Heart attack

1.4K 192 47
                                    


Една седмица по-късно...

 Н.г.т

07:00
 

-Е? 
    
-Какво?

Чаньол отпи голяма глътка от кафето си и продължи да гледа през прозореца, подтискайки усмивката си. Шиумин повдигна вежда, недоволен от отговора на приятеля си и грабна чашата с горчива течност от ръката му, поклащайки я ритмично с ясното намерение, че ако по- младият не отговори на въпроса му, горещото кафе ще бъде разлято върху лицето му.

Чаньол вдигна ръце защитнически, за да покаже, че се предава, въздъхна и започна да разказва за срещата си с червенокоското от нощния клуб. Учителят по танци дори му показа снимките, които бяха си направили и с вълнение съобщи за следващата, която щеше да се състои тази вечер. Русокоското изслуша колегата си с удоволствие, като не забрави да вметне по някой неуместен коментар и след като обсъдиха още някои неща, свързани с професията им, двамата напуснаха учителската стая, насочвайки се към първите за деня учебни занятия.     
                          
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
   
  15:25

                                             
  Джей Хоуп нахлу в сладкарницата на госпожа Чан с почервеняло от яд лице и  шумно тръшна задника си на стола, дишайки учестено. Двете момчета пред него спряха да се смеят, огледаха го доколкото можаха и след няколко минути, прекарани в безмълвен спор за това кой да заговори гневният танцьор, Кий намести очилата си, прочисти гърлото си и съвсем спокойно започна да мисли на глас:

-Добре вчера видях Йонги да сияе от щастие, днес виждам теб ядосан..какво ви става бе хора?!

Хосук скръсти ръце пред гърдите си и хвърли мълниеносен поглед на по-малкия, скръцайки със зъби.

-Какво ми става ли?! Защо не идеш да питаш онова бездрано животно Ким Техюнг, който реши, че може да отмени тренировката ни днес, защото имал "спешна работа "   

Йонги се засмя тихо, погали ръката на приятеля си и най-накрая се намеси в разговора:

-Какво е станало, приятел? Какво е направил пак? 

-Какво ли не!

Хоуп разтри слепоочието си, докато поредица от спомени нахлуваха неканени в съзнанието му.

Đirty Games •Yoonmin•Where stories live. Discover now