Bölüm 52'den ALINTI

33.5K 746 19
                                    






Yeni bölümden önce kısa bir alıntı sizlerle :) Bölümlere yaptığınız yorum ve oylar için teşekkür ederim :) Şimdiden iyi okumalar...


***


''Çiyeşan! Sen ne yaptığını zannediyorsun?'' Ateş kardeşini o halde görmeyi hazmedemiyordu. Yavuz gibi Aybar Ağa'ya saldırmaya çalışmamıştı ama Ateş için de o yakın bir hamleydi.

''Hüküm verilmiştir. Şimdi infaz zamanı!'' Adamlarına verdiği işaretle Ali'nin ve Berfin'in başına ayrı ayrı iki adam yerleşmişti. Ahsen bu hareketlenmeyle daha fazla çırpınmaya başlamış, bileğini tutan adamların baskısı daha da artmıştı.

''Bırak onları adi pislik!'' Çiyeşan Ahsen'in kendisine söylediklerini göz ardı etmeyi seçmişti.

''Duyduğuma göre karın çok direnmiş Yavuz Miroğlu. Ama gel gör ki işte yine burada! Bak!'' Biraz daha Yavuz'un damarına basmayı ihmal etmiyordu Çiyeşan. Adamının toplantı salonuna girip kendisine verdiği haberle Miroğlu Konağının uzun bir süre sonunda anca ele geçirildiğini öğrenmişti. Anlaşılan Ahsen yine kolay kolay pes etmemişti. Kaç tane adam kaybettiğini bilmiyordu ama karşı taraf kadar kaybetmediğine emindi.

''Seni şerefsiz! Konağımı nasıl basarsın! Göstereceğim sana gününü! Aileme zarar veremeyeceksin!'' Yavuz kendisini tutan adamların elinde çırpındıkça Berfin daha da şiddetli ağlıyordu. Ahsen ise karşısında yaşanan sahneye daha fazla dayanamayacağını hissediyordu.

Ateş ise Aybar Ağa'nın yaptığı planı düşünüyordu. Toplantı için kendilerini çağırmıştı ve Ateş'in yanında doğru düzgün adam yoktu. Bankadan sonra Yavuz ile birlikte alelacele gelmişlerdi. Aybar Ağa kendilerini hazırlıksız yakalamıştı. Miroğlu Konağındaki onca adamın nasıl yenildiğini hala aklı almıyordu. Ali'yi de zorla getiren Çiyeşan'ın Karahan ailesine de zarar verip vermediğini bilmiyordu.

Eğer ki öyle bir şey olmuşsa Çiyeşan artık yaşayan bir ölüydü. Gerçi şuan yaşananlardan sonra her şeyin kopma noktasına geldiğini kestirebiliyordu. Yeni bir dava bile başlayabilirdi. Yavuz'un artık sessiz kalacağını hiç sanmıyordu.

Ahsen'in adamlardan kurtulma çabası neredeyse sonuca ulaşıyordu ki adamın genç kızı yere savurup alnına dayadığı silahla yine hüsrana uğramıştı. Yavuz ve Ateş aynı anda kükreyerek tepki göstermişti.

''Dokunma ona!''

''Kardeşime nasıl dokunursun?''

Yavuz'un eli kolu üç adam tarafından gerçek anlamda bağlıydı fakat Ateş boştaydı. Çiyeşan'a karşı atağa geçtiği sırada iki adam tarafından o da durdurulmuştu. Olan biteni hayretle izleyen Berdan Cihan ne yapacağını şaşırmıştı. Yeğenleri Aybar Ağa tarafından esir alınmıştı. Ona bunu ödetirdi ama yeterli gücü yoktu. Yanındaki adam sayısı belliydi. Azer ve Yiğit'in de aynı düşünceler içinde olduğu yüzlerinden okunuyordu. Birazdan kıyamet kopacaktı.


***

AH SENDE (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now