11.

3.3K 153 14
                                    

Mimi pov.

Reggel a telefonom ébresztőjére keltem. Egy hatalmasat ásítva, és párat álmosan pislogva ültem volna fel, ám ekkor véltem felfedezni hogy Jungkook keresztbe fekszik az ágyon úgy, hogy a buksija, és két hosszú karja lelóg az ágyról, málna vörös ajkai pedig kicsit szét vannak nyilva egymástól és azon keresztül szuszog, az ágy másik felén pedig a két lába lóg le a semmibe. És amint észre vettem, én keresztbe a hátán feküdtem úgy, hogy a lábam volt a párnáknál és a fejem pedig az ágy végében,ezzel egy + jelet formálva. Eléggé vicces látvány lehetett,már persze annak aki benyit a szobámba és ezt látja. De.. Hogy a picsába tudunk ennyit mozgolódni éjjel hogy reggelre ez legyen a végeredmény?? Mindegy is. Ezen csak jót mosolyogtam majd kitaláltam valamit hogy hogyan ébreszthetem fel Jungkookot. Néma csendben kiosontam a fürdőszobába, ahol egy nagy törölközőt eláztattam jéghideg vízzel, majd úgy indultam vissza a szobába hogy szószerint folyt a törölközőből a jéghideg átlátszó folyadék, majd mikor az ágyhoz értem rádobtam az igazak álmát alvó fiúra, kinek a hideg és nedves anyag hatására, melyet hátán érzett, egyből kipattantak éjfekete szemei.
-BASZKII!!!!! MIMI MOST MEGHALSZ...!!! -mondta Kooke majd villámsebességgel kimászott az ágyból és kergetni kezdett. Mezítláb rohantam ki a kertbe, egyenesen a harmatos zöld pázsitra, hol egy két kavics bele ment a talpamba de most csak egy dolog érdekelt : hogy ne kapjon el Jungkook.
Gyermeki lelkesedéssel rohangáltunk a kertben, megfeledkezve a körülöttünk lévő dolgokról. A reggeli napfény első sugarai ragyogták be az egész kertet, ezzel még varázslatosabbá téve ezt az idilli pillanatot. A madarak csicsergése, s a tücskök ciripelése hallatszott a hangos nevetésünk mellett. Élveztem hogy jungkook elől kell menekülnöm. Úgy érzetem hogy megint gyerek vagyok, akinek nincsenek problémái a tanulással, a barátaival, az életével. Nem mintha nekem annyira sok problémám lenne de akkor úgy érzetem. Boldog voltam, és örültem hogy egy ilyen legjobb barátom van mint Jungkook.
-Most megvaaaagy... -kiáltotta el magát, azzal kezeit szorosan körém fonta és nem eresztett addig amíg bocsánatot nem kérek.
-JUNGKOOK! TEGYÉL LE!! -kérleltem a srácot aki egyre erősebben szorított erős karjaival, miközben a levegőben rúgkapálóztam lábaimmal.
-Addig nem amíg nem kérsz bocsánatot.. -mondta, és ugyan nem láttam, de 100% hogy mosolygott mint a vadalma.
-De elfogunk késni a suliból...-mentegetőztem, mire eleresztett egy sóhajt.
-Aishh te lány... Most az egyszer megkegyelmezek, de ha mégegyszer ilyet csinálsz... Megbüntetlek.. -mondta azzal elengedett, én meg amilyen gyorsan csak tudtam rohantam fel a szobámba felöltözni.

Szép meleg őszi idő volt így nem kellett annyira melegen felöltözni mint általában

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Szép meleg őszi idő volt így nem kellett annyira melegen felöltözni mint általában. Hajamat kivasaltam, és szabadon hagytam. Ezek után bepakoltam a mai órákra szükséges cuccokat, majd miután Jungkook is felöltözött, és megreggeliztünk, átszaladtunk Jungkook sulis cuccaiért is.
-Jungkook siess már elfogunk késni... -kiabáltam a nappaliból a srácnak, aki fent tökölt a szobájában.
-Jo egy pillanat.. -üvöltötte, majd ahogy mondta 1 perccel később iskola táskájával a vállán jött le a lépcsőn.
-Gyere,ha még futunk akkor éppen be érünk. -mondtam és már indultam volna de jungkook meg állított..
-A-A.. Ma motorral megyünk.úgy hamarabb oda érünk. -közölte majd a zsebéből elő véve motorjának kulcsát, indult a garázsba.
-Na nem Jungkook. Kizárt hogy motorra üljek hisz szoknya van rajtam!! -mondtam keresztbe font karokkal mire MR uraság csak egy jót vigyorgott.
-Mért gáz ha mindenki látni fogja a sexy csipkés bugyid? -vont kérdőre mire szemöldököm fel ment egészen a plafonig, majd oda mentem mellé és vállba boxoltam.
-TE KIS PIMASZ-mondtam nevetve, miközben Kooke a vállát fájlalgatta. Nagy nehezen de belementem, hogy motorral menjünk suliba. Így hát egy fekete sisakot magamra kapva ültem fel a motorra jungkook mögé, kezeimet pedig dereka köré fontam. -Kapaszkodj.. -csak ennyit mondott, majd már indultunk is.
Igaza volt. Így tényleg hamarabb beértünk a suliba. Mikor odaértünk ott volt alexis és a talpnyalói. Nos igen. Alexis a suli "királynője" és állandóan piszkálja Kookeot hogy miért velem és a barátaimmal lóg helyettük.
-Szia Jungkookie.. -simította végig Alexis, Jungkook izmos karját aki csak a szemét forgatta. -Miért ezzel a kis ribikével lógsz helyettem?? -nézett rám Alexis lesajnálóan és szeméből tisztán ki lehetett olvasni, hogy a pokolba kíván amiért ilyen jó barátja vagyok Jungkooknak.
-Mondtam már Alexis hogy ne hívd így szegény lányt, és amúgy is nem vagy az esetem szóval tiplizz.. -intett kezével Jungkook, mire Alexis csak fintorogva, haját hátra dobva ment a talp nyalóival együtt be a suliba. Miután Jungkook megbizonyosodott róla, hogy a féltett motorját senki se tudja ellopni, oda sétáltunk a többiekhez ám ekkor véltem felfedezni hogy se Hyuna, se Suga nincs köztük. Így elővettem a telefonomat és ráírtam Hyunára.

A maffia rabja | jjk | ✔️Where stories live. Discover now