42.

2K 123 19
                                    

*Selena POV*

Kezemben a tálcával,melyen a teás kancsó és a hozzáillő teásbögre volt,úgy igyekeztem vissza az emeletre Jungkookhoz. Reggel mikor felébredtem és bementem hozzá akkor furcsálltam,hogy még ő itthon van,hisz mindig nagyon korán el szokott menni és csak késő délután szokott hazajönni. Próbáltam keltegetni is,de nyöszörögve annyit válaszolt csak,hogy "anyuci hagyj még egy kicsit". Homlokráncolva meredtem Jungkookra,és hiába de ismertem már őt oly annyira,hogy tudjam: beteg.

Visszatérve a jelenbe, a tálcával a kezemben igyekeztem vissza a fiúhoz,aki az ágyában gyengélkedett. Kopogni se kopogtam,hisz tudta hogy vissza fogok menni hozzá.
-Hello.-köszöntem Kooknak,aki kissé feljebb ülve az ágyán a telefonját nyomkodta. Érkezésemre letette a készüléket a mellette levő éjjeliszekrényre,és rám figyelt.
-Szia.-köszönt vissza rekedtes hangján egy féloldalas mosoly kíséretében. Mit sem várva leültem mellé az ágyra,és megemelvén a poharat töltöttem a kancsóból neki teát.
-Ezt idd meg.-nyomtam a kezébe. Egy bólintás kíséretében szájához emelte a poharat,és elkezdte inni a mézes epres ízesítésű teáját. Miközben vártam hogy megigya, elnyújtózkodtam a távirányítóért,és megnyomván a gombot bekapcsoltam a fekete laptévét.

-Szülei továbbra is keresik azt a fiatal tizenéves lányt,akit 4 hónappal ezelőtt raboltak el. -hangzott el a tévében a nő szájából. Torkom egyből összeszorult,hisz tudtam hogy rólam van szó. Ám azonban egy nagy sóhaj kíséretében tovább kapcsoltam a csatornát,ezzel magamat is kímélvén a valóságtól. Tovább kapcsolgattam a csatornák közt,mikor egyszercsak két jéghideg kezet éreztem meg vállaimon.

-Baszki!-ugrottam meg hirtelen,majd hátrafordultam Jungkookhoz aki csak szélesen vigyorgott.

-Nem fekszel ide mellém?-paskolta meg maga mellett az ágyat. -Nézhetnénk valami filmet is akár,hisz úgysem kell dolgoznom.-ajánlotta fel.

-Háát...-tanakodtam.

-Nézhetünk azt amit akarsz.-forgatta meg szemeit amin muszáj voltam elkuncogni magam.

-Jó benne vagyok. Hozok popcornt.-álltam volna fel,de karomnál fogva visszahúzott gyengéden.

-Nem kell. Csak gyere.-mosolyogta. Ám ez nem csak szimplán egy mosoly volt. Ebben a mosolyban azt a Jungkookot láttam,akit évelején megismertem és akivel olyan jó kapcsolatot alakítottam ki. Szívem hevesen kezdett verni,és mellkasomat melegség árasztotta el. Örültem hogy ha csak egy mosoly kíséretéig is,de visszakaptam a régi Jungkookot. Megkerültem az ágyat,és óvatosan bemásztam Kook mellé az ágyba,majd az ágy végében lévő pokrócot magamra csavartam,és a hátammögé tettem egy párnát is.

-És akkor mit nézzünk?-fordult felém a távirányítóval a kezében.

-Szépség és a szörnyeteg. -vágtam rá vigyorogva.

-Nem lehetne valami kevésbé nyálasat?-nyöszörögte.

-Azt mondtad,hogy választhatok filmet.-néztem rá tétlenül.

-Jó,de nem úgy értettem hogy az év legnyálasabb filmjét,amin két perc múlva bealszom. -forgatta meg a szemét.

-Mért te mit választanál?-húztam fel az egyik szemöldököm.

-Vasember.-vigyorogta büszkén.

-Akkor legyen az.-egyeztem bele,mert így legalább nem egymás vérét szívtuk a film választós mizérijával.
Miután kényelmesen elhelyezkedtem,Jungkook el is indította filmet.

*Jungkook POV*

Örültem neki,hogy Selena magától jött be hozzám,ezzel is azt igazolva hogy kezd újra megbízni bennem. Bevallom nem az egyik legjobb ötleteim közé tartozott az,mikor beiratkoztam egy gimibe azzal a sztorival,hogy "új diák vagyok és most költöztünk el". De valahogyan Selena közelébe kellett férkőznöm. Már az első nap tudtam,hogy ő lesz a kiválasztott. Hogy csak ő kell nekem,és hogy nem hagyhatom kicsúszni a markaim közül. Amit tettem az nem volt szép,méghozzá azt hogy hazudtam neki a valódi kilétemről,de nyilván rám hívta volna a rendőrséget ha azzal a monológgal megyek oda hozzá hogy "én egy híres maffiózó fia vagyok és te vagy a kiválasztott,ezért el kell raboljalak". Nem,ez totál őrültség lett volna. De így,a bizalmába férkőztem,s kiismertem minden jó és rossz tulajdonságát is. Megtudtam,hogy kellőképp edzett-e ahhoz hogy egy effajta életmódhoz alkalmazkodjon. És igen. Kellőképp az.

Selena egy igazi kincs!

A maffia rabja | jjk | ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin