37

1.9K 121 7
                                    

Azt hiszem, el vesztettem Jungkookot. Ez a vad, erőszakos viselkedés nem rá vall. Nem ilyennek ismertem meg. Hova tűnt az a gondoskodó, mégis csipkelődős énje?  Vagy tán az csak egy álarc volt, és ez a valódi énje?  Szentül hiszem, hogy emögött a hidegvérű gyilkos mögött ott rejtőzik az igazi szeretetre méltó Jungkook.

Jungkook szemszöge

-Mégis hogy a faszomba képzelted ezt fiam?! -kiáltott rám apám, miközben a whiskeys poharát szorította bal kezében. Igen, idehívatott magához, hogy jól lebasszon. Már megint. Unom már, hogy állandóan beleszól a magán életembe!  Aish a kurva életbe is már! -Hogy lehetsz, a rengeteg tanításaim ellenére is ennyire naív?  Tán elfelejtetted, hogy a nők csak használati tárgyak? -állt fel fekete bőr székéből, s sétált egyre közelebb hozzám.
-Ne szólj bele a magán életembe! -dobtam oda ridegen apám felé a szavakat. Kis korom óta ennyire szívtelen, és rideg. Semmiféle érzelmet nem mutatott felém, miszerint a fia lennék.
-Mondd Jungkook, hogyan fogod így átvenni a családi businesst? Nem tudsz koncentrálni a feladatodra! Elkövetted a legnagyobb hibát, amit csak egy maffiózó elkövethet.. Beleszerettél . Ez a prosti tönkre fog tenni mindent!! -csapott egy erőteljeset az asztalára. Erre a kijelentésére kezeimet ökölbe szorítottam, s éreztem, hogy apám nagyon feszegeti azt a húrt, amit jobb lenne ha békén hagyna. Vészesen közeledett felém, miközben a poharában elfogyó sárgás löttyöt lögybölgette, s egy gúnyos mosolyra húzta száját. -Választhatsz fiam. Vagy te ölöd meg önként, vagy én teszem meg, az egész családjával együtt. -mondta, s éreztem hogy teljes lényem befeszül. Hiába, hogy ennyire rideg, s szívtelen vagyok szegény lánnyal, de azért nekem is van szívem!Nem nekem való a szerelem,b*ssza meg!  Eddig mindig csak egy éjszakás kalandjaim voltak. Sose voltam szerelmes. Apám mindig is arra tanított, hogy a nőket semmibe kell venni, s hogy nekik nincs döntés joguk. Ám anyámmal más a helyzet. Valahányszor apám rá néz anyámra, látom a szemében a szerelem vadító tüzének szikráját meglobbanni. Sose értettem, hogy anyám miért kivétel, ha az összes nő csak rabszolga. Apám aztán tudja, hogy miként lehet összezavarni egy fiatal húszévest. Legszívesebben elmennék innen jó messzire, itt hagyva mindent, és mindenkit.
~

A maffia rabja | jjk | ✔️Where stories live. Discover now