Shocked

916 159 125
                                    


- Благодаря Ви за прекрасното представянe, госпожице..- Джимин вяло погледна към белите листове, търсейки името на момичето с поглед-...Лий. Смятаме, че имате голям потенциал и ще ви потърсим в най- скоро време. Приятен ден!

Червенокоската кимна ентусиазирано, но остана на същото място, очевидно залепена от гледката на тримата мъже, които освен че ръководеха успешно една от най-популярните музикални компании цяла в Корея се прославяха с безупречния си външен вид и магнетично излъчване.

Джонгхюн намести очилата си и нервно потропна с писалката върху перфектно излъсканата повърхност на масата.

-Можете да си вървите. -отсече рязко, навличайки гневните погледи на колегите си.

Схванала намека, младото момиче се поклони учтиво, постави ръце върху бузите си, за да прикрие руменината им и с бързи крачки напусна залата.
Джонг прокара пръсти през бебешко розовите кичури и без да крие досадата си набързо написа нещо в папката, поставена пред него.

- Не ме гледайте така.

-Можеше да бъдеш малко по...мил-обади се Техьонг,удобно разположен от лявата страна на Джимин.

-А тя можеше да не прилага сексуален тормоз с поглед. Подсъдимо е. -опонира го хапливо по-големият без да си прави труда да го погледне.

-Колкото и да ми е приятно да ви слушам, господа ще ви помоля да отложите идиотските си спорове за по-късно. - намеси се Джимин, който се чувстваше между чука и наковалнята в буквален и преносен смисъл.

Джонг отвори уста с намерението да каже нещо относно забележката на съдружника си, но се отказа преди да е станало прекалено късно. Нямаше желание да видят как скубе Техьонг, който ядосано му нанася момичешки удари докато закшещеният между тях Джимин крещи,че ще ги уволни.

И първите два пъти му стигаха.

Вместо това въздъхна, примирен със ситуацията и се върна към работата.

-Кой е следващият?

Техьонг погледна списъка.

- Трима са. Случаят им е малко..необичаен.

-Какво имаш предвид? - попита скептично Джимин, повдигайки вежда.

- Ами отказали са дадат каквато и да е лична информация, както изисква протокола.

Đirty Games •Yoonmin•Where stories live. Discover now