4.

5.6K 248 26
                                    

Mimi pov.

1 hét telt el a Jungkookos incidens óta. Azóta Jungkook nem piszkál,nem bánt és nem is néz rám. Örültem neki hogy nem kellett azon törjem a fejem hogy hogyan kerülhetem el.
Végre elérkezett a hétvége. Ma 4 osztályfőnöki óra volt megtartva a suliban mivel a tanároknak valami továbbképzésre kellett menniük. Ma egésznap hyunával és a többiekkel lógtam. Megbeszéltük hogy suli után elmegyünk moziba. Így miután kicsengettek 4-ik óráról sietve rohantam haza készülödni,ám a házunk előtt észre vettem Jungkookot kezében egy csokor rózsával. Ekkor görcsbe rándult a gyomrom és lassú léptekkel haladtam a házunk fele...
-Szia Jungkook. Te mit keresel itt??!-kérdeztem félénken mire a fiú tekintetét rám vezette.
-Bocsánatot szeretnék kérni....-mondta lesütve szemeit,mire állam a földet súrolta...
-Miért is??-kérdeztem bár tudtam a választ csak az ő szájából akartam hallani.
-Sajnálom amiért egy utolsó balfasz voltam....meg tudsz nekem bocsájtani Mimi..???-mi? Mivan? Tényleg a nevemen hívott?
-É..én...-mondtam volna ha nem folytja belém a szót..-Nem kell most azonnal válaszolnod csupán gondold át.. Tessék.-adja kezembe a rózsát majd hátat fordít nekem,és felülve a motorjára elhajt.
Ott áltam a csokor rózsával a kezemben teljesen ledöbbenve. Nem tudtam mit gondoljak. Az a személy aki 1 hónapon keresztül folyamatosan csak megalázott és bántott,most eljön közvetlen a házam elé egy csokor rózsával és a szemembe mondja hogy "bocsánat".....Nem tudtam mit csinálni,így miután bementem a házba,kerestem a rózsáknak egy pont megfelelő méretű vázát,majd belerakva őket letettem a konyhában lévő asztalra,azután pedig rohantam fel az emeleten levő fürdőszobába készülődni. Megmostam a hajam és finom mangó illatú tusfürdővel letusoltam. Hajamat egy nagy fehér törölközőbe csavartam és felöltöztem. Nem akartam nagyon kiöltözni a moziba így felvettem egy sima kék sztreccs nadrágot egy fehér bő pólóval és egy bakanccsal. Hajamat megszárítottam és kivasaltam. Miután készen lettem elégedetten néztem meg magam a tükörben miszerint tényleg elviselhető külsőt varázsoltam magamnak. Telefonom pittyegése jelzett miszerint írtak,így odalépkedtem éjjeli szekrényemhez és megnéztem ki üzent nekem ilyenkor.

 Telefonom pittyegése jelzett miszerint írtak,így odalépkedtem éjjeli szekrényemhez és megnéztem ki üzent nekem ilyenkor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miután beszéltem Hyunával,telefonomat zsebre vágva mentem le a konyhába inni egy pohár narancs levet. Ahogy azt hyuna mondta 10 perc elteltével egy fekete 9 személyes kocsi parkolt le a házunk előtt. Gyorsan az üres poharat betettem a mosogatóba majd a zöld dzsekimet levéve a fogasról,lépkedtem ki a házból egy 1000w-os mosoly kiséretében.
-Sziasztok..-köszöntem miután beszálltam a kocsiba.
-Szia Mimi-köszöntek szinte egyszerre,majd mikor hátra fordultam Taehyungékhoz megpillantottam azt a személyt akiről Hyuna beszélt. Torkomban gombóc keletkezett és elfelejtettem pislogni is. Jungkook volt az. Hátul baromkodtak Jiminékkel. De ő mit keres itt??????
-Sz..szia jungkook..-köszöntem oda neki félénken mire az említett személy komolyabb arcot vágott.
-Szia Mimi...-köszönt megnyugtató lágy hangon.
-Am....hogy hogy itt vagy? -kérdeztem mire a többiek elhalkultak és a mi párbeszédünket hallgatták.
-Tudod...tisztáztuk a többiekkel az elmúlt 1 hónapban történt vitáinkat és kibékültünk...-mondta Jungkook mosolyogva mire a többiek még Hyuna is(!) kedvesen mosolyogtak és bólogattak.
Szépen lassan vissza csusszantam a helyemre majd gondolkodtam,addig míg végül pilláimat nehezebbnek kezdtem érezni és márcsak sötétséget láttam.

A maffia rabja | jjk | ✔️Where stories live. Discover now