3 ---> Best Friend

4.6K 118 4
                                    

Baby Ďakujem za komentáre, nesmierne si to vážim! Ak tu budú do zajtra 3 komentáre a min. 3 votes, bude zajtra nová. Ak nie, tak nie :) Je to na vááás ;)

_______________________________________________________________________________

Vošla som do triedy a pohľad mi padol na Jacka, ktorý poklepkal po stoličke, ktorá bola vedľa neho. Usmiala som sa, a smerovala som do zadnej časti triedy. Bol som takmer pri Jackovi, keď sa mi postavil do cesty Styles. „ Kam si myslíš, že ideš?“ dosť vážne sa ma opýtal. „ Sadnúť si. V triede sa to obyčajne robí...“ ironicky som mu odpovedala. „ Tu je voľné, držím ti miesto.“ poukázal na dve stoličky vedľa seba. Jedna bola pravdepodobne pre mňa, a druhá pre neho. „ Prepáč, už idem k niekomu inému.“ ruku som položila na jeho hruď zo zámerom odtlačiť ho. No on mi moju dlaň stisol a nechcel pustiť. „ Jack ma čaká...“ precedila som cez zuby a jeho stisk bol intenzívnejší. „ Nechci ma nahnevať...!“ výhražne povedal. „ Lebo čo? Budeš ma sledovať čo robím vo svojej izbe?“ chcela som aby vedel, že ma hnevá ten včerajšok. „ Tak o toto tu ide.“ zasmial sa. „ Hnevá ťa že si viem zistiť veci, ktoré potrebujem vedieť. Ale pozor! Ešte ma nepoznáš, nevieš čoho som schopný!“ priblížil sa ku mne a ustavične mi hľadeľ do očí. „ Nejaký problém Kayle?“ ozval sa za Harrym Jack. „ Nie Jack, všetko v pohode.“ rýchlo som povedala a usmiala som sa. „ Pusť ma“ šepla som tak, aby ma Harry nepočul. „ Dávaj si pozor!“ pošepol mi do ucha a konečne mi dovolil odísť. „ Nechcem sa do teba nejako starať, ale čo máš so Stylesom? Dostal už aj teba?“ opýtal sa ma a ja som sa zmohla len na vyvalenie očí. „ Nie, prečo by mal? Pozri sa ako sa správa!“ pozrela som sa na neho. Videla som len zaťatú päsť a úder do lavice. Miklo ma. „ Takže ide o to ako sa kto správa?“ opýtal sa, lebo nevedel či pochopil správne. „ Hlavne o správanie.“ jednoducho som povedala.

HARRY

Čo mám ešte použiť? Čím zo svojich zbraní mám zaútočiť, aby mi podľahla? Čo na ňu platí ? Musím niečo rýchlo vymyslieť, za žiadnu cenu to nesmiem nechať len tak. Viem! Jack!

KAYLE

„ Ďakujem Jack, že si ma dnešný deň sprevádzal. Bolo to od teba fakt veľmi milé.“ poďakovala som mu, keď sme prekračovali prach školských dverí a išli sme pomaly domov. „ Ja som rád, že si mi to dovolila. Bolo mi cťou!“ žiarivo sa usmial. „ Tak nabudúce?“ nadstavila som ruku a on mi ňou zatriasol. „ Budem šťastný...“ ešte raz sa usmial, a mňa už čakala Stacy, ktorá išla dnes ku mne domov. „ Ahoj“ pozdravila som ju. „ Jack je kus.“ povedala namiesto pozdravu. „ Prestaň. Nemám čas na žiadneho chlapca. Budeme len kamaráti.“ objasnila som situáciu. „ Ale je.“ dodala som a obe sme sa zasmiali. Odchádzali sme on ja som sa ešte raz obzrela za Jackom. Videla som niečo...zvláštne. Rozprával sa s Harrym. Čo myslel Harry tým, aby som si dávala pozor? Nechcem aby Jackovi ublížil. Nie, to by neurobil, je to jeho kamarát a zároveň spoluhráč vo futbale.

HARRY

„ No hovor Jack? Čo sa deje? Zistil si niečo?“ nedočkavo som sa pýtal. Tváril sa divne, ako taký idiot. „ Dočkám sa?“ prekrútil som očami. „ A čo chceš vlastne vedieť?“ nemohol som uveriť, že sa to ozaj opýtal. „ Ty pako... Jasne sme boli dohodnutý, že s ňou dnes stráviš deň, aby si zistil, prečo ma nechce.“ poklepal som mu po hlave. „ Ide o tvoje správanie..“ povedal rýchlo, len jednou vetou. „ Správanie? Ako to?“ nadvihol som obočie. „ Podľa toho ako na teba hľadí, a podľa toho ako o tebe rozpráva, podľa mňa si o tebe myslí, že si len nafúkaný frajer. Čo si.“ zasmial sa. „ Takže frajer.“ s úškrnom som sa poškrab po brade. „ Budem frajer. Ale k nej milší frajer.“ zahryzol som si do spodnej pery. „ Naozaj chceš využiť aj ju? Ona je milá, láskavá. Proste si to nezaslúži.“ bránil ju a ja som ho nespoznával. Toto bol typický potup nás dvoch, ako najlepších kamrátov pri nejakej babe. „ Každá pekná baba musí presť cezo mňa. Ja som ako tester. Otestujem a až potom pustím ďalej.“ prehrabol som si vlasy a nasadil slnečné okuliare. „ Ako chceš Harry. Koľko tomu dávaš?“ opýtal sa ma. „ Podľa tvojich nových informácií. 2 týždne, ale to je maximum.“ mávol som rukou a usmial som sa len tak na oblohu. „ Jack, predstav si to jej dokonalé telo,hnedé vlnité vlasy a ten najsexi pohľad aký som v žiivote videl.“ ja som sa odmlčal a Jack sa zamyslel. „ To jej telo, a ja ako sa nad ňou skláňam.“ predstavoval som si to, a rukou som sa jej imaginárne dotýkal. „ Dobre, myslím že to stačí....“ dal mi jemnú facku na prebratie. „ Ďakujem braček...“ priateľsky sme sa objali. „ OD toho sú najlepší priatelia.“ povedal mi.

