19

119 2 0
                                    

1 week later

Dinsdag

Het is iets na 2. Zakir is naar zijn werk. Ik ben samen met Fella op een kleedje met hem aan het spelen. De deurbel gaat. 'Wacht even schatje, mama is zo terug. Ik ga met mijn vinger over zijn neusje en loop naar de deur. Als ik de deur open doe, ben ik zeer verast. 'Logan?!' 'Ja eh stoor ik?' 'Nee, nee hoor totaal niet, kom binnen!' Voor hem maak ik altijd tijd vrij, ook al was ik nou niet bepaald druk. Ik voel de vlindertjes rondfladderen in mijn buik. 

Logan loopt naar binnen, als die Fella ziet versnelt hij in het lopen en pakt hem op. 'Hey klein mannetje,ik heb jou zo gemist'! Hij gaat met hem op de bank zitten. 'Waarom ben je dan niet eerder gekomen?' vraag ik. 'Ik mag hier eigenlijk niet eens zijn..' 'Huh hoe bedoel je?' Ik ga naast hem zitten. 'Gewoon zei Zakir tegen me. Hij zou me nek dan breken, dus ik doe dit even snel.' 'Wat! Heeft hij dat gezegd?!' Logan knikt. 'Is dat soms ook de reden waarom je me toen niet wou aanraken?' Ik kijk hem met spleetoogjes aan. 'Ja, maar je gaat dus trouwen, met hem?' zegt die met een fake glimlach. 'Ja, ja klopt.' Ik laat mijn ring zien. 'Sjezus, dat was ook geen koopje!' De ogen van Logan rollen er bijna uit. Op de ring zit een grote diamant. 'Nee, maar waarvoor kwam je nou dan?' 'Nou zeg maar als je met hem trouwt, dan word hij de stiefvader van Fella...' Logan kijkt hem verdrietig aan. 'Ja dat klopt ja..' 'Straks gaat hij hem nog als zijn echte vader zien en mij als familie ofzo ik weet het niet. Ik had er gewoon moeten zijn voor jullie... dit is gewoon allemaal mijn schuld... Maar goed niks aan te doen.' Hij recht zijn rug en kijkt voor zich uit. 'Jullie gaan trouwen en leven lang en gelukkig. Het is alleen, ik wil niet dat hij me vergeet en Zakir als zijn vader gaat zien. Kun je me dat beloven dat die dat niet gaat doen?' Zonder op antwoord te wachten legt Logan Fella in mijn armen en loopt het huis uit. Ik bedenk me geen moment en loop achter hem aan. 

'Logan!' Roep ik zijn naam terwijl in nog in de deur opening sta. Logan is nog in de straat en kijkt verbaast om. Ik loop naar hem toe. 'Logan, ik hou van je.' Zijn mond valt nog net niet open. 'Wat?' 'Ik hou van je Logan en jij moet met mij in dat te grote huis wonen, niet Zakir!' 'Ja ik zou ook dol graag willen maar Katie maar je bent te laat. Je hebt voor Zakir gekozen. Ik leg mijn hand op zijn borstkas. 'Maar ik wil jou, ik wil dat je me in me armen neemt zoals je dat bij Fella doet.' Logan kijkt naar Fella die in mijn armen ligt. Hij legt zijn hand op zijn hoofdje. 'Dat zou ik ook wel willen, echt waar Keet.' 'Nou doe het dan!' Klinkt mijn stem wanhopig . 'Ik wil niet dat je weg bij me gaat, Lo!' 'Ik wil je wel en ik wil je knuffelen en bij je in dat te grote huis wonen, maar dan zul toch eerst met Zakir moeten dealen.' 'No problem, kom je mee terug naar binnen?' Ik steek me hand uit. Logan pakt mijn hand vast. Ze kijken mekaar verliefd aan en lopen weer naar binnen. 

21:00

Zakir komt terug van zijn werk. 'Hey schat ben thuis.' Het is overal donker behalve in de keuken. Daar zit ik een tijdschrift te lezen. Zakir loopt naar me toe. 'Waarom is het hier zo donker?' Ik reageer niet ik neen slok van mijn koffie en slaat de bladzijde om. 'He is er wat?' Hij wilt me een kus geven maar ik draai me hoofd weg. 'Okey?' Ik schuif een papiertje met daarop de ring die ze van hem had gekregen. Zakir kijkt me geschrokken aan. 'Wat?!' Hij pakt het blaadje en leest de tekst die erop staat. 

Het spijt me, ik kan niet met je trouwen.                                                                                                      

'Wat? Nee Katie deze ring-' hij pakt hem en probeert het om terug mijn vinger te doen, maar ik stribbel tegen. 'Deze ring... kom doe hem terug om!' 'Nee! Ik en Logan, wij zijn weer terug bij elkaar.' 'Wat dat kan niet, je hebt hem al in geen tijden gezien.' 'Jawel hij was hier vanmiddag.' 'Katie ik hou van je.' Hij pakt mijn hand en kijkt mij smekend aan. 'Wil je alsjeblieft bij me blijven? Misschien dan niet gelijk trouwen, maar gewoon mijn vriendin?' 'Sorry, ik heb nou eenmaal een kind met Logan en we houden allebei even veel van Fella als van elkaar.' 'Okey goed prima.' Hij staat op en leunt met zijn hand op het keukeneiland. 

'Goed dan nemen wij toch ook een kindje?' Ik lach bespottelijk. 'Nee ben je gek!' Ik neem de laatste slok van  koffie en doe het kopje in de vaatwasser. 'Ik ga naar bed.' 

Never forget youWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu