Love thrills

1.4K 171 43
                                    


Н.г.т.

13 октомври, 2012

10:35

-....и сега не съм сигурен какво сме. Приятели? Гаджета ? Или нещо по средата...толкова е объркващо. - оплака се хибридът и тръшна главата си на масата.

- Мхм да и аз обичам бонбони.

-Хоуп?

Йонги  повдигна глава и размаха ръка пред лицето на приятеля си. След неуспешните опити да го върне на земята, по-малкият проследи погледа му и разбра, че причината за плашещото забележимата разсеяност на Хосук беше Техюнг, който старателно облизваше сметаната от ягодовия си сладолед, издавайки звучно насладата си. Осъзнал, че напоследък не обръща много внимание на най - добрия си приятел, на Йонги му стана гузно и се почувства като задник.

-Извинявай. Та какво казваше?

-Зарежи това. Кажи ми какво става с теб?

-Какво да става?

-Не се прави на цапнат с мокър парцал. Забелязвам как го гледаш.

-Ами...всичко беше наред преди господин Парк да реши, че аз ще съм идеалният кандидат за учител по танци на Техюнг. За бога да се бяха обадили на звероукротител.

Чернокоското се засмя тихо и потупа приятеля си по рамото.

-Можеше да е по-зле.

-Изненадан съм, че точно ти ми го казваш. Принципно си доста песимистично настроен.

-Нещата се променят.

При спомена за вчерашния ден, глупавата усмивка си намери място на тънките му, бледорозови устни. По-големият забеляза това и игриво го сръчка с лакът.

-Ооо май нещата с господин секси задник вървят добре,а?

-Може да се каже, но имам чувството, че има нещо, което не ми споделя и...хей, чакай говорехме за теб. Не сменяй темата! Не разбирам защо толкова много се притесняваш.

-Знаеш за чувствата ми към него. Страх ме е, Йонги. Страх ме е, че ще де влюбя още повече в него, а той ще си поиграе с мен и ще ме захвърли. Сега е лесно да го отбягвам, но от следващата седмица ще прекарвам над четири часа дневно с него...насаме. А най-лошото е, че ще трябва да... го докосвам.

Ужасът, изписан в очите на танцьора накара смехът на по-малкия да прерасне от тих кикот до почти изтеричен, с което привлече няколко погледа от съседните маси. Хоуп свъси вежди и го изгледа лошо.

Đirty Games •Yoonmin•Where stories live. Discover now