17.

2.3K 122 8
                                    

Jungkook pov.

Már a második napot töltöm Mimiéknél. Szegény lányt nagyon megviselte ez az egész ami történt.
Azután miután haza mentem vele, kedvetlen volt és néma. Szó nélkül felment fürdeni, majd lement a kanapéra és elkezdte nézni a "Titanic" című filmet, jól be burkolózva egy vastag puha pokrócba.

Tegnap se lehetett nagyon hozzá szólni.
Bármit csináltam leharapta a fejem. Bár nem csodálkozom, így nem nagyon erőltettem vele a társalgást.

Még tegnap kiszaladtam neki a sarki boltba egy kis instant kacsahús levesért, és megfőztem neki, amit egytől egyig megevett, amit mosolyogva néztem.

Szerencsére az étvágya ugyanúgy megmaradt...

Az elmúlt két napot film nézéssel töltöttük Mimi laptopjáról. Ez ma sem volt másképp. Kényelmesen elhelyezkedve az ágyon, jobb kezemet át lendítettem Mimi vállán, és úgy néztük a filmet, mikor hirtelen kivágódott az ajtó és egy dühös Justin állt kívül.

-Te hülye kis ribanc!!! Ide jövök bocsánatot kérni, erre te máris össze bújsz mással?? Hogy volt merszed?? Örülnél hogy annyi energiát és pénzt szántam rád!!!!-köpte Justin a bántó szavakat Mimi felé, majd ezt meg elégelve felálltam, és a srác elé sétáltam, majd nemes egyszerűséggel behúztam neki egyet, aminek következtében egyen súlyát vesztette.

-Te hülye buzi!!! -ordította le a fejem de nem érdekelt.
Kapucnijánál fogva lerángattam a lépcsőn, egyenesen ki a bejárati ajtón miközben belilult szemét fájlalgatta, majd kulcsra zárva az ajtót mentem vissza Mimihez.

Amint fel értem Mimi szobájába, hallottam hogy pityereg.

Nem is csodálom.... Nekem is szarul esett volna....

-Naa tökmag... Egy ilyen balfasz miatt nem érdemes sírni..-húztam közelebb magamhoz és szorosan meg ölelgettem.

-Tényleg ribanc vagyok?? -nézett fel rám könnytől csillogó szemekkel.
-Dehogy! Ne beszélj baromságokat.. -simogattam meg feje búbját.

Ekkor csengettek, így mit sem várva felpattantam és rohantam is kinyitni az ajtót.

Legbelül reméltem, hogy nem Justin az, de sajna tévedtem.

Unott fejjel nyitottam neki ki az ajtót.

-Te kis balfasz! Még nem fejeztük be! Azt hitted hogy ha behúzol nekem attól nagyon na.. -fejezte volna be, ám ekkor méretes öklöm "tökéletes" orrát találta el "véletlen". Felszisszentem hisz nagyon csontos volt az orra. -Már megint????! -ordibált,miközben vérző orrát fogta jobb kezével.

-Azt hiszed hogy annyiban hagyom azt hogy a legjobb barátomat lehordod mindennek a saját otthonában???? -üvöltöttem, és kezeimet ökölben tartottam. -Nem volt elég az előbbi?? Adjak még egyet a bal szemednek is??? -fenyegettem meg.

-Te agresszív állat.. -mondta azzal feltápászkodott a földről.. -Csak hogy tudd, ezzel még nincs vége.. -mondta azzal hátat fordított és elment.

-Ki volt az Jungkook?? -jött le a lépcsőn MiMi, kezében a tányérokkal.
-Ahm... -nyilván nem akartam elmondani hogy az exe zaklatja, így kénytelen voltam kamuzni.. -csak a postás, de rossz helyre hozta a levelet így elment.. -mondtam, mire MiMi csak bólintott egyet mosolyogva és a konyhába ment.

Utána mentem, mivel szomjas voltam, így levettem a felső polcról egy üveg poharat, ám ekkor MiMi ijedten kiáltott egyet.

-Jesszusom Jungkook! Tiszta vér a kezed!!! -mondta, azzal hatalmas kezemet megfogta az apró mancsaival, és az asztalhoz húzott, hol leültetett. -Maradj itt máris jövök! -majd fogta és elrohant a fürdő szobába.

A maffia rabja | jjk | ✔️Where stories live. Discover now