29 ---> Jessicina oslava možno všetko zmení...

3.7K 118 18
                                    

No... Táto časť mi príde strašne nič moc, lenže ona taká musela byť, aby sa to v tej ďalšej vyriešilo... V minulej bolo menej komentárov ako zvyknete pisať... :( WHY? :/ Teraz to napravíte, verím vám! :* Tak, poprosim názory!

__________________________________________________________________________

„ Si normálny? Správaš sa ako úplný cvok!“ vyčítavo do mňa postrčil a ja som ustúpil o krok dozadu. „ Ja? Jack prosím ťa... Nehraj sa tu na bezchybného a dokonalého človeka...Zradil si ma..“ nahnevane a hlavne pohoršene som rozhodil rukami. „ Prepáč Harry, ale ty si ten, kto sa hrá že spasil celý svet. Myslíš si, že ti všetci ležia pri nohách. Povedz mi, prečo sa takto ku mne chováš? Predsa som ti nič neurobil..“ obránil sa a konečne trochu stíšil hlas. „ Nevedel som, že sa ti páči Kayle...“ zatiahol som.

JACK

„ Čo? Kayle?“ nadvihol som obočie, pretože som si myslel že si zo mňa uťahuje. No myslel to asi vážne. „ Nehraj sa tu predomnou Jack. Ideš po pekných dievčatách a vôbec ti nevadí že máš priateľku.“ pokrútil hlavou, akoby sa on zahral na svätého a karhal ma. „ Ja s Kayle predsa nič nemám. Je síce pravda že je pekná, ale som zamilovaný a ona je len kamarátka..“ aj keď ma o to nežiadal vysvetlil som mu to. „Pfhr. Kamarátka...“ ironicky zamumlal. „ S kamarákami bežne chodíš preč z hodiny a žmurkáš na ne.“ odfrkol. „ Nebolo to tak Harry, my dvaja sme..... Počkať. Prečo sa ma na to pýtaš? Môže ti to byť úplne ale naozaj úplne jedno. Nikdy si neriešil, či niektorá s dievčat ktorá rieši s tebou, rieši aj s niekým iným...“ pozastavil som sa nad touto skutočnosťou. „ Nie si do Kayle tak trošku.... necítiš k nej niečo trochu viac ako k ostatným?“ opýtal som sa opatrne, aby to nezobral zle. „ Jack prekrúcaš niektoré veci a trepeš samé blbosti....“ prevrátil očami. Sledoval ako sa tvrári a keď si všimol môj pohľad pokrútil hlavou. Posadil sa na lavičku a oprel sa o jeho skrinku do ktorej si dával jeho dres. „ Určite s ňou nič nemám Harry....“ posadil som sa ku mne a priateľsky som ho pobúchal po ramene. „ Ale mne je to jedno!“ zvýšil hlas. „ Ale len tak... Ak s ňou nič nemáš, prečo ste dnes odišli z hodiny...“ ukľudnil sa a znažil sa nenápadne spýtať. V duchu som sa uškrnul, no nechcel som to dávať veľmi najavo, aby sa znova nehambil. „ To ti nemôžem povedať Harry. Sľúbil som jej to...“ smutne som na neho pozrel, pretože som ozaj chcel aby to vedel. „ Ako chceš Jack..“ postavil sa a otvoril jeho skrinku. „ Nebuď ako decko Harry! Nezdúvaj sa...“ vyčítavo som mu povedal. „ Tak mi to povedz..“ jednoducho odpovedal. „ Spýtaj sa jej. Ak to chceš vedieť skús sa jej opýtať, možno ti to povie..:“ z nádejou v hlase som mu našiel riešenie. „ Ona sa mi vyhýba do čerta!“ vybuchol a svojou päsťou udrel do skrinky. Silno si tresol ruky, ale to bol jeho spôsob ako si vybiť nervy-. „ Tak sa pokús, aby ťa neignorovala...“ navrhol som mu, no podˇa jeho výrazu som absolútne nepochoppil čo sa chystá urobiť.

**

KAYLE

Sedela som vo svojej izbe a pripravovala som sa na zajtrajší deň. Toľko učenia som už nemala veľmi dávno. Najhoršia bola však jedna vec. Pred očami som stále mala jeho. Stále dookola som si premietala deň, ktorý sme spolu strávili. Sústredila som sa...teda, pokúšala som sa sústrediť, keď v tom mi zazvonil mobil. „ Nó?“ znudene som sa ozvala volajúcemu. „ Kayle, čo robíš?“ ozvala sa veselá Law, ktorá ako som si všimla nemá nikdy zlú náladu. „ Učím sa..“ sucho som prehovorila. „ Čo sa? Veď si sa už dávno mala pripravovať na večer...“ len som pokrčila tvár. „ A načo prosím ťa?“ zmätene som sa spýtala. „ Že by bol utorok, a my máme už dva týždne dohodnuté oslavu našej kapitánky týmu?“ ironicky sa spýtala. „ Pre boha, veď dnes oslavuje Jessica...“ chytila som si dlaňou hlavu. „ Bude tam len náš tým... Sme dohodnuté už dlho.“ poznamenala. „ Jasné, už viem...“ spamätala som sa. „ Tak kedy sa stavím?“ konečne sa dostala k tomu, prečo mi volala. „ Ja neviem.. mne sa...“ nenechala ma dohovoriť, pretože i skočila do rečí. „ Neopováž sa mi povedať, že nejdeš..“ uozornila ma. „ Zajtra je škola a...“ znova mi skočila do rečí. „ Ideme až na tretiu hodinu...“ upozornila ma. „ Prestaň Kayle, poď... Ak je to kvôli tomu čo si mi dnes hovorila...“ teraz som ju prerušila ja. „ Nie je to kvôli Harrymu..“ odmerane no hlavne na rovinu som povedala. „ Dobre, o pol ôsmej prídem..“ ozvala sa, a zložila. Povzdychla som si. Čo už, možno sa odreagujem.

**

„ Nevedela som že ideme do klubu...“ premerala som si očami klub, pred ktorým sme spolu s Law zastali. Veľký nápis CALIF CLUB vo mne nevyvolával tie najlepšie pocity... no cez všetky pochybnosti sme nakoniec vošli. Hubda, drinky, zábavy... Tieto tri veci dokonalo dokázali vystuhnúť tento nočný club. Preplneným klubom sme sa snažili dostať pomedzi dav a nájsť kde sú baby z týmu. Zbadala som Jessicu, takže logicky sm eišli tým smerom. Dievčatá mali jeden obrovský box, do ktorého sme si všetci posadali. „ My točíme vodku... Pridáte sa?“ zdvorilo sa nás opýtala Jessica. Toto nebola oslava ako niekeho iného, toto bola akcia, kde sme išli čo to popiť... „ Ja si dám. Mám chuť.“ ozvala sa Law a potom Jessica prešla svojim pohľadom na mňa. „ Ale len jednu...“ usmiala som sa a ona išla objednať. „Na tvoje zdravie!“ zdvihli sme poháre a na x sme to celé vyliali do seba. „ Druhé kolo!“ niekto zvolal a objednali sme ďalšie.

**

Za celým stolom bolo počuť len smiech. Nikdy sme neboli nejaké ectra kamarátky, ale som si istá, že po dnešnom večery sa vzťahy upevnia. „ Znova?“ koktavo sa opýtala Jessica. „ Jasné!“ chytila som ju okolo ramien a ona svoju ruku dala okolo môjho pása. „ Ja nechcém..“ ozvala sa Law, ktoré ležala na stole a už na pol spala. „ Dajme si my ostatné..“ povedala som veselo. Šli sme po ďašie a znova sme to naliali do seba. „ A preto ťa tak ľúbim....“ hodila som sa Jessice okolo krku. „ Kayle, čo keby sme zavolali chalanom?“ navrhla Jessica a tackavo si vytiahla jej mobil. „ Jasné... Pozvi ich sem..“ smiali sme sa a všetky baby podišli bližšie k nám aby ten hovor počuli.

„T...Takže príd..dete?“ s ťažkosťami sa opýtala ešte raz. „ Áno...“ odpovedal Jack a my sme sa všetky zasmiali. To je super! Pomyslela som si.

**

„Ahoooj!“ hodila som sa Jackovi okolo krku a to som urobila aj dákym dom chalanom, čo stáli za ním. Prišlo asi desať futbalistov a ako som si všimla, bol medzi nimi aj on. Harry prišiel ako aj ostatný, no vchádzal medzi poslednými. Mám síce trochu vypité, ale čo sa týka jeho musím sa ovládať. Chalani si posadali k nám a ja som bola medzi Jackom a eštte niekým. Jasné, Zaynom! Harry si sadol priamo oproti mne a k nemu si prisadla Jessica. „ Na zdravié!“ vyšla som na stôl a zo štamperlíkom nad svojou hlavou som zvolala. Obrátili sme to do seba a začali sme sa rozprávať. Sadla som si Zaynovi na kolená a on mi rozprával o tom, ako o opustila priateľka. Chápavo som prikyvovala a popritom som sa mu pohrávala s vlasmi. Všimla som si, že Harry nie je už tiež celkom triezvy a že sa dáko podozrivo venuje Jessice. Zayn si odskočil a mne sa prihovoril Jack. „ Ešte ho ignoruješ?“ on bol celkom triezvy, teda zdal sa mi tak. „ Nie.. Teda áno..“ chvíľku trvalo kým som dostala zo seba odpoveď. „Jemu je to j..j..jedno. Pozri!“ mikla som hlavou pred seba. Koketoval s Jassicou a pohrával sa jej s ramienkom na jej šatách. Zrazu sa k nemu naklonila a pred všetkými ho začala vášnivo bozkávať!len som vypúlila oči, a pozrela som sa na Jacka. „ Ja tu nebudem...“ postavila som sa na odchod, no akurát sa vrátil Zayn a ja som do neo narazila. „ Moja pesnička!“ skríkla som tak, že sa od seba odtrhli aj tí dvaja, ja som potiahla Zayna za ruku a šli sme na parket. Tancovali sme, teda ak sa to dá nazvať tancom... Boli to všetko rýchle pesničke, a keďže mi alkohol dodal toľko energie vyhovovalo mi to. Pridal sa k nám aj Jack a Emily a Harry s Jessicou. Tancovali sme všetci v takoom kvázi kruhu. Všimla som si ako sa na mňa Harry pozerá. „ Zayn?“ oslovila som ho a on na chvíľu zastavil. Pozrel sa na mňa a v tej chvíli som ho pobozkala. Harry z nás nespúšťal oči... Práve naopak, pritiahol si k sebe Jessicu a on urobil to isté.

**

Vrátili sme sa k stolu a objednali si ďalšiu vodku. Znova sme sedeli tak ako predtým, až na to, že nás bolo o niečo menej, keďže niektorý poodchádzali. „ Za chvíľu sa vrátim...“ odišla som od stola a šla som smerom na dámske toalety. Bola som Wc, a potom som vyšla a umyla som si ruky. Otvorila som dvere a ocitla som sa na chodbe, ktorá viedla znovu k našemu boxu. Bolo tu trochu tichšie, pretože dvere pred boxami trochu stlmovali hudbu, ktorá bola dosť nahlas. „ Kayle?“ niekto ma oslovil a následne chytil za rameno. Otočila som sa k nemu a zistila som že je to Harry. „ Musím si s tebou vybaviť jednu vec!“ prísnym a nahnevaným hlasom mi povedal. Všteky časti tela mi stuhli, a ja som bola zvedavá, čo odo mňa chce. 

Forever RememberWhere stories live. Discover now