34.

2.1K 115 2
                                    

Selena POV*

Három órányi ruhapakolás és szekrény rendezgetés után végre készen lettem. Üres szatyrok lepték el a szobám padlóját,de a nagyrésze ígyis az ágyamon pihegett. Nagynehezen ugyan,de rászántam magamat hogy elmenjek fürdeni,ígyhát szekrényemből kivéve a pizsamámat,és fehérneműmet indultam a fürdőbe.
Beálltam a forró zuhany alá,és az újonnan vett mangós tusfürdőmmel fürödtem meg. Hajamat jó alaposan megmostam,és ki öblítettem,majd miután végeztem,magamra és a hajamra is csavartam egy-egy törölközőt.

Miután magamra kaptam a ruháimat,gyorsan megszárítottam hosszú derékig érő hajam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miután magamra kaptam a ruháimat,gyorsan megszárítottam hosszú derékig érő hajam.
Ám mikor a szobám fele tartottam,hasam egy hatalmas  kordulással jelezte,hogy ideje lenne enni valamit,így elindultam a konyha fele.
Mezitláb lépkedtem lefele a puha szőnyeggel borított lépcsőn.
Mikor  leértem a nappaliba,észre vettem hogy Jungkook ül dermedten a kanapén és a hatalmas képernyőt figyeli némán,majd egyszercsak hangosan elszólta magát.

-Az Isten b@ssza meg!!!-káromkodta hangosan,dühtől izzó hangnemben.
A kíváncsiság böködte az oldalam,így némán oda lépkedtem hozzá,és leültem mellé a kanapéra,majd tekintetemet a képernyőre vezettem,ahol éppen a hírek mentek.

A kíváncsiság böködte az oldalam,így némán oda lépkedtem hozzá,és leültem mellé a kanapéra,majd tekintetemet a képernyőre vezettem,ahol éppen a hírek mentek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-A rendőrség most keresi,a maffiózót,Jeon jungkookot..-hangzott el a tévében,mire előre dőltem eddigi ülő helyzetemből,majd kikerekedett szemekkel bámultam a képernyőt..-oszágos körözés indult az említett veszélyes személy ellen. Bárki aki látja a fent látható személyt,azonnal értesítse a rendőrséget..-fejezte be a nő,mire Jungkook idegesen kikapcsolta a tévét,majd fújtatva hajába túrt,és felállt a kanapéról,majd odasétált a hatalmas üveg ajtóhoz,és néma csendben bámult maga elé.
Habozva ugyan,de felálltam énis,és utána mentem,majd odalépkedtem hozzá,majd halkan megszólítottam.

-Mi történt??-kérdeztem,mire lassan rám vezette a tekintetét,ám továbbra is néma csendben volt,így tovább beszéltem hozzá..-Jungkook..bennem megbízhatsz..-mondtam nyugtatásképp.

-Pakolj be a bőröndödbe,és öltözz fel..-szólalt meg hirtelen,mire homlokráncolva meredtem rá,majd megkérdeztem.:

-Minek??-tettem fel a kérdést,mire idegesen kifújta a levegőt a tüdejéből.

-Ne kérdezősködj! Csak pakolj be szépen abba a kicseszett bőröndbe,öltözz fel,majd gyere vissza ide a nappaliba!!!-mondta erélyes hangnemben mire kissé megugrottam,majd felsiettem az emeletre,hol az ágyam alá betett bőröndöt előszedtem,majd feltéve az ágyamra kezdtem a ruháimat be hajigálni. Nem tudtam Jungkook hova akar vinni,így raktam be nyári és téli ruhát is egyaránt,továbbá tisztálkodási szereket is.
Hamar készen lettem,így gyorsan fel is öltöztem.

Laza öltözéket választottam,mivel foggalmam sem volt mennyit fogunk utazni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Laza öltözéket választottam,mivel foggalmam sem volt mennyit fogunk utazni. Hajamat kifésültem,és miután bezártam  a fekete bőröndöm,elindultam vele egyenesen le a lépcsőn a nappaliba,hol már ott volt Jungkook is és valami idegen férfi is.

-Gyere utánam a csomagjaidat pedig hagyd itt. Azt majd a sofőr bepakolja.-mondta azzal el is kezdett menni egyenesen a garázs fele,én pedig sietősen szedtem a lábaimat utána.
Beérvén a garázsba,Jungkook egyből az egyik sport autójához sietett.
A falon felakasztott kulcsok közül levette azt,ami az autóhoz tartozott,majd már be is pattant,és indította a motort.

-Selena! Az istenit szállj már be!!-szólt rám,ezzel kizökkentve eddigi bambulásomból.
Amint énis beszálltam mellé az anyós ülésre,és bekötöttem magam,megnyomott egy zöld gombot,amivel kinyílt a garázskapu.
Lassan kitolatott,majd elindult a birtok végében lévő hatalmas kapu fele. Ott két termetes biztonsági őre felügyelt.
Amint odaértünk,Jungkook lelassított és leengedte az ablakot.

-A zsaruk elkezdtek körözni,így el kell mennünk. Ti viszont védjétek a házat ahogy csak tudjátok! Értve vagyok??-kérdezte Jungkook.

-Igen főnök!!-hangoztatta a kopasz fejű,szemüveges csávó,azzal mihelyst nyílt is a hatalmas kapu,Jungkook padló gázt adva hagyta el a birtokot.
Még jó hogy nem ettem semmit,mivel a kocsiban össze vissza dölöngéltem,így hamar hány ingerem is lett.
Remélem sikerül meglapulnunk valahol,míg el nem lankad ez az ügy.

Most az életünk a tét.

A maffia rabja | jjk | ✔️Where stories live. Discover now