9.

3.5K 163 13
                                    

Először is szeretném megköszönni a vote-okat. Imádlak titeket. ❤❤❤Na igen itt is lenne a kilencedik rész. Jó olvasást kívánok ❤❤❤

Jungkook pov.

-Szia Justin. Az én nevem Min Hee de a Mimit jobban szeretem. -mutatkozott be Mimi. -és ő itt.. -mondta volna ha nem szakítom félbe.. -Jungkook. Örvendek.. -mutatkoztam be majd kezet ráztam vele.
-És te ki vagy? -kérdezte tőlem Justin mire ön elégülten elvigyorodtam.
-A pa... -mondtam volna ha Mimi nem vág közbe... -a legjobb barátom. -mondta Mimi mire Justin szemei kikerekedtek és félve felém pillantott. Én erre csak önelégülten bólogattam de azért Mimitől kaptam egy két szúró pillantást így abba hagytam.
Miután meg volt a bemutatkozás elmentünk fagyizni. Justin fizette Mimi fagyiját is nekem meg magamnak kellett fizetni....
-Mimi azt hiszem leetted magad.. Várj letörlöm.. -mondta Justin majd egy szalvétát megfogva kezdte el Mimi pulcsijáról a vaníliás fagyit letörölni. Ezzel nem lett volna semmi gond ha nem Mimi melle fölé csöppent volna a fagyi darab. Amint Justin oda nyúlt és elkezdte törölgetni, tisztán kivehető volt az arcán hogy élvezi a helyzetet.
-Khmm.. -köhintettem egyet mire mindketten rám kapták tekintetüket. Ekkor egy gyilkos pillantással néztem Justinra akinek leesett a tantusz hogy a keze nagyon rossz helyen állt meg így gyorsan el kapta kezét onnan és ette tovább a fagyiját. Ezek után sétálni mentünk így hárman. Justin szorosan Mimi mellett ment én meg mögöttük keresztbe font kézzel,és figyeltem a srác minden egyes mozdulatát. Jól el beszélgettek és kacarásztak.Mimi mindig hátra fordult és rám nézett hogy minden oké-e és hogy nem-e unatkozom. Ekkor mindig csak mosolyogtam egyet és mondtam hogy minden a legnagyobb rendben. 2 óra elteltével már mondtam volna hogy én mennék haza, de akkor meg egyedül maradtak volna és már igen csak kezdett sötétedni is, így velük maradtam hisz mivan akkor ha rájuk támad valaki és ez a kis pöcs nem tudja meg védeni Mimit és baja esik? Na addig élne Justin az tuti!
Hál istennek kis idő elteltével Justint hívta az anyja hogy ideje lenne már haza mennie így elköszönve Mimitől és tőlem, fogott magának egy taxit majd már el is ment. Ekkor kicsit megkönnyebbülten sóhajtottam és szorosan m
Mimi mellett sétálva jártuk szöul kivilágított utcáit.

Hyuna pov.

Yoongival úgy terveztük hogy ma elmegyünk moziba de még előtte átjött hozzám és együtt néztünk doramákat. Mikor az órára pillantottam délután fél ötöt mutatott és láttam hogy Jungkook írt. Mi történhetett? Érdeklődve nyitottam meg az üzenetet és olvastam amit Kooke írt.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A maffia rabja | jjk | ✔️Where stories live. Discover now