14

180 4 0
                                    

Wat er in de tussentijd is gebeurd: Logan is rechten gaan studeren om daarna in het bedrijf van zijn vader te gaan. Ik heb  een tussen jaar genomen en daarna ga ik de acteer academie doen om weer bij mijn ouders te gaan spelen. Maar nu wil ik nog zoveel mogelijk bij mijn kleine Fella zijn.                 
Fella is nu 15 weken en 6 dagen precies.

P.s. dit is een soort van deel 2

Maandag

Ik lig uitgeput op de bank en Fella ligt lekker in zijn box te slapen. Logan komt binnengelopen. 'Heey schatje!' Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd en komt naast mij zitten. 'O, hey.' Ik kom overeind en wrijf in mijn ogen. 'Waarom ben je toch zo moe?!' Zijn stem klinkt verbaast. 'Nou ja maakt ook niet uit, hoe ging het met hem?' Hij staat op en loopt naar Fella toe. 'Hoe  het was hier?' Like you care! Zeg ik zachtjes.

De laatste tijd is het alleen nog maar Fella, wat ook goed is.. maar hij doet zo afstandig en afwezig naar me.  

Hij pakt hem uit de box en gaat met hem op de bank zitten. Ik sta langzaam op. 'Wil je hem anders zijn eten geven?' 'Yeah, sure.' 'Okey, de spullen staan op het aanrecht.' 'Weetje…' begint Logan. 'Wat?' Zeg ik een beetje geïrrigeerd. Hij legt Fella terug in de box. 'Ik wil het niet, ik ben het er gewoon niet meer eens!'

Nou moet je weten dat ik Fella geen borstvoeding geef, maar flesvoeding. Daar is Logan het totaal niet mee eens, maar ja. De reden waarom is best egoistisch. Mijn lichaam is al zo veranderd door die zwangerschap, ik wil niet dat mijn borsten dat ook nog gaan.

'Uurgh!' 'Moeten we dit gesprek echt weer hebben! 'Ja! En als jij een gezond kind wil hebben, geef je zoals elke goede gewone moeder borstvoeding!' Slik. 'Omg dus nu noem je me.. je vind me geen goedemoeder!' Teleurgesteld ga ik op de bank zitten. Logan slikt. 'Jawel, jawel.. tuurlijk.' Hij komt naast mij zitten. 'Het is alleen dat.. ik denk dat het beter is dan gewoon poeder…' 'Logan, wat wil je? Ik kolf toch ook gewoon melk, dat komt recht uit me borst geen poeder, het enigste verschil is dat hij het niet van m’n borst drinkt!' 'Kun je er in ieder geval over nadenken?' 'Weetje ik doe het zelf wel!' Zeg ik boos.

Ik sta op en loop naar de keuken. 'Jeez, is het de tijd van de maand ofzo?!' 'Nee Logan niet alles heeft met die godverdomme tijd van de maand te maken!' Ik laat het flesje op de grond vallen. 'Shit!' Mompel ik zachtjes. Ik haal mijn handen door mijn haar. Logan loopt naar mij toe en masseert mijn schouders. 'Weetje ik ruim het wel op en voed hem en breng hem naar bed okey?'  'Nee, jij moet nog werken, ik doe het wel.'

Een uur later wanneer Fella ligt te slapen en Logan aan het werken is lig ik op de bank. Ik draai me om en hoor wat kraken onder me ik sta op en zie een papiertje liggen. 'Wat is dit?... You were great last night xx..' lees ik op. 'Omg!' Ik zak in een en ga op de bank zitten. Waarom?

Ongeveer een uur later wanneer ik in bed lig gaat de voordeur open. 'Hey schat ben thuis!' Hij loopt de slaapkamer in en begint zich uit te kleden. 'Logan, hou je nog van mij?' Ik kijk hem onzeker aan. 'Wat? Ja tuurlijk hou ik nog van je!' Hij komt naast me zitten en geeft me een knuffel. 'Kijk, hoe ik tegen je deed, het spijt me en ik moet het accepteren dat je geen borstvoeding wil geven.' 'Hmm I see.' 'Schatje is er iets dat je me wil vertellen?' Zijn stem klinkt vissend. 'Nee jij mij? Ik bedoel je hebt me nog nooit zo vaak schatje genoemd als vandaag!'

'Wat? Ben je soms weer zwanger ofzo?' Ik kijk beledigd naar hem. 'Ja sorry hoor maar je doet weer als toen je zwanger was!' 'Ja en jij ook!' 'Huh!' 'Ik ben niet gek Logan, ik weet dat je het weer met haar doet!' Hij lacht. 'Nee schatje echt niet.' Hij pakt mijn hand vast en kijkt me recht in de ogen aan. 'Er is maar 1 iemand van wie ik hou en dat ben jij!' 'Gadverdamme jij bent nog erger dan ik dacht je liegt gewoon tegen mij!' 'Nee lieverd echt niet!' 'Jawel!' Er rolt een traan over mijn wang. 'Schat je bent de moeder van mijn kind hoe kan ik niet van je houden?' 'Stop, stop gewoon met praten. Alles wat je zegt...  je meent het niet.' 'Nee, echt niet!' Ik schuif hem het papiertje voor. 'O.. ' zijn wangen kleuren rood. 'Ik dacht echt dat je van me hield en klaar met haar was, waarom doe je me dit aan?!' 'Ik.. ik weet het niet..' hij kijkt verlegen naar de grond. 'Jawel je weet het dondersgoed, anders deed je het niet!'  Het blijft een tijd stil. Ik zucht. 'Ik wil je niet haten, maar door al dat vreemd gaan van jou… I..I just don’t trust you anymore en ik weet niet hoelang ik het nog  vol hou met je..' Logan knikt.  

Hij pakt het papiertje. En begint te lachen. 'Weetje jij hebt grote borsten gekregen, maar je laat me ze niet eens aanraken als ik er naar kijk, dan word je al boos op me! En waneer hebben we het voor het laatst leuk gehad?! Of seks! Het is steeds: nee ik ben moe. Waarvan kun je moe worden als je de godganse dag niks doet!' 'O okey dus jij noemt zorgen voor een baby niks doen?!' 'Ja Katie dat zeg ik inderdaad!' Ik slik. 'Ik heb me echt vergist in jou.. ik dacht jij bent het eerlijk betrouwbaar.. maar Birgit had gelijk, je bent niks meer dan een fuckboy.' Logan lacht gemeen. 'Birgit.. zij is zelf getikt.' Ik sta op uit bed. 'Wat ga je doen?' 'Ik ga op de bank slapen!' Ik pak mijn kussen en loop de kamer uit.  


Never forget youWhere stories live. Discover now