Peatükk 5 - "Sõnumid" {estonian}

141 20 0
                                    

Peter pidi leppima doktori sõnadega, isegi kui ta ei tahtnud. Ta oleks tahtnud kõik see aeg Jimi kõrval olla. Teda lohutada. Ta siiski nägi, et tema enda laps võib kergelt ärrituda ning seda Peter ei tahtnud. Doktoril oli õigus - Jim pidi puhkama.

Peter kõndis haiglast välja. Ta otsustas koju minna. Tema olukord oli juba selline, et silmad vajusid juba püsti seistes kinni. Ta võttis telefoni ja helistas Sarahile.

"Sarah, hei. Kuidas teil läheb? Ja-ja, ma nägin teda. Kallis, ta on väga palju kannatanud. Sinikad ja haavandid olid igal pool tema kehal. Ma tulen koju, vajan külma dušši ja pikka und.." seletas ta telefoni teel.

"PETER!" hüüdis keegi tema selja tagant. Mees vaatas ja nägi seal taga enda politseinikust kolleegi.

"Kallis, ma pean lõpetama. Mac hüüab mind. Kodus näeme," ja katkestas kõne.

Mac jooksis ta poole. Hingeldas veidi, toetades enda käed põlvedele.

"Mac. Tore sind näha," tervitas Peter.

"Hei. Ma tulin just jaostkonnast. Me leidsime midagi, see puudutab sinu poega," sõnas Mac, endiselt veidi hingeldades. Mõistes tema kehatüüpi, oli see loomulik, et pikk ja kiire jooks Macil võhma välja võttis. Ta oli 160 cm pikk ja kaalus täpselt 86 kg.

"Kuidas sa mu üles leidsid?" küsis Peter.

"Ma käisin sind haiglast otsimas. Doktor Hernandez ütles, et sa astusid just uksest välja. Tulin siis välja," lausus Mac.

"Mis sa teada said, Mac?" küsis Peter.

"Esiteks, Jimi kehal leiti sõrmejälgi.." asus Mac selgitama, kuid Peter katkestas teda.

"Kelle?" Peteri silmad läksid suureks.

"Kuula mind lõpuni. Sõrmejäljed võeti Jimi kehalt ja viidi uurimisse. Kelle sõrmejäljed temal olid, selle selgitab välja uurimine. Teine asi, milles ma õnneks eksisin,... Jimi ei kasutatud seksuaalselt ära," lausus Mac ja muigas.

Peter polnud eriline kallistaja, aga selline sõnum pani teda naeratama ja Maci kallistama.

"Aitäh, mees! Need on tõeliselt head uudised. Palun, anna mulle teada, kui midagi detailsemat selgub. Astun jaoskonnast siis läbi," muigas ta. Mac patsutas teda õlale ja lahkus.

Peter otsustas bussiga koju minna, sest enda auto seisis koduhoovis parklas. Niipea, kui ta kodu uksest sisse astus, tervitas teda tema kallis abikaasa Sarah.

"Kallis," naeratas Sarah ja kallistas Peterit. Peter vastas samaga.

"Sarah, mul on uudiseid," sõnas mees. "Jimi kehalt leiti sõrmejälgi, mis anti uurimisse,".

Sarah kattis näo kätega. "Tõsiselt?". Peter noogutas.

"Ja teine uudis - Jimile jäi alles talle süütu hing ja keha," lausus Peter veel. Sarah naeratas ja kallistas uuesti enda peigmeest.

"Need on väga head uudised, kallis. Kuidas tal on?" küsis naine.

"Istu, ma selgitan," muigas mees vastu. Nad jalutasid elutuppa ja istusid diivanile. Peter võttis oma naise käe enda põlvedele ja ohkas korra.

"Ma nägin teda. Ta... vaeseke kartis mind. Kriimustused olid igal pool temal näol ja kehal. Olin šokeeritud. See tõbras, kes temale seda tegi, maksab veel selle eest. Tapan ta kasvõi oma kätega, kui politsei otsustab ta lihtsalt trellide taha saata. See kurjategija väärib surmanuhtlust," ohkas Peter uuesti. Sarah üritas teda lohutada.

"Hei... See kurjategija saab selle, mida ta väärib. Kas Jim tundis su lõpuks ära?" küsis Sarah.

"Kahjuks mitte. Kui ta mind nägi, kargas ta voodist püsti seina äärde. Õnneks arstid tulid ja tegelesid temaga edasi. Doktor Hernandez saatis mu koju, et ma end välja puhkaksin,".

Sarah suudles Peterit kirglikult. Arvates, et see võib olla praegustel rasketel ainuke lõõgastus olla. Leslie magas samal ajal enda toas õndsat und. Peter põimus enda mehised käed ümber Sarahi ja suudles tema kaela.

"Peale 16 aastat, armun ma sinusugusse imelisesse naisesse iga päevaga aina rohkem," sosistas Peter enda sõnu Sarahile vaikselt kõrva. Sarah muigas sõbralikult ning suudles oma meest jälle. Neid katkestas telefonikõne.

"Anna andeks, kallis. See võib olla Jimi arst," sõnas Peter. Ta tõusis diivanilt ja haaras esiku kummutilt telefoni. Tundmatu number.

"Peter Taylor, kuidas saan teid aidata?" vastas Peter telefonile. "MIDA? Ma tulen kohe sinna,".

"Mis juhtus?" küsis Sarah end diivanil sättides.

"Haiglast helistati. Nad ütlesid, et Jim ei tunne enam enda jalgu,".

Jim Taylor {estonian version} COMPLETEDWhere stories live. Discover now