21

111 2 0
                                    

2 weken later

Woensdag

Het is het einde van de middag. Ik loop door de stad met Fella, als ik Logan tegen het lijf loop. 'Heey!' We lopen naar elkaar toe. 'Heey!' Logan geeft me een knuffel en hurkt zich dan voor Fella neer. 'Hoe gaat het met je leven?' Vraag ik helemaal blij. 'Mm ja goed eh mag ik hem er uit halen?' Hij kijkt me aan. Ik knik. Hij pakt hem en gaat rechtop staan. 'Ja Mandie die werd gevraagd om naar Amerika te gaan voor school, was allemaal heel plotseling. Maar ergens ben ik ook blij dat ze weg is want wat is dat een irritant kut wijf zeg, Jezus!' Ik moet lachen. 'Dus het is definitief over tussen jullie?' 'Ja laten we hopen van wel, he?' Hij kijkt Fella aan en geeft hem een knuffel. 'God, I've missed you guys so much!' 'Je mag best langskomen hoor.' 'Ja en dan me nek breken zeker, no I'm good.' 'Kunnen we misschien ergens zitten praten?' 'Ja is goed.' 'Nee wacht, kom met me mee naar huis, Zakir die is komt toch pas om 1 uur thuis.' 'Kee is goed.'

Een tijdje later zijn we bij mij thuis. Logan heeft Fella zijn hapje gegeven en in de wieg gelegd. We zitten samen op mijn bed. 'Luister, ik praat en jij luistert.' zeg ik. 'Okey. Goed eh, ik ga trouwen met Zakir omdat ik van hem hou en met hem wil zijn. En..' We kijken mekaar aan, hij is zo mooi. De manier waarop die naar me kijkt.. en die kleine glimlach... 'Shit jij bent echt... dit word echt moeilijk. Eh..' Ik durf hem nog amper aan te kijken. Als ik het doe krijg ik blosjes op me wangen. 'Ik denk dat..' Ik kijk hem voorzichtig aan. Zijn twinkelende ogen kijken mij ondeugend aan. 'Mag ik even vragen waarom we op een bed zitten, ik bedoel ik denk dat wel allebei wel weten waarop dit gaat eindigen, toch?' Hij komt langzaam met zijn lippen dichter bij die van mij. 'Nou eh eigenlijk...' 'Shut up!' Zegt Logan. 

(Ik zou dit stukje skippe, het is alleen goed voor de verhaallijn)

Hij legt zijn lippen op die van mij. Ik ga liggen, ik pak hem bij zijn kraag vast en trek hem naar mij toe. 'Dit is niet goed.' zeg ik. 'Sst niet moeilijk doen nu, geniet!' Hij maakt het knoopje van me broek open en trekt hem uit. Hij gaat met zijn hand onder haar shirtje en wrijft over mijn buik, hij gaat steeds meer omhoog totdat die bij mijn bh komt. Ik giechel en maak ondertussen zijn riem en broek los. Logan zoent mij zachtjes in me nek. Ik doe me slipje uit en Logan komt in mij. Ik kreun zachtjes. Logan me  shirt uit en krijgt een glimlach op zn gezicht. 'Wat is er?' 'Jou boobs zijn huge!' Zijn ogen rollen er bijna uit. 'I know, ga verder!' Hij maakt mijn bh los en legt zijn handen op me borsten. Hij knijpt erin en zuigt eraan. 'Omg.. omg .. omg.. !' Logan kijkt me verbaast aan. 'Wat, kom je nu al? Huh?' Nee ik vind het gewoon geil.' Logan lacht en gaat steeds dieper in mij. Ik ga steeds harder kreunen en Logan begint een  te hijgen.  Een kleine 5 minuten later komen we allebei. Logan rolt vermoeid van me af. 'Sorry!' Zeg ik. 'Wat is er?' 'Nou gewoon ik was niet echt goed dit keer ofzo.' 'Ach.' Logan haalt zijn schouders op en loopt het bed uit en kleed zich aan. 'Nou dan zie ik je wel weer een keer.' Hij geeft  me  een kus op me  wang en loopt de kamer uit. 'Yes!' Ik voel me warm worden van binnen.  

Never forget youWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu