24.

2.2K 125 27
                                    

MiMi pov.

Reggel egy hatalmasat nyújtózkodtam a puha vanília illatú ágyamban, majd szememet megdörzsöltem hogy eltűnjön az álmosság utolsó csepp foszlánya is, majd kikeltem és egyenesen a konyha fele vettem az irányt.

Lebaktattam a lépcsőn, egyenesen a konyhába, hol egy 50-es éveiben járó fekete hajú nőt pillantottam meg.
Homlok ráncolva meredtem a nőre, aki a konyha pulton vágta a friss zöldségeket.
Amint láttam épp a sóért nyúlt volna, ami az asztalon volt, ám mikor megfordult és meglátott, lábait össze tette, és illedelmesen meghajolt.

-Jó reggelt asszonyom.-köszönt nekem az idegen nő. -A nevem Seo Yun, a Jeon család bejárónője.. -mondta, mire csak értetlenül biccentettem egyet.
-Kíván esetleg elfogyasztani egy teát? -kérdezte mosolyogva.
-Azt meg köszönném.. -mondtam, azzal helyet foglaltam az asztalnál.
Eközben Seo Yun a víz forralóba forralt vizet, és elém készített egy hófehér bögrét, benne egy narancsos tea filterrel, mellette pedig egy kis tálban cukor, és az mellett egy kis teás kanál.

Amint felforrt a víz, odajött, s a forró vizet egyenesen a bögrébe öntötte.
-Köszönöm..-köszöntem meg, majd miután a teába tettem némi cukrot, és egy kevéske citrom levet, kezemben a bögrével indultam egyenesen a nappaliba.

Ott helyet foglaltam a kanapén, majd bekapcsoltam a tévét

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ott helyet foglaltam a kanapén, majd bekapcsoltam a tévét.
Próbáltam valami értelmes műsort keresni, de mindenhol csak az idiótábbnál idiótább műsorok mentek, így meg elégelve, inkább felhagytam a tévé nézéssel, és úgy döntöttem hogy felfedezem a házat. Ha már egyszer az életem hátra lévő részét itt fogom tölteni, nem árt, ha tudom mi-hol van.

Jungkook pov.

-Ne kérem ne öljön meg! -könyörgött nekem ez a kis buzi,az egyik volt ügyfelem.Kölcsön kért a cégünktől nem kevés pénzt, azért hogy a marihuánás üzletét a fekete piacon fel tudja lendíteni,ám nem fizette vissza határ időre a kápét + még a zsaruknak is köpött így bűnhődnie kell.
-Mi az utolsó kívánságod te kis drogos pöcs? -kérdeztem egy diadal ittas mosoly kíséretében, miközben készítettem a pisztolyom.
-Csak hadd lássam a csa.. -nem tudta befejezni csóri, mert lelőttem a faszba.
A jól bevált lövést alkalmaztam. Kettő a szívbe, egy a fejbe. Erőtlenül hullott a földre, miközben a fejéből szépen lassacskán szivárogni kezdett bíbor vörös vére.

-Nos,még valaki? -kérdeztem az ott jelen lévő embereket, akik ennek a kis pöcsnek a talpnyalói voltak. Természetesen mindegyik életképtelen kis seggdugasz a fejét rázta. -Remek, akkor én már itt sem volnék.. -mondtam, azzal pisztolyomat hátsó zsebembe raktam, majd leporoltam magam, és szépen lazán távoztam a helyiségből, hogy indulhassak haza ahhoz a személyhez, akiért érdemes mindennap felkelni.

MiMi pov.

-Ez egyszerűen bámulatos- gondolkodtam hangosan, miközben az egyik szobában csodáltam a szebbnél szebb festményeket, melyekkel Jungkook kézi aláírása volt meg pecsételve.

De nem csak ebben a 'kisebb' szobában voltam. Még vagy másik 10 ilyenben jártam. Továbbá felfedeztem egy kondi termet, szaunát, és egy hatalmas garázst benne tele drágábbnál drágább sport autókkal, és a filmből egy eredeti vasember páncéllal, mely üveggel volt körbe kerítve.Egyedül Jungkook szobája az, ahol még nem jártam, és nem is tervezek, hisz bele se merek gondolni hogy mit csinálna akkor, ha megtudná hogy bent jártam az ő szentélyében..

Miután alaposan felfedeztem a házat, vissza mentem a nappaliba, hol lehuppantam a kanapéra és be kapcsoltam a hatalmas, fekete laptévét. Éppen valami mese film ment rajta, így elfeküdtem magzat pózban a kanapén, és elkezdtem nézni a mesét.

Jungkook pov.

Haza fele padló gázzal nyomtam a gázpedált, hogy minél hamarabb haza érjek, ezután a fárasztó nap után. Az autót leparkoltam a garázsban, majd a kulcsot a többi mellé akasztottam fel a falra, és mentem is.

Amint beléptem a bejárati ajtón, cipőmet egyből levettem, és ingemet is lazábbra vettem.

-Megjö..-kiabáltam volna, ám egyből elhallgattam, amint megláttam Mimit félig lefolyva a kanapéról, ahogy csukott szemmel az igazak álmát alussza. Elmosolyodtam a látványon, majd megráztam a fejem és odamentem hozzá, hol vissza fektettem a kanapéra, és egy caramel barna színű puha pokróccal betakartam, majd a tévét kikapcsoltam, amin épp a Micimackó ment. Istenem ez a lány.. És őt fogom majd egy nap feleségül venni..

Ezek után ledőltem mellé a kanapéra, és énis álomra hajtottam a fejem mosolyogva, kihasználva ezt a kis együtt töltött időt. Remélem így majd hamarabb megszokja a közelségem.

A maffia rabja | jjk | ✔️Where stories live. Discover now