Peatükk 29 - "Jim Taylor: hiljem" {estonian}

95 16 0
                                    

2017. Juulikuu. Wilmette, Illinois.

Peter, Sarah, Jim ja Leslie Taylor on veetnud viimased kuud rahulikult kodulinnas.
Mees otsustas juba jaanuarikuus minna tagasi tööle, mille üle Joe, Mac ja ülejäänud prefektuur rõõmustas.

Sarah aga on endiselt tubli kodupere naine, kes kasvatab kodus ühe aastast last. Ta on endale ja teistele andnud lubaduseks minna tagasi Wilmette lasteaeda tööle.

Jim Taylor sai jaanuarikuus seitsme aastaseks. Tema rõõmuks hangiti koju noor labradori kutsikas, kellega koos üle kasvada. Poiss külastab endiselt iga kuu enda arsti ning teadaolevalt on tema vereanalüüsid korras. Kahjuks ei ole lubanud arstid lapsele täielikku taastumist. Mis tähendab, et Jim on aheldatud ratastooli tema ülejäänud eluks.

Wilmette koolipoisid palusid Jimi käest andeks selle eest, mida nad korvpalli väljakul talle ütlesid. Taylorid otsisid selleks üles laste vanemad ning rääkisid ära loo, mis juhtus.

Ajukahjustus, mis Jimil avastati ravi korral, on imekombel paranemas. Arstid küll ei andnud selleks lootust, aga läks teisiti.

Rachel ja Michael on endiselt vahistatud ja kohus määras neile 20 aastat vangistust. Naisterahvas saab vangistuse kõrval psühhiaatri abi.

Mis puudutab Thomas Vocksteini, Sarah'i venda, siis tema pakkis kokku enda asjad ja sõitis Euroopasse. Leidis sealt IT põhise töö ning ostis endale korteri.

Taylorite perel oli tulevikuga seoses väga suured unistused. Nad plaanisid minna veel enne sügise algust mõneks ajaks mehe vanematele külla.
Samuti leppis Peter ka ära enda õega ning külastas teda veel enne tööle tagasi minemist.

Jim Taylor {estonian version} COMPLETEDWhere stories live. Discover now