**

STACY

„ To je tvoje?“ opýtala sa ma Stacy pri pohľade na moju medailu, z majstrovstiev Európy. „ Áno je.“ prešla som k nej, a hneď sa mi zjavil ten deň. „ Ty si roztlieskavačka?“ s údivom na mňa pozrela. „ Bola som , keď som žila v Anglicku.“ prešla som rukou po medajly. „ Ale však aj u nás na škole, tak ako každý rok aj tento rok bude konkurz na rozstlieskavačky. Musíš sa zúčastniť.“ naliehala. „ Nie, už nemôžem. Bol to môj šport, moje všetko. No zdielala som to spolu s Dolly. Bez nej už nemôžem.“ sklonila som hlavu. „ Kayle, pozri sa na tú stenu! Na všetky tie úspechy! Nemôžeš, proste nemôžeš to len tak zahodiť! To by nebolo správne!“ poukazovala na všetko a ja som ju s radosťou počúvala. „ Ja neviem. Ja a Dolly, bolo to naše.“ znova som sklonila hlavu. „ A ona s tým skončila?“ podvihla mi bradu a ja som jej kukla do očí. Len som pokrútila hlavou. „ A teba nenapadlo to, že keď to budeš robiť, môžeš sa stretnúť s tvojou bývalou školou na nejakom futbalom zápase? Môžeš ich znova vidieť! Všetkých!“ triasla mnou, aby som si to konečne uvedomila. „ Máš pravdu! Ty máš naozaj pravdu.“ objala som ju, lebo som sršala šťastím. Mňa by to vôbec nenapadlo. „ Takže?“ s úsmevom na mňe pozrela. „ Zúčastním sa!“ poskočila som a usmiala som sa.

**

Musím sa ísť vyvetrať. Vzala som si zo skrine svoje kollieskové korčule, a vybrala som sa von. Do ipodu som nadstavila pesničku Children on the sun a v duchu som si pospevovala. Prešla som niekoľko ulíc, niekoľko parkov, až som nakoniec skončila na chdníku, ktorý sa ťahal popri pláži. V diaľke som uvidela známu tvár. Kučeravý chlapec, no ťahal na vodítku psa. Stál na prechode, spolu s ešte pár ľuďmi, ktorý mali tiež psov. Týmto chodníkom chodili skoro samí psíčkari. Zrazu sa jednej staršej dáme vyšmykol pes a začal utekať na pláž. Chcela som jej pomôcť, chcela som ho chytiť, no mala som korčule, čiže som nemala ako. Chudinka bola už dosť stará, a chodila dosť pomaly. No za psom sa črtala jedna postava. Vysoká postava. Bol to Harry. Harry ho chytil a spolu z vodítkom ho pani vrátil. Tá mu poďakovala a odišla. Všimol si ma stáť tam, a vykročil ku mne. „ To...To čo si urobil... Bolo to pekné.“ sekavo som povedala, lebo ma prekvapil. „ Milujem psov a tá pani ho nemala šancu dobehnúť. Musel som jej pomôcť.“ s ľahkosťou povedal. „ Aj ja milujem psov. Aj ten tvoj je krásny. Ako sa volá?“ sklonila som sa k jeho psovi a pohladkala som ho. „ Lucky.“ sklonil sa ku mne, ja som hľadela na psa, no on na mňa. „ Je krásny...:“ šepla som ešte raz. „ Aj ty si.“ povedal, a ja som vedela, že sa červenám. „ Toto som si o tebe nemyslela, pôsobíš tak, že ti nezáleží na nikom okrem seba. Prekvapil si ma.“ usmiala som sa. „ Nepoznáš ma. Je veľa vecí, ktoré o mne nevieš.“ povedal a pokračovali sme popri sebe v chôdzi. „ Ako napríklad?“ zo záujmom som sledovala čo mi povie. „ Aký si myslíš, že som?“ odpovedal otázkou. „ Úprimne...“ dodal. „ Si povýšenecký, myslíš si o sebe strašne veľa, chceš dostať každé dievča len do postele. Nič viac od nej nechceš.“ vysypala som zo seba. „ Máš pravdu, som taký. Ale kým to dievča dostanem do postela, som ten najdokonalejší chlapec, akého si dokážeš predstaviť.“ chválil sa. „ Ále... čo nepovieš. Prečo?“ postavil sa tentoraz predo mňa, a tým že som mala korčule, boli sme rovnako vysoký. „ Som dokonalý tanečník, milujem romantiku, či dlhé večerné prechádzky. Som super milenec, a viem sa geniálne bozkávať.“ žmurkol na mňa. „ Čo nepovieš!?...“ zasmiala som sa. „ Ty a romantik? Nejde mi to k tebe. Večerné prechádzky? Blbosť!“ mračila som sa a zamyslene som krútila hlavou. „ Chceš sa o tom presvedčiť?“ oblízal si vrchnú peru. „ Toto má byť ako pozvanie na rande?“ zaklipkala som očami. „ Áno...“ zasmial sa. „ Harry, už som ti povedala, že s tebou nikam nepôjdem...“

KOMENTS & VOTES

Forever RememberWhere stories live. Discover now