4 ---> Ju nedostaneš!

4.6K 100 3
                                    

Baby, som strašne vďačná za to, že komentujete :) Boli 3 komentáre, čiže máte NEW! :) Taaaaak, teraz prosim o to isté.... KOMENTS & VOTES <3

__________________________________________________________________

„ Ale prečo nie? Znova si ma odmietla?“ dupol nohou o zem a urazil sa. „ Hovorím ti predsa, že sa nemusíš o nič pookúšať. Nechcem teraz nikoho, žiadny priateľ, proste nič.“ vysvetlila som mu to, dúfajúc, že to konečne pochopí. „ Ani ja nechcem priateľku. Chcem len niekoho.“ prilbížil sa ku mne a chytil ma za boky. „ Na občasné pomaznanie...“ prisunul si ma úplne k telu a pozrel sa mi do očí. „ Prípadne na pohratie.“ dopovedal a pohladil ma po líci. Aké originálne.

HARRY

Boli sme tak blízko a ja som cítil, že z nervóznela. Páčila sa mi jej vôňa, no zároveň ma fascinovalo jej telo. Pohľad do hlbokých tmavých očí bol taký zvláštny. „ Pochybuješ o tom, že som romantik. Aj o tom že milujem dlhé prechádzky. Veríš mi že sa geniálne bozkávam?“ opýtal som sa a oblizol som si spodnú peru, lebo som vedel čo príde.

KAYLE

„ Hej. Jasné že ti verím..“ odstúpila som kúsomo od neho, lebo som proste vedela, že ma chce pobozkať. „ Ak to hovoríš len tak, môžem ti to aj dokázať...“ navrhol a znova sa chcel ku mne priblížiť, lenže som nadstavila pred seba ruku. „ Skúsim vydržať aj bez toho.“Usmiala som sa on tiež. „ Si strašne obľúbený na škole, všetky dievčatá sa za tebou otáčajú, dokonca niektoré sa okolo teba motajú a dúfajú, že sa na ne čo i len pozrieš. Prečo potom stácaš čas so mnou, keď vieš že nemáš šancu?“ vysypala som, ale chcela som byť úprimná. „ Tak po prvé. Ja mám šancu u všetkých. Po druhé, tie hlupane ktoré sa mi hádžu k nohám neznesiem. Ja som ten bojovník, ktorý si musí dobyť srdce dievčaťa. Tvoje srdce.“ žmurkol na mňa. „ Nekoketuj, nič nezískaš!“ napomenula som ho. „ Ale získam, poznám typy ako si ty.“ chytil ma okolo pásu, no ja som jeho ruku zložila. „ Nie, nepodarí sa ti to.“ pokrútila som hlavou. „ Ja zase neznesiem typy, ktoré sú také neodbytné ako ty.“ zazrela som na neho. „ Ale len takéto typy sú úspešné...“ usmial sa a pokračovali sme ďalej v ceste.

**

HARRY

odprevadil som ju domov a odišiel som domov aj ja. Bola už celkom tma, a ja som sa pozeral ako sa v jej izbe zasvietilo. Čakal som, či sa náhodou nebude vyzliekať, aby som mal za sebou aj večerníček, ale nie. Len zatiahla záves a svetlo sa vyplo. „ Som doma!“ ozval som sa, no neprišla odpoveď. „ Zase nikto...“ prišiel som do kuchyne, a tam ma čakal odkaz, že rodičia znova nie sú doma. Bola tu len Margareth, naša súžka, no pre mňa bola niečo ako stará mama. „ Ďakujem ti.“ prišiel som za ňou a objal som ju. „ Čo by som pre teba nespravila Hazza.“ postrapatila mi vlasy, ako to robila keď som mal 6. „ Úprimne ti poviem, že požiadavka, aby som pustila vodítko zo psom mi prišla absurdná, no keď som videla to dievča, všetko som pochopila.“ sadol som si k stolu a ona ku mne. „ Takže si sa zamiloval?“ mal som pred sebou pohár vody, a na šťastie som sa ešte nenapil, inak by som to vyprskol. „ Maggie? Ja a láska? Nie sme v telenovelách.“ objasnil som jej to. „ Ja viem že nie, ale čo ty vieš, možno aj ty raz zažiješ lásku ako z telenovely..!“ potľapkala ma po pleci. „ Ja sa nezamilujem. Mne sa dievčatá len páčia, nič viac, žiadne city.“ gestami mi som jej ukazoval, že nič necítim. „ A táto dnes? Ešte nikdy si ma nepožiadal aby som ti s nejakým dievčaťom pomohla? Však som aj teba videla ako pomaly bežíž, aby si zahral že ho nevieš chytiť.“ zasmiali sme sa obaja. „ Prvý krát som ťa o to požiadal pre to, že prvý krát mám problém nejaké dievča získať. Je to zvláštny pocit, toľko sa nadrieť kvôli jednej babe.“ povedal som jej, lebo som s týmto ozaj nemal žiadne skúsenosti. „ Stojí za to?“ opýtala sa ma a ja som podvihol hlavu. „ Nevidela si aká je Kayle krásna?“ odpovedal som jej otázkou a ona sa len pousmiala a prikývla.

**

KAYLE

A tak milý denníček, zajtra ma čaká konkurz. Som strašne nervózna, no zároveň smutná, kvôli Dolly. Zaklapla som ho a lahla som si do postele.

**

„ Pripravená?“ opýtala sa Stacy pred vstupom do telocvične. „ Som!“ odhodlane som povedala a ona narátala do tri a otvorila dvere. Pohľad sa mi naskytol na rozstlieskavačky, ktoré cičili zostavu. Vošla som a všetky pohlady padli na mňa. „ Som zvedavá čo tu táto robí..“ povedala prefarbená blondína tej čo stála vedľa nej a ukázala na mňa. Veď uvidíte. Vduchu som si povedala. Bolo nás asi sedem. Prišla som k stolíku a zapísala som sa.

HARRY

„ To nič viac sa nestalo?“ opýtal sa ma Jack, popri tom ako sme sa rozbehávalli na dnešný tréning. „ Len toto, čo si počul.“ on sa uchechtol. „ Je ti niečo smiešne?“ s kamenou tvárou som sa opýtal. „ Ona, to ako sa k tebe správa. A ty si ju chcel za 2 týždne?! Nedostaneš ju vôbec.“ stále sa smial. „ Dostanem! Vieš predsa že dostanem tú, na ktorú su ukážem..“ hrdo som povedal. „ Na túto môžeš ukazovať aj nonstop a aj tak ti to nepomôže. Daj si pohov Harry, spoznám keď u niekoho niekto nemá šancu. A ty u Kayle šancu nemáš.“ potľapkal ma po pleci a znovu vybuchol som smiechu. Vo mne to vrelo. Dobehali sme a začali sme robiť strečing. „ Hej? Spoznáš to?“ prišiel som pred neho a hľadel som mu do očí. „ Áno!“ presvedčene povedal a obišiel ma. „ Mesiac!“ zakričal som, on zastal a otočil sa na mňa. „ Čo mesiac?“ nechápal a ja som si prišiel ako v pomocnej škole. „ Za mesiac je moja.“ nadstavil som ruku a čakal, či príjme. „ Čo môžem získať?“ nadvihol obočie a premeral si ma. „ Ak ju nezískam, môžeš byť kapitán futbalového týmu..“ navrhol som, lebo som bol presvedčný, že na to mám. „ A ty? Čo urobím ak ju dostaneš?“ opýtal sa na oplátku on mňa. „ O mesiac máš narodky. Ak ju získam, pred všetkými prehlásiš, že dostanem každú, na ktorú ukážem prstom.“ pochybne sa na mňa pozrel a podal mi ruku. Usmiali sme sa na seba. „ Tak Harrynko, uži si posledné dni ako kapitán...“ šťuchol do mňa. „ Ani sám tomu neveríš...“ zasmial som sa. Kričal na nís tréner, a začal sa tréning.

KAYLE

Môj čas. Hudba zosilnela, všetci stíchli a telocvičňa bola jedine pre mňa. Začala som sa pohybovať v rytme hudby. Otočka, skok, prestup pohyby... Odtancovala som kúsom z našej poslednej zostavy. Ešte premet... a záver. Docvičila som a hudba stíchla. Ľudia na mňa zvláštne pozerali a po chvíľi mi zatlieskali. Tá čo ma ohovárala mala zvláštny pohľad, niečo si zapísala a povedala. „ Ďalší!“

**

„ A je čas vyhlásiť výsledky.....“ chvíľka napetia. „ Miesto medzi nami získavajú dve dievčatá!“ znova sa odmlčala. „ Law Munchetre a Kayle Monroe!“ vyhlásila, my dve sme sa posavili a prešli sme k ním. Nemohla som uveriť aká som bola šťastná. „ Zajtra začíname trénovať, o tri dni hráme zápas a musíme našich chlapcov poriadne povzbudiť!“ vyhlásili ešte nám zablahoželali o odišli. „ Som taká šťastná!“ zvýskla som nahlas. „ Aj ja!“ ozvalo sa vedľa a usmiali sme sa. „ Som Law...“ predstavila sa mi. „ Kayle!“ objali som ju na zoznámenie. „ Som rada že tam nebudem jediný nováčik...“ povedala milo. „ Tiež sa teším...“ usmiala som sa. 

Forever RememberWhere stories live. Discover now