13.

2.9K 130 11
                                    

Sziasztok. Elsősorban szeretném megköszönni a voteokat és a kommenteket és továbbá azt hogy már több mint 800-an olvassátok a sztotim.Figyelmeztetés! Nem minden esemény történt úgy mintba való életben. Remélem attól függetlenül is tetszeni fog a rész. Na nem is húzom tovább a szót. Jó olvasást kívánok 😋😘😘

Mimi pov.

Péntek reggel van, ami azt jelenti hogy ma megyek Hyunával és JiWooval vidámparkba. Izgatottan várom már. Évtizedekkel ezelőtt volt egy vidámpark amit bezártak és abból már csak egy rozsdás körhinta maradt. Azóta építettek egy újat nem messze a régitől. A lányokkal tegnap megbeszéltem hogy ma suli után átcuccolnak hozzám mivel itt is alszanak, és utána indulunk is. De sajnos előtte még végig kell szenvedni 5 nyomorúságos órát. Már a helyemen ülök és várom hogy becsengessenek, ám egy valakivel még ma nem igen találkoztam. Az a valaki Jungkook. Általában reggel ilyenkor már rég bent szokott lenni a suliban. Furcsálltam hogy nincs még itt.
-Mi a baj Mimi- hallottam még barátnőm hangját mögülem így hátra fordultam. JiWoo volt az. Aggódva nézte bánkódó arcomat.
-Csak furcsállom hogy Jungkook még nincs itt -vallottam be szomorkásan.
-Hát. Lehet elaludt. -szólalt meg mellőlem Hyuna barátnőm.
-De akkor szólt volna. -mondtam.
-Ugyan Mimi. Biztos vagyok benne hogy csak elaludt és most rohan hogy ne késsen el -mondta JiWoo mire az ajtón egy caramel barna hajú izmos srác lépett be. Jungkook volt az. De mi ez az új haj?? Amint belépett lihegve és kicsit izzadtan az osztályba, egyből néma csend lett és az összes lány nyálát csorgatva figyelte Kookiet ahogy a helyére baktat.
-Nyuszii~köszöntem neki mosolyogva és megöleltem, amit viszonzott is. Ekkor pár lány megajándékozott pár gyilkos pillantással de leszartam. Egynek örültem. Hogy Jungkook jött suliba.
-Tökmag ~simogatta meg hátam miközben elmosolyodott.
-Jó lett a hajad.. -túrtam bele és kicsit kócossá varázsoltam.
-Bazdmeeg. Egy csomót szarakodtam vele hogy normálisan álljon.. -mondta haját igazgatva de szeméből jól kivehető volt hogy csak viccelődik. -várj.. Van valami a hajadban... -fogta azzal össze kócolta a szépen kifésült hajkoronám. Erre csak a nyelvemet nyújtottam rá, amin jót mosolyogott.
Ezek után hamar eltelt a nap. Most éppen az utolsó óránk van ami a tesi. A fiúk kosaraznak, a lányok pedig a padon nézik őket nyálukat csorgatva. A többségük az izzadt Jungkookot stíröli és azt beszélik hogy mennyi esélyük lenne nála. Ch... Ha jobban ismernék Jungkookot tudnák, hogy nem az ilyen lányok érdeklik. De hadd almodozzanak csak. Majd elszáll a rózsaszín köd és rájönnek hogy nem egy tündér mese főszereplői. Ami azt illeti, Hyuna, JiWoo és én a kosár pálya melletti padon ülünk és figyeljük azokat a lányokat akik bármit megtennének azért hogy Jungkook figyelmét felhívják.
-Annyira szánalmasak... -szólalt meg Hyuna a fejét rázva.
-Na igen ezzel teljes mértékben egyet értek. De majd egyszer elszáll a rózsaszín köd és rájönnek hogy ez a valóság. -mondta JiWoo, amivel teljes mértékben egyet értettünk Hyunával. Ekkor hirtelen meghallottuk a csengőt ami azt jelentette hogy végre hétvége van. Felpattantunk a padról és mentünk is át öltözni, majd elköszöve a srácoktól indultunk hozzám.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A maffia rabja | jjk | ✔️Where stories live. Discover now