15 ---> Začalo to šťastne, ale dnes to skončí

3.9K 107 9
                                    

Dievčatká veľmi krásne ďakujem tým, ktoré moj pribeh komentujúú,.... Tie komentáre, to je to čo mi hovori ANO PÍŠ ĎALEJ, ONI NA TO ČAKAJÚ! :) Presno toto mi hovoria :) Takže chcem vedieť čo si myslíte o tejto časti :) KOMENTS & VOTES! :) 

_________________________________________________________________________________

HARRY

„ Tak kamarát, dnes je náš deň...“ držiac ma okolo ramien, sme s Jackom prechádzala k pultu s nejakým chlastom. „ Na nás... A na tvoju výhru!“ chytil do ruky pohár a ja som urobíl to isté. „ Na mojuu výhru!“ doširoka som sa usmial, a poháre sme vypili až do dna. „ Už to začína!“ Jack odišiel a ja som ostal pri stole sám. Pri dverách bolo stále viac a viac ľudí, a oslava sa pomaly skutočne začínala. „Ahoj Harry.“ na voľnú stoličku, ktorá bola vedľa mňa si sadla Jessica. Mala kratučké šiatky, ktoré odhaľovali takmer každú prístupnú časť jej tela. Stoličku si posunula čo najbližšie ku mne a prstom si prechádzala po spodnej pere. Zvádzala ma, tieto jej triky som predsa už dobre poznal. Rukou si podoprela bradu o stôl a tým že sa skrčila som mal ešte lepší výhľad do jej už dosť odhaleného výstrihu. „ Dnes ti to sekne.“ rozhodol som sa polichotil, keďže sa tak snažila. „ Dnešná noc bude magická. Viem to. Cítiš to aj ty?“ jej ruka sa zdvihla zo stola, a položila ju na moje stehno pod stolom. Jej dlhými prstami mi prechádzala po stehne a čím ďalej stúpala vyššie a vyššie. Dostávalo ma to do úzkych, a robilo mi to až príliž dobre. „ Jessica tu nie!“ stopol som ju aj keď to bolo dosť ťažké. „ Tak kedy Harry? Dlho si sa mi neozývl, nevedela som čo je s tebou? Povedz, deje sa niečo?“ v jej hlase som počul zúfalstvo. „ Dnes...v noci. Sľubujem.“ povzbudivo som sa na ňu pozrel a ona sa na mňa usmiala. „ Sľub sa spečatí nejakým skutkom. Čo tak bozkom?“ navrhla. Len som ľahostajne mikol plecom, priblížil som sa k nej a pobozkal som ju. Chcel som sa odtiahnuť a dať jej krátku pusu, no ona si moju hlavu držala v dlaniach a bozk predlžovala. „Ehm, ehm.. Dúfam, že vás nerušíme.“ objavil sa za nami tím roztlieskavačiek. Obzrel som sa tam, no hneď som sa otočil späť. Jessica mi dala ešte jednu pusu a pozrela sa na nich. „ Deje sa niečo dievčatá? Prečo mi nenecháte chvíľku s mojim chlapcom?“ nadvihla obočie a všetky si ich premerala pohľadom. Pozrel som sa na všetky rozslieskavačky aj ja, no v tom som zahliadol ju. Kayle. Môj pohľad zamrzol pri nej a už som nedokázal pootočiť hlavu. Sklamane sa na mňa pozerala a hlavu mala sklonenú. Až teraz mi došlo čo vlastne videla. Najprv bozk s Jessicou a potom to, ako ma nazvala svojím chlapcom. „ Chceli sme len že sa bude oslávencovi gratuľovať....“ po chvílke ticha sa rozhodla jedna prehovoriť. „Ideme tam..“ povedala Jessica a preplietla si so mnou prsty. Teraz pre zmenu Kayle hypnotizovala naše prsty, no mne akoby bolo jedno čo si ona myslí, ja som sa venoval Jessice.

Pred nami stálo obrovské pódium na ktorom sa nachádzal jeden mikrofón. Oslávenec, teda Jack bol na ňom a pri ňom stále len jeho priateľka. Hrala hudba, a všetci ostatný čo stáli pod pódiom sa zabávali tancom.

KAYLE

„ A čo si si myslela, že budete spolu?“ Law ma stiahla na bok, keďže som absoútne prestala mať chuť sa zabávať. „ Nie, jasné že nie. To by som nikdy ani nechcela. Len ma to proste...zaskočilo.“ rýchlo som hľadala vhodné slové, ktoré by dokázali popísať moje pocity. „ Mali sme s Harrym len čisto nezáväzný vzťah, a tak sme to obaja chceli. Len som ozaj netušila, že má aj priateľku.“ nad tým som sa zamýšľala najviac. „ Veď o ňom je známe, že nikoho nechcem.“ asi to nešlo do hlavy ani Law. „ Nevadí, neriešme to. Poďme sa baviť!“ konečne som sa odhodľala. Bola som rada už len pocitu, že mám s Harrym taký vzťah, aký mám. Mala som radosť len z toho, že sa mu naozaj páčim.

**

„Všetko najlepšie!“ skríkli sme všetci naraz, a Jack sfúkol sviečky na svojej torte. „ A teraz očakávam gratulácie!“ nedočkavo zakričal Jack a my sme sa rozosmiali. Postupne sme všetci prichádzali k nemu a blahoželali mu k 18stke. „ Prajem ti aj veľa futbalových úspechov a aby ti tento tvoj vzťah vydržal čo najdlhšie.“ potriasla som mu rukou a podala mu malú taštičku. „ Si fakt skvelé dievča Kayle. Obľúbil som si ťa.“ len tak z ničoho nič so seba dostal. „ Aj ja teba Jack, si fakt kamarát.“ oplatila som mu kompliment. „ Prepáč.“ pomalými krokmi som sa vzďalovala, no započula som to slovko. „ Za čo?“ otočila som sa s touto otázkou, no on sa už venoval ďalšiemu gratulantovi. Prechádzala som na dámske toalety, keď sa zrazu niečia ruka dotkla môjho pása. „ Ty sa na mňa hneváš?“ opýtal sa ma hrubý hlas. „ Mala by som sa?“ pozrela som mu do očí a jeho oči sa zahľedeli do tých mojich tak isto. „ Dúfam že nie...“ šepol pokojnejšie a svoje zovretie uvolnil. „ Daj mi pusu..!“ znelo to ako príkaz. „ Nedám Harry.“ automaticky som odpovedala. „ Takže sa predsa len hneváš...“ zkonštatoval. „ Nie Harry, len som nevedela že s niekým chodíš.“ priznala som sa, a jeho oči boli stále upreté na mňa. „ Však tebe to môže byť jedno, chcem tú pusu!“ znova mi rozkázal zvýšeným hlasom. „ Nedostaneš ju..“ pokrčila som plecami. „ Ale ja ju chcem...“ pokrčil plecami aj on. Rýchlosťou blesku sa priblížil ku mne, a zodvihol ma na svoje obrovské ruky. Jemne mi rozkročil nohy, čiže som si ich omotala okolo jeho pása. Jeho ruky boli na mojich bokoch a tie moje okolo jeho krku. Bola to zvláštna pozícia, no na oboch naších tvárach sa pohrával úsmev. „ Vzrušujem ťa. Priznaj to Kayle! Ideš sa zo mňa zblániť!“ rukami mi blúdil po bokoch a popritom mi šepkal do ucha. Ja som sa priblížila k jeho uchu a jemne som mu zahryzla do uška. Jazykom som nechávala miernu stopu a presúvala som sa až k jeho krku. „ A myslím, že nie som sama..“ pošepla som aj ja, keď som videla ako nepravidelne dýcha. Už viac nebolo na čo čakať, proste sa na mňa vrhol, a zahasil túžbu nás oboch. Túžbu po bozku...

HARRY

Som si vedomý, že toto je možno posledný krát, čo cítim jej pery. Posledný krát, čo som jej takto blízko. Posledný krát, čo sa s ňou takto rozprávam. Musím si to južiť na plno, lebo už sa to pravdepodobne opakovať nebude. Nerád to priznávam, ale tento románik, mi bude troška chýbať.

**

„ A teraz poprosím oslávenca, aby nám povedal pár slov...“ na pódiu bol Louis, ktorý sa tak povediac ujal pozície moderátora. Spustil sa potlesk, a ja spolu s Kayle sme prišli dole pod pódium. „ V prvom rade ďakujem všetkým, ktorý ste dnes tu! Je to pre m§a významný deň, ktorý som rád že môžem oslávať s vami...Ďakujem sa darčeky, ktoré ste mi doniesli a tiež aj za vaše priateľstvo. Patrí vám jedno obrovské ĎAKUJEM!“ posledné slovo zdôraznil a všetci začali opäť tlieskať. „A!... Je tu ešte jedna vec.“ Louis podal mikrofón opäť Jackovi a všetci stíchli. Jack venoval pohľad mne a ja som vedel, čo sa ide diať. „ Poviem vám jeden príbeh. Príbeh, ktoý začal šťastne, ale dnes skončí....“ odmlčal sa a všetci si vymenili nechápavé pohľady. Prečo to preboha takto naťahuje?! „ Pred mesiacom prišlo na našu školu dievča. Veľmi krásne a atraktívne dievča, ktoré chcel každý chlapec zo školy. Chalani sa chceli o ňu pobiť, ale vždy tu bol chlapec, ktorý bol odhodlaný viac, ako ktorý koľvek iný. Všetkých chlapcov odmietla, no on sa stále pokúšal. Bol neodbitný a potreboval si dokázať že ju dostane. Potreboval mať dôkaz, že môže maž každú. Každučku jednu. A takto mu podľahla aj ona. Dostal ju.“ pri týchto slovám som mal úplne zovreté hrdlo a videl som Kaylin sklamaný pohľad. „ Bol to Harry Styles! A Kayle Monroe!“ zasvietili na nás reflektory... jej oči boli úplné iné, ako som ich poznal. Slzy jej stekali po tvári a sklamanie jej vyžarovalo z očí. „ S Harrym som sa stavil, že ak ju nedostane, vzdá sa postu kapitána futbalistov... No takže ako viete, silná motivícia!“ dohovoril a môj pohľad opäť spočinul na Kayle. Pozerala sa na mňa tak udivene, tak sklamane, tak bolestivo ako nikdy predtým. „ Nenávidím ťa!“ zvrieskla a odsotila ma od sebe čo najďalej, keďže sme stáli pri sebe. „ Kayle počkaj!“ zakričal som za ňou, lenže ma zastavil Louis, ktorý ma ťahal hore na pódium. Vyšiel som hore a všetci mi tlieskali. „ Si borec!“ ozval sa jeden spoluhráč. „ Dostaneš proste každú, uznávam ťa..“ ozvalo sa zase z druhej strany. 

Forever RememberWhere stories live. Discover now