9

199 3 0
                                    

Dinsdag

Ik zit aan de eettafel, dit is de eerste dag van mijn thuis les. Nog niemand weet ervan. Naast mij zit een man van alles uitteleggen over de natuur maar ik luister niet, ik ben er niet totaal niet  bij met mijn gedachten. Mijn vader heeft zelfs een bewaker voor het huis neergezet. Het enige leuke daaraan is dat het Zakir is. Af en toe kijken we naar elkaar als bijvoorbeeld als ik  naar de wc ga. 

Er gaat zo een week voorbij. Haar moeder is ontslagen uit het ziekenhuis en haar zusje ook. Haar zusje is vooral veel bij tante Janine omdat haar ouders weer werken.

Woensdag

Ik loop door de stad met tassen vol met kleren. Ik loop me favoriete winkel binnen. Ik kijk naar een rek met kleren als er drie lachende meiden binnen komen. Wanneer ik naar hun kijk stopt het gelach. Drie gezichten kijken mij arrogant aan. Ik weet niet wat ik moet doen en draai mijn hoofd terug naar het kleding rek. 'Jezus daar heb je dat wijf ook weer!' Zegt Robin. 'Kom we gaan naar een andere winkel, ik wil niet in de zelfde ruimte zijn met haar.' Ik moet bijna huilen, ik knipper veel met mijn ogen om de tranen in te houden. Na een shirtje en een broek gekocht te hebben loopt ik de winkel uit een ga naar het terrasje 'De Schuit' Robin Birgit en Sanne zitten een paar tafels verder. Ik kan overduidelijk merken dat ze het over mij hebben. Na een tijdje komt mijn  tante Janine met me zusje Kimberley. 'Katie!' Met gestrekte armen komt mij zusje op mij af gelopen. 'Heey lieverdje!' Ik til haar op en zet haar bij mij op schoot. Mijn tante komt tegenover me zitten. 'Trek je het nog wel allemaal meis?' Vraagt ze met een bezorgde stem. Haar gezicht kijkt ernstig. 'Ja hoor prima!' Zeg ik terwijl ik gekke bekken trek met mijn zusje. 'Hoe gaat het met haar?' Vraag Ik. 'Ja eigenlijk wel goed, ik heb me nog geen zorgen hoeven maken.' Mijn tante is een dokter. 'Okey mooi!' Ik druk Kimberley nog steviger tegen me aan. 'Soms weet ik gewoon niet meer wat ik moet doen, weetje?' 'Als je het even niet meer ziet zitten bel me dan okey?' Ik knik. Zo zitten ze nog een uur op het terrasje en dan gaan me tante en zusje weer naar huis. Mijn ''ex-vriendinnen'' zitten er nog steeds. Ik heb geen idee waarom ze boos zijn. Na een tijdje sta ik op, om naar hun toe te lopen. Terwijl ik op sta stoot ik me buik tegen het tafeltje. 'Au!' Uit een reactie leg ik mijn hand op me buik. Even zie ik Birgit bezorgd kijken. Ik recht mijn rug en loot naar hun toe. 'Wat kom jij hier doen!' Zegt Robin onvriendelijk. 'Ik wil weten waarom jullie zo tegen me doen.' Robin lach spottend. 'O dat weet je niet eens, die is mooi zeg. Ten eerste je zegt niet eens tegen ons dat je moeder en zusje in het ziekenhuis hebben gelegen vanwege een auto-ongeluk, dat moesten we maar lezen op het internet en ten tweede je hebt niet eens tegen ons gezegd dat je van school ging, je ging gewoon. Als je een goede vriendin was had je ons dat wel verteld! Zegt Sanne. Ze kijkt Birgit aan, die heeft nog niks gezegd. Nou kom op beer zeg jij ook eens wat!' Zegt Robin en tikt Birgit aan. 'Ja Katie ik vind dat Robin wel een beetje gelijk heeft, ik was die avond nog bij jou en je hebt er niks over gezegd.' 'Oke, oke goed prima duidelijk,ik ga al!' Ik loop terug naar mijn tafeltje pak me spullen en verlaat het terrasje . 

Wannner ik de hoek omloop bots ik tegen de bellende Logan aan.  Mijn  tassen vallen op de grond. 'O sorry mevrouw, ik had u niet gezien!'Hij heeft niet door dat ik het ben. Dan pas kijkt die goed naar mij. 'O jij bent het maar.' Er klinkt een teleurstelling in zijn stem. 'Ja jammer he.'Ik wil bukken om de tassen op te rapen, maar dat gaat niet vanwege me buik, dus ga ik door me hurken. 'O wacht maar hier ik help je wel.' Logan helpt me overeind, ik leg een hand op me rug. 'Hier.' Hij geeft de tassen aan mij. 'Dankje.' Ik pak de tassen aan. 'Waarom kom je niet meer op school?' 'Ik mag niet meer...' Ik kijk naar de grond. 'Je vader zeker?' 'Ja ik mag eerlijk gezegd... jij mag niet meer bij mij in de buurt komen, daarom heb ik nu thuis school en is er een bewaker bij mij thuis...' 'Wat!' 'Ja tis heel kut allemaal maar ik moet nu gaan.' Ik kan het niet langer bij hem volhouden, zijn heerlijke Hugo Boss parfum maakt me gek en als ik bij hem in de buurt kom wil ik niks anders doen dan hem.. zoenen.

Ik zit op de bank naast Zakir. 'Toen ik jou voor het eerst zag, ik voelde gewoon dat ik je moest helpen en ik dacht: dit is de vrouw waar ik de rest van mijn leven samen wil zijn.' Ik  krijg blosjes op mijn wangen. 'Maar ja, Logan he.' Hij legt een hand op mijn buik. Mijn buik is echt ontzettend gegroeid.  

'Jij bent toch veelste oud voor mij en bovendien er zijn nog meer vrouwen die even leuk zijn als mij, toch?' 'Ja die zijn er zeker

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Jij bent toch veelste oud voor mij en bovendien er zijn nog meer vrouwen die even leuk zijn als mij, toch?' 'Ja die zijn er zeker.' We lachen. 'Ik ben moe ik ga slapen.'  'Welterusten.' Ik sta met moeite op en slof de deur uit met een hand op mijn rug. Wanneer ik eindelijk in bed lig en wil slapen gaat me telefoon.

 Loganx: Heey.. 

 Katie: Haai 

 Logan: Ik was niet zo aardig tegen je vanmiddag en sorry daarvoor... 

 Katie: Geeft niet snap ik wel 

 Logan: Ik was vergeten om dit te zeggen... 

Katie: Wat?? 

 Logan: Jesus christ wat is jou buik gegroeid ik ben zo trots op je ( en ons kleine mannetje)!!!!!!!! I Love You so fucking much and im sorry that i wasn't there for you when you needed me! 

Ik voel me warm worden van binnen. 

Katie: I Love You too!!!!!!! Kun je dit ook tegen mij in real life zeggen???

Logan: Ik zou wel willen maar je vader houd me tegen om dat te doen... 

Katie: Morgen afspreken? 

 Logan: Ons plekje? 4 uur? 

 Katie: I will be there ik ga nu slapen dagg xx

Never forget youWhere stories live. Discover now