre szóló élményben részesíteni. Hogy tudja mennyire szeretem és hogy nekem csak ő kell. Így hát lassan megfogtam Selena atlétájának az alját, és elkezdtem felfelé húzni, amit ő csendben tűrt. Mikor elém tárult meztelen felsőteste, és telt gömbölyded mellei, megnyaltam a felső ajkam, és ráhajolva egyik mellére kezdtem először finom csókokkal beborítani, majd pár perc után már erősebben szívni és harapni. Cselekedetemet egyre hangosabb sóhajokkal és nyögésekkel díjazta, innen tudtam hogy nagyon is jól csinálom a dolgom.

Amikor kellőképp kiszívtam a nyak- és melle részénél lévő bőrfelületet, gyorsan magamról is levettem a pólóm, és visszamásztam lábai közé, ám ezúttal belsőcombját kezdtem el csókokkal behinteni, s egy-két helyen szívás foltot hagytam magam után. Eközben farkam olyan merev lett, hogy majdnem átszakította fekete alsó nadrágom, és egy kis előváladék is előtört a makkomból, ezzel átáztatva az alsónadrágom. Veszettül benne akartam már lenni, és a fellegekbe repíteni de nem akartam hogy neki az első alkalma kellemetlen emlékeket juttasson eszébe,ha majd sok évvel később visszaemlékezik rá.

Mikor elértem nőiességéhez, egy kaján vigyor kíséretében akasztottam össze tekintetem Selenáéval, miközben nyelvemmel finoman végig siklottam veszettül nedves nőiességèn, amit egy hatalmas nyögéssel díjazott. Ezek szerint ő is veszettül akarta csinálni, mint ahogy énis.

- Jungkook, csináld már. - nyöszörögte Selena, amin csak jót vigyorogtam, és gondoltam húzom egy kicsit az agyát.

- Mit szeretnél mit csináljak? - vontam fel a szemöldököm, miközben nőiességét kezdtem ingerelni egyik ujjammal. Tettemre háta apró ívbe feszült, és hangosan sóhajtozott.

- Tégyh a magadévá! - nyögte, bennem meg ekkor pattant el a cérna. Sietősen odalépkedtem az éjjeli szekrényemhez, honnan elővettem egy óvszert, és egy tubus síkosítót. Mielőtt visszamásztam volna az ágyra, levettem magamról az alsó nadrágom ezzel Selena elé tárult nagy- és végletekig felállt duzzadó farkam, mely csakis utána sóvárgott.

Két térdemre támaszkodva görgettem magamra a gumit, s eközben Selenáról vettem le fekete csipkés bugyiját. Ám mielőtt eldobtam volna a szoba egyik szegletébe mélyet szippantottam a kis csipkés anyagból melynek bódító illata elvette az eszem.

- Fúj Jungkook ne szagolgasdh már! - fujjogot Selena, amin csak elnevettem magam.

- Én mondtam, hogy imádom minden egyes porcikád. - vigyorogtam és megnyaltam a felsőajkamat, majd a síkosítóból a kezembe nyomva kentem szét farkamon a sikomlós anyagot, miközben erotikus arckifejezéssel Selenára néztem.

- Úhr Ishten théged mhivel etettek? - kérdezte Selena, miközben pironkodó arccal hím tagommal szemezett.

- Nhem thudom. - vontam meg a vállam, majd mikor eléggé síkosnak éreztem a pitonom, el helyezkedtem Selena bejáratánál, miközben kezeit finoman összekulcsoltam az enyémekkel.

- Vigyázz rám Kookie. - nézett Selena némi félelemmel szemeiben az enyémekbe.

- Ígérem vigyázok rád Tökmag. - csókoltam őt meg, miközben finoman tövig behatoltam, kettőnkből egy hatalmas nyögést kicsalva.

**

- Ez fenomenális volt! - mondta Selena, miközben mellkasomon feküdve cirógatta az érintett bőrfelületet.

- Egyetértek. Gyönyörű voltál! - adtam egy puszit feje búbjára, mire csak elkuncogta magát.

- És akkor, most mi van köztünk? - emelte fel fejét mellkasomról mondandója közben, hogy szemeimbe tudjon nézni. Kérdése hallatán meglepődtem. Nem egyértelmű neki hogy mit érzek iránta?

- Tudod, én lennék a világ legboldogabb pasija ha a barátnőmnek mondhatnálak. Szóval most fel is teszem a kérdést. - köszörültem meg a torkom. - Selena, lennél a barátnőm? - kérdeztem egy lágy mosoly kíséretében, miközben arcába logó tincseit füle mögé tűrtem.

- Ez nem kérdés Jungkook, persze hogy leszek! - mondta egy hatalmas vigyor kíséretében és nyakamba csüggesztkedve tapadt megtépázott ajkaival enyémekre.
~

A maffia rabja | jjk | ✔️Där berättelser lever. Upptäck nu