18 ---> Má iného

3.9K 106 11
                                    

V prvom rade ďakujem za krásne komentáriky a názory :) v druhom rade, prepáčte že včera nebola časť... :( v treťom rade, UŽITE SI ČASŤ! a KOMENTUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_____________________________________________________________________________

HARRY

Hľadela mi do očí a čakala na moju odpoveď. Nevedel som, čo povedať ani ja sám som nevedel, čo pre mňa znamená. „ Eh...“ hmkol som, no stratil som úplne slová. „ Takže nič!“ povzdychla si a zbadal som ako sa usmiala pomedzi zuby. „ Už mi daj konečne pokoj...“ vedel som že to bola len jej reakcia na to, že som neodpovedal. „ Počkaj.“ zachytil som ju vo chvíli, keď sa chcela vzdialiť. „ Jeho meno!“ zazeral som na ňu a takpovediac som sykol. „ Dozvieš sa to... Čoskoro“ pokojne povedala a vytrhla sa z môjho zovretia. Prechádzala k svojej lavici a hneď za ňou dobehol Louis. Objal ju okolo pliec a prisadol si k nej. Ona si hlavu oprela o jeho rameno a so spokojným úsmevom si to užívala. Vymenila ma za neho? Za toho idiota? „ Jack poď sem prosím ťa...“ bol v priamej pozornosti všetkých dievčat no ja som ho z nej vytrhol. „ Deje sa niečo braček?“ opýtal sa ma noo pritom stále pokukoval po svojej priateľke. „ Je Louis pekný?“ vyvalil som na neho. On vybuchol do obrovského smiechu. „ Ja nie som gay! Neviem.“ jeho smiech vzbudil všetky pohľady. „ Ticho!“ pokúsil som ho utíšiť. „ Spýtam sa ťa inak... Je krajší ako ja? Je viac charizmatický?“ nervózne som sa ho vypytoval všetko možné a pritom som prebodával Louisa. „ Čo sa s tebou deje Harry?“ buchol ma do ramena. „ Odpovedz mi.“ zasyčal som na neho. „ Dobre vieš, že podľa týchto dievčat...“ poobzeral sa naokolo a myslel všetky dievčatá. „ Si ten najdokonaljší chalan aký existuje.“ zdôrazňoval. Pousmial som sa a trochu som sa uvoľnil. „ Milujú ťa, tak prečo teraz riešiš jeho?“ ukázal na neho a svojim pohľadom som naňom zastal. Smiali sa. Obaja sa dobre zabávali a všimol si Louisove „náhodné“ dotyky Kaylinho tela. „ Jack miláčik...“ Jack dostal pusu od svojej Cindy a ja som uznal, že je čas sa vzdialiť. Postavil som sa do rohu a stále som sa pozeral na Kayle. Vytáčalo ma len jedno, že ona ma vymenila. Väčšinou, keď niekoho oputím, alebo ho sklamem, snzí sa ku mne znova priblížiť. Znova ma dostať. Nemôže byť pravda, že ona ma už nechce. Len sa snaží zabudnúť, som si tým istý.

**

Streda

KAYLE

„ Poďme Louis.“ chytil ma okolo pása a spoločne aj spolu s Bellou a Law sme nastúpili do autobusu. „ Sadni si k Louisovi, ja si sadnem s Bellou.“ žmurkla na mňa Law. Myslí si, že sa mi Louis páči, ale namýšľa si. Je to super kamarát, ale nič viac. „ Nad čím premýšlaš?“ pohladil ma po líci, lebo som sa zamyslene pozerala von oknom. „ Nič Louis, som rada že sme kamaráti. Mám ťa ozaj rada.“ dala som mu posu na líce. „ Aj ja ťa mám rád Kayle, si mi ako sestra.“ bratsky ma objal.

HARRY

„ Hahaaa Harry, tá tvoja Kayle nebola asi až tak namotaná, už má inéhoo!“ so smiechom sa mi vysmieval Zayn. „ Koho má?!“ prsty som zaťal v päsť a nazúrene som na neho zazrel. „ Tam sa túli s Louisom!“ nahol sa do uličky a ukázal na asi na tretiu sedačku pred nami. „ Chce aby som žiarlil!“ prevrátil som očami, aj keď som si nebol úplne istý svojimi rečami. „ No mne to tak nepríde. Vyzerajú, zlato...“ urobil grimasu aby ma viac vytočil. „ Nevyzerajú! Ona chce mňa, isto chce mňa!“ vybuchol som nahnevane. „ Čo tak sa jej spýtať?“ opýtal sa ma a postavil sa zo stoličky. „ Nie..“ šepol som reflexne ani neviem prečo.

ZAYN

„Hééj aký krásny párik!“ prišiel som k ich sedačke a asi som ich vyrušil som z ich objatia. Odtiahli sa od seba a obaja sa na mňa zvláštne pozerali. „ Harry si myslí, že ho chceš Louisa len preto, aby on žiarlil, je to pravda?“ hladel som na Kayle a ona len nadvihla obočie. „ Ja že chcem Louisa?“ pozrela sa striedavo na neho a potom na mňa. „ Nie, my k sebe cítime niečo viac. Oveľa viac ako si myslí...“ prehovoril konečne Louis nervóznym hlasom. Pri mne sa objavil Harry a ja som vedel, že tento rozhovor isto počul. Nechápavo nazrel na Kayle, no tá mu len uhla pohľadom. Louis ju chytil okolo pliec a prehovoril na Harryho. „ Ešte niečo, alebo nám konečne necháte súkromie?“ prevrátil očami. „ Kayle ja nebudem žiarliť, darmo sa snažíš.“ mávol rukou a spolu sme sa pobrali na naše miesta. „ Tak už mi veríš? Teda presnejšie, už jej veríš? Videl si to predsa.“ ukazoval pred nás, teda na nich dvoch. „ Hrajú to. Určite.“ mávol rukou, no jeho hlas presvedčivý nebol. Ja som sa začal rozprávať s ostatnými chalanmi, no všimol som si, že on sa veľmi nemal náladu baviť.

KAYLE

„Hm?“ nadvihla som obočie keď chlapci odišli. „ Nemôže si toľko dovolovať.“ nahnevane prehovoril. „ Ja somsi už zvykla Louis, to je proste on.“ hovorila som celkom pokojne. „ Ale to nie je normálne Kayle. Takto sa k tebe nikto správať nebude. To nedovolím!“ bol naštvaný, naozaj ho to hnevalo. „ Ďakujem...“ prehrabla som mu vlasy a on sa nechápavo zatváril. Potešil sa a jeho nahnevaný výraz sa premenil na úsmev. „ Nie je zač.“ pokojne mi odpovedal.

**

„ Whitney High, do toho!“ predvádzali sme zostavu špeciálne nacvičenú na dnešný deň. „ Dajte gól!“ neprestávali sme kričať, len aby im to prinieslo šťastie. „ Gól!“ skríkli sme všetky naraz, keď sa Harrymu konečne podarilo vstreliť úspešne na bránu. Protihráči si zobrali TIME a my sme šli zablahoželať. „ Krásne zlatko!“ vrhla sa na Harryho Jessica a dala mu pusu. Ústa som otvorila do tvaru O a všimla som si ako sa Harry na mňa spoza Jessicinho chrbta pozrel. Otvoril jedno oko, všimol si ma...A pokračoval v bozku. Čo chce týmto dosiahnuť?!

HARRY

Pozerá sa. Áno, myslím že žiarli. Toto je dôkaz, že nechodí s Louisom. Vedel som to. Asi chce vo mne vyprovokovať žiarlivosť a získať ma späť. Áno, to bude presne ono!

Forever RememberWhere stories live. Discover now