9 ---> Snaž sa!

4.3K 104 9
                                    

Dakujem za kráásne komentááre  :) takže tAKTO, AK BUDE DO VEčERA 5 komentárov, pridím novúúú :) :DD

____________________________________________________________

Odišiel a ja som ostala sama v izbe. Premýšľala som. Veď ja nie som dievča, ktoré dