11

190 2 0
                                    

Logan en ik hebben ons eigen flatje gekocht. Mijn vader heeft heeft  thuis school opgezegt  en ik ben nu 20 weken

Zaterdag 

Zuchtend zet ik een doos neer. Logan draait zich om, hij is de muur aan het verven, de babykamer is al bijna klaar. Alleen nog een paar meubels

Hij heeft een kwast in zijn hand, zijn gezicht en kleren zitten helemaal onder de verf

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Hij heeft een kwast in zijn hand, zijn gezicht en kleren zitten helemaal onder de verf. 'Ik wist niet dat een babykamer zo veel werk was.' Zeg ik. 'Nee nee nee kom schatje, dit kan echt niet.' 'Hoezo?' 'Jij gaat nu geen dozen tillen met jou conditie!' 'Mijn conditie?!' Zeg ik verontwaardigd en leg mijn handen in mijn zij. 'Ja je bent kortademig.' 'Dat is gewoon een zwangerschaps ding.' Ik loop naar hem toe en pak hem bij zijn middel vast. Mijn gezicht  straalt helemaal. 'We zijn al op de helft he! Als de laatste paar weken net zo snel gaan als deze...'Ik val stil en laat me met moeite op de grijze bank ploffen. 'Wat is er?' vraagt hij.' Nou gewoon weetje wel ik bedoel hoe het allemaal  is gegaan snap je? Elke keer wanneer ik Birgit eindelijk weer heb, gebeurt er wat...Weetje ik had mijn leven zo helemaal niet voorgesteld... Ik wou maar gewoon even ook al is het maar 1 minuut even gewoon niet denken aan baby's, zwangerschappen en dat soort dingen even doen alsof we geen kind krijgen snap je, wil je alsjeblieft dat voor me doen?' Logan knikt. 'Ik ga me douchen en dan gaan we naar de film okey?' Ik knik. 

Het is een paar uur later, we zijn naar de film: How to be single, geweest. Het is echt geen film voor Logan, maar hij deed het voor mij, en ik vind dat erg lief.                                                               Samen lopen we gearmd lopen we over de grachten van A'dam. 'O kijk' Ik wijs met mijn smoothie naar een cafe, 'Ik moet echt heel nodig plassen, kom.' Ik trek hem aan zijn arm mee. 'Hoe vaak ga jij naar de wc?!' Zegt hij lachend. 'Uh dit keer is het jou schuld, jij gaf me deze smoothie.' Hij lacht en gaat aan de bar zitten. Ik loop richting de wc, achter de bar vang ik heel even een glimp op van een blond meisje, bijna een barbiepop. 

Ik kom de wc uitgelopen, Logan heeft het wel erg gezellig met haar. Ik hou me schuil achter de deur en blijf kijken. Mandie! Ik stap op hun af. 'Kom je schatje? Ik ben klaar.' Mandie kijkt hem/mij met een pruillipje aan. 'Echt? Maar we hebben het juist zo gezellig.' Ze gaat wat meer naar voren hangen waardoor je haar borsten goed kan zien. Ze haalt een aansteker uit haar zak, en maakt het aan. Logan houdt zijn sigaret bij het vuur. 'Sinds wanneer rook jij?' zeg ik een beetje geschokt. Hij lacht afwezig naar me, blijkbaar heeft hij meer oog voor Babrie. 'Ik heb hem een biertje gegeven, normaal gesproken zou ik er jou ook een aanbieden maar..' Ze kijkt vol afschuw naar mijn buik. 'Dat spreek voor zich.' zegt ze dan. Ik voel me niet meer op mijn gemak en wil gaan. Ik trek aan zijn arm. 'Kom je schat?' Ik kijk onzeker van hem naar Mandie. Zij staat als een slet aan haar blonde haar te draaien met een hand in haar zij. 'Ik denk dat die hier wil blijven, daarbij.. hij heeft ook een keer een vrije avond verdiend.' Ik kijk naar Logan, hij zegt niks. 'Of niet?' Dan kijkt hij eindelijk mijn kant op. 'Je zei zelf geen baby talk vanavond, zie je vanavond, beloof dat ik het niet te laat maak.' Hij geeft me een kus op mijn wang en draait zich dan naar Mandie alsof ik helemaal onzichtbaar voor hem ben.

00:30

Ik lig maar te woelen in mijn bed. Toen ik het cafeetje verliet, hoorde ik Logan lachen, een lach die ik in geen tijden meer heb gehoord. Verplicht ik hem dan om bij mij te zijn? Ik ga rechtop in bed zitten en klik het licht aan. Ik kan echt niet slapen, zeker niet zolang Logan nog niet thuis is. Ik sta op en loop naar de deur om naar de keuken te gaan. Ik doe de deur open en bots tegen het dronken lijf van Logan op. 'Omg ik ben zo blij dat ik jou heb gevonden!' zegt hij. Hij slaat zijn armen om mij heen. 'Jezus, Lo wat heb je allemaal gehad?!' Met moeite begeleid ik hem naar het bed en en leg hem daar neer. 'Heb ik ooit al eens gezegd hoeveel ik van jou hou?' 'Ga nou maar gewoon slapen.' Ik doe zijn schoenen uit en leg hem onder de deken neer. 'Ik heb weer eens echte seks gehad.' fluister hij. Au. Maar ja ik kan hem geen ongelijk geven, ik zie er nou ook niet echt aantrekkelijk uit de laatste tijd. Nee misschien was dit wel weer even goed voor hem. 

Never forget youWo Geschichten leben. Entdecke jetzt