Peatükk 12 - "Missioon: Paksukesed" {estonian}

107 15 1
                                    

Jim jälgis Sarahit pikalt ja siis naeratas talle laialt. Poiss tundus sel hetkel õnnelik. Ta ei mõistnud, mida edaspidine elu endast ette kujutas. Mida elul oli talle tulevikus pakkuda. Sarahile tundus, et Jim võis näha temas kui head sõpra, kui mitte reaalset bioloogilist ema. Naine silitas Jimi põske õrnalt, kuid Jim ei ajanud seda ära.

"Linnud..." pomises Jim edasi, taevasse vaadates.

"Ja paberlennukid, mu poja..." sosistas Sarah Jimi kõrval vaiksel toonil

Peale pikka visiiti, jätsid Sarah ja Peter Jimiga selleks õhtuks hüvasti ja sõitsid koju. Naine pidi Leslie magama panema ning hakkama õhtusööki valmistama. Enne seda tuli veel kaubanduskeskusest läbi käia. Mees ise samal ajal otsustas kodus veidi eeltööd teha ja otsida informatsiooni Racheli kohta. Ja tema tuttavate kohta.

Sarah valmistas sel päeval õhtusöögiks kana risottot. Kõrvale värsket aedvilja salatit. Sel ajal kui naine sööki ette valmistas, kallas Peter endale tassi tumedat kohvi ja läks istus elutuppa arvutilaua taha. Pani tööle enda sülearvuti ja logis enda kontosse sisse, mis oli kaitstud parooliga.

Esimese asjana võttis mees internetis lahti enda meili. Igaksjuhuks, kui Rachel on temaga ühendust võtnud, kuid ei midagi. Postkast oli endiselt täis spämmi kirju ja reklaame. Töö alasid kirju ja muud sellist. Ei mingeid kirju Rachelilt või tundmatult meiliaadressilt.

Interneti otsingumootorid oli teine võimalus. Rachel Calwood. Siiski lõid ette vanad andmed, millest Peter juba teadlik oli. Kooli nimekirjad, endised töökohad. Artiklid hullumeelsest naisest, kes ei nõustnud tuntud ajakirjaniku Peter Taylori lahutuspaberitele alla kirjutama. Selline artikkel ajas Peterit endiselt naerma.

Peter leidis mõned suhtlusportaalid, kuhu Rachel oli end registreerinud aasta tagasi. Viimati uuendatud info oli kaks kuud tagasi. Esimene veebileht, kus olid hiljutised Racheli andmed.

"25 aastane? Lesk? Mis asja ta siia kirjutanud on," pomises Peter endamisi. Rachel pidi olema nüüdseks juba 39 aastane. Miks küll pidi Rachel enda vanuse kohta valetama?!

"Mis sa leidnud oled?" küsis Sarah, põll ees elutuppa sisenedes.

"Midagi erilist. Saad aru, Rachel kasutab tutvumisportaali, kus väidab, et on 25 aastane. Ta on peaaegu 40 täis," vastas Peter.

"Naljakas eit ikka. Ta ikka ei jäta vempude tegemist," naeris Sarah. Ta poetas enda käed Peteri õlgadele ja toetus pea mehe omale.

"Aga kuule... Siin on infot mingisuguse mehe kohta, kes teda viimati kommenteerinud on. Väga palju, kusjuures," Peter sirvis läbi Racheli pilte, mis olid portaalis avalikult üleval. Bikiinides, erinevates kleitides, trenniriietes. Isegi pesu väel.

"Silmad, mees..." Sarah kattis Peteri silmad sõrmedega.

"Sa tead, et mul on silmi vaid sinu jaoks, kallis," Peter pööras pea oma naise poole ja ajas enda huuled prunti. Sarah tegi neile väikese musi ja naeratas.

"Ta on üsna jäme," sõnas Peter mehe profiili uurides.

"Rachel või? Minu mäletamist mööda oli ta ilus peenike naine," naeris Sarah.

"Ei. See mees siin. Äkki tema ongi see, keda me otsime," sõnas Peter.

Mees, kelle profiili ta uuris, oli tõesti suuremat kasvu. Lühikesed sirged juuksed, õllekõht ees. Umbes 170 cm pikk ja kaalus umbes 108 kilo. Umbkaudu.

"Tema nimi on Michael Phillis," ütles Peter. "Võib-olla peaksin otsustama temaga ühendust otsida,".

"Tee seda kindlasti, kui teda kahtlustad. Ja kui tema ei ole asjaga seotud, siis ehk oskab ta Racheli kohta midagi öelda. Tema tuttavate," lausus Sarah.

Jim Taylor {estonian version} COMPLETEDWhere stories live. Discover now