51 ---> Musím sa tam vrátiť

1.9K 144 63
                                    

No tretí deň po sebe časť!!! :) Kto je frajer?????? Ja!!! :D :D :DDD AL nie... No som zvedava čo si myslite o tomto dieli??? :) dufam že len to najlepšie :D No a teraz mám prosbu :) Noooo, kedže už 3 den je časť, mohli by ste dať dlhší komentáár :) potešil by ma :D :) Uvidím či to niekto dáá :) A teraz, HOPE YOU LIKE IT!!!  :)

KAYLE

„ Nie John! Daj mi pokoj...“ odstričila som ho od seba dnesšný deň už 2 krát. „ Kayle, prečo ma odmietaš?“ zúfalo sa ma opýtal. „ to čo bolo medzi nami je už dávno minulosťou. Už dávno nie sme spolu.“ uviedla som veci na priamu mieru, no nepovedala by som že to konečne pochopil. „ Poďme Kayle, vypijeme...“ stiahla ma Dolly do Johnovej obývačky a už som držala v ruke pohárik s whiskey. Vedela som, že nie je dobrý nápad sem ísť. Vzala som pohárik a naraz som ho celý naliala do seba.

**

Znova som sa nekontrolovane začala smiať. Cítila som na sebe Johnove ruky, no bola som celkom pripitá, takže mi to nevadilo. „ Mala by som ísť radšej domov...“ nemotorne som zišla po schodoch dole a ocitla som sa v rozsiahlej kuchyni. Stále kráčal za mnou a jeho ruky oblapávali môj pás. „ prečo nie sme znova spolu? Prečo ma znova neľúbiš?“ opýtal sa ma, otočil sa ku mne tvárou a uprene na mňa hľadel. „ Ja ťa nedokážem ľúbiť...“ úplne otvorene som povedala. Teraz mi bolo jedno čo si kto o mne pomyslí, pomaly som zabúdala aj vlastnú adresu takže ma vôbec netrápili nejaké moje reči. „ Skús mi dať len jeden bozk. Uvidíš, bude sa ti to páčiť...“ pritiahol si ma bližšie k sebe a skôr ako som stihla namietať, či možno niečo povedať, pritlačil svoje pery na tie moje. Boli síce teplé a vlhké ale to bolo asi jediné čo mali spoločné s tými Harryho. Harryho pery mi dodávali vášeň, bolo príjemné a vždy keď ma nimi pobozkala, cítila som sa ako v raji. Aj keď tu bola tma, uvidela som ostré svetlo a v tej chvíli som ho odstrčila. „ Čo to bolo?“ ignorovala som ten bozk a opýtala som sa. „ Nič nič.“ hoci som vedela že mi klame, teraz som to neriešila. Nemala som náladu ani chuť.

**

„ Paříme, holky paříme...“ chodila som okolo dievčat a keďže hrala hlasná hudba tak sme tancovali ako o život. „ Nkto nebude sedieť, všetci povinne tancovať!“ vytiahol som aj tých posledných leňochov na nohy a prinútila som ich tancovať. Znova mi bolo všetko smiešne, no zatočila sa mi hlava a ja som si musela sadnúť. Čo asi tak robí Harry? Myslí na mňa? Prebleslo mi mysľov. To fakt ešte aj keď som opitá myslím na neho. No veď práve, som opitá... Uškrnula som sa.

HARRY

Bola hlboká noc, no ja som sa len prehadzoval z boku na bok a akokoľvek som chcel, nevedel som si nájsť vhodnú polohu na spanie. Bollo presne pol štvrtej no ja stále nič. Bože Kayle, keby si tu tak bola. Kiežby si teraz ležala pri mne a ja by som ti mohol povedať ako veľmi ťa ľúbim. Pohladkal som svoj vankúš, keď som zrazu pocítil niečo zvláštne. Vibroval mi pod ním mobil. Rýchlo som ho nahmatal, a keď som sa pozrel na displej, nemohol som uveriť, či to je naozaj pravda. Ona mi volá! Kayle!

„ Haló?“ snažil som sa ozvať čo najpokojnejším hlasom. Najprv som počul obrovský hluk, no ptom akoby niekam niekam prešla a ten hluk zrazu zmizol. „ Harry...“ šepla moje meno a ani som sa nemusel pozreť na svoju ruku a vedel som, že mám zimomriavky. „ Kayle... Ty, ty si mi zavolala...“ zaradoval som sa. „ Chcela som ťa počuť. Potrebovala som to.“ trochu sa jej motal jazyk, ale ja som ju počul celkom zrozumiteľne. „ Pila si?“ bolo to prvé čo ma napadlo. „ Trošku...:“ začala sa smiať. „ Ani si nevieš predstaviť aký som rád že si mi zavolala...“usmial som sa sám pre seba. „ Ja.. Musím... Chcem ti niečo povedať Harry...“ v napätí som čakal čo z nej výjde a keďže koktala, bolo mi jasné že sa nerozpráva najľahšie. „ Chýbaš mi... Nevieš si predstaviť ako. Práve teraz spomínam na to, ako si ma vzal na pláž a potom na ten útes. Tam som sa do teba zaľúbila...“ ja. Ja som nemohol veriť tomu, čo mi povedala. Nemohol som uveriť, že aj po mesiaci mi povedala niečo takéto. „ Ja som ťa ľúbil už od prvej chvíle. Len som nevedel odsunúť svoje ego sttranou a priznať si, že som sa aj ja mohol stretnúť s láskou.“ úprimne som jej odpovedal. „ Potrebujem niečo od teba počuť Harry.“ aj keď som ju nevidel, vedel som, že sa usmiala. „ Čo také?“ čo najnežnejšie som sa opýtal. „ Zabudol si na mňa? Alebo ma stále ľúbiš?“ pri tom ako to vyslovila, srdce sa mi rozbúchalo a ja som jasne poznal odpoveď. „ Nikdy som ťa neprestal ľúbil. A ani neprestanem. Ale čo ty, tu ide o teba... Čo cítiš ty ku mne?“ opýtal som sa pre zmenu ja. „ Cítim k tebe to, čo k nikomu inému na tomto svete.“ od nej to znelo tak pekne, tak sladko. Usmial som sa. „ Harry, musím odísť... Čakajú na mňa ja som už dlho preč.“ ospravedlnila sa a ja som to chápal. „ utekaj. A Kayle. Porozmýšlaj o návrate sem.“ to blo posledné čo som jej povedal a zavesil som. Ľúbi ma! Volala mi preto aby mi povedala, že ma ľúbi....! od radosti som zaboril hlavu do vankúša a usmieval som sa do stropu ako taký idiot. Zamilovaný idiot.

**

KAYLE

Keď som sa ráno zobudila, prekvapivo ma ani nebolela hlave a tak mi nenapadlo nič iné, ako si zapnúť notebook.

Tak sa mi vráť...:* xH

Našla som tam správu od Harryho nad ktorou som sa pousmiala. V tejto chvíli sa mi vybavil včerajší telefonát. Ja som s ním skutočne volala a skutočne sme si vyznali lásku. Usmiala som sa sama pre seba. Čo by sa stalo, keby som sa vrátila? ja... Myslela som že zabudnem, ale nejde to. A viem, že ani on nezabudol. Načo nás mám oboch takto trápiť? Prečo sa k nemu nevrátim? Na poslednú otázku som nenašla odpoveď preto, lebo tam žiadna nebola. Ja, mám taký pocit, že by som sa mala vrátiť. Áno, bude to asi najlepšie. Na facebooku som rozklikla ďalšie upozornenie a bola tom niečo čo ma prekvapilo. John Stershel pridal fotku, na ktorej ste. Naozaj som nevedela čo mohol pridať, no keď som to otvorila, skoro mi padla sánka. Ako to že nás odfotil keď ma pobozkal? To svetlo! To ostré svetlo bol blesk! To je ale kretén! V rýchlosti som pozerala ako na fotke riastie počet like, a ako postupne pribúdali komentáre typu „Ste spolu? „ Odkedy sopolu chodíte? Zlosť vo mne vrela a nervy na toho idiota stále rástli. Bože. Len som sa chytil za hlavu a nevedela som čo robiť.

HARRY

Celý spookojný som sa prihlásil na facebooku, ako som to robil skoro každú polhodinu odvtedy, čo sme spolu volali. Čakal som na nejakú správu, na odpoveď, alebo na hocičo. Prezeral som si s úsmevom nástenku a hľadal nejaké novnky, no pri pohľade na jedno fotku, mi okamžite úsmev z tváre zmizol, a ja som sa nedokázal ani pohnúť. K..Kayle. Zťažka som špeol jej meno a snažil som sa všelijakým spôsobom spochybniť túto fotku. Ako koľvek som sa snažil, nešlo to. Určite to bola ona. Bozkávala ho! Bozkávala toho chlapa! Je to tu úplne jasné! Ja si tu robím nádeje ako tak idiot, pretože mi večer zavolá a povie mi ako ma ľúbi, ale vzápätí na to uvidím fotku, ako sa oblizuje s iným. Ale prečo? Ja... ja som na ňu nezabudol, ale ona na ma zjavne áno. Ako mohla? Ako? Bol som zúfalý, a pomaly ale isto mi všetko prestalo dávať čo i len ten najmenší zmysel. Zradila si ma! A tá zrada fakt bolí!

KAYLE

„ Dievčatko moje. Si si celkkom istá?“ asi po tretí krát sa ma opýtala babka. „ Som babi. Ver, že mi to dalo dosť zabrať, aby som sa rozhodla, no ja viem, že tam je moje miesto. Musím sa tam vrátiť.“ bola som o tom celkom presvedčená. Nemusela som nič hrať a ani nič skrývať. Bola to pravda. „ Ako chceš. Je to predsa tvoje rozhodnutie. Idem to všetko vybaviť.“ dala mi bozk na čelo a odišla. Vzdychla som si a usmiala som sa. Vraciam sa.

**

„Úplne vážne? Nerobíš si srandu?“ opýtala sa ma Law. „ Nie nerobím Law, ale prosím ťa nikomu to nevrav.“ požiadala som ju. „ Ááá! A neboj sa, nepoviem.“ ubezpečila ma a hoci nebola pri mne viem, že a usmiala. „ Ani Jackovi.“ upozornila som ju. „ Neboj sa...“ viem že sa znova pousmiala. „ A kedy prídeš?“ opýtala sa znova. „ O dva dni.“ pousmiala som sa teraz ja. „ Neskutočne sa teším...“ viem, že by ma teraz určite objala, keby bola pri mne. „ A teraz pravdu. Prečo si sa tak rozhodla?“ podozrieva ma. Viem to. „ Niečo som si uvedomila...“ začala som opatrne. „ Źe ľúbiš Harryho a musíš sa vrátiť“ dopovedala celkom pokojne za mňa. „ Ako to vieš?“ na oko urazene som sa opýtala. „ Vedela som to. Vedela som že to takto dopadne.“ zasmiala sa.

HARRY

Som pri jej dverách. Spravím to, znova sa stanem tým Harrym, akým som bola. Znova. Jessica mi v tom pomôže. Vždy sme si boli veľmi blízky a teraz keď viem, že aj Kayle si začala žiť svoj vlastný život, vrátim sa k nej. Budem s ňou. Konečne sa moja ruka dotkla zvončeka a ja som spokojne čakal, kým sa objaví vo dverách. „ Ahoj!“ zaskočená bola keď ma tam zbadala, no hneď potom sa mi hodila okolo krku. „ Skúsim to stebou.“ šepol som. „ Naozaj?“ oddialila sa na chvílu. „ Vážne.“ s kamennou tvárou sa na mňa vrhla a okamžite svoje pery prilepila moje. Bozkávala ma tak vášnivo, tak nenásytne, no bez kúsku citu. Čo už, Kayle som stratil, už si musím zvykať len na také bozky. Len obyčajné, a také z ktorých nič necítim.

O dva dni

„Ďakujem za všetko babi...“ objala som ju a pobozkala som ju na obe líca. „ Dúfam že si sa rozhodla správne...“ nakreslila mi kríž na čelo a ja som sa pobrala do dverí, cez ktoré som pomaly prechádzala do lietadla. V hlave som mala len jednu myšlienku. Budeme znova spolu Harry. Znova šťastný.... Nad touto predstavou som sa pousmiala.  

Forever RememberWhere stories live. Discover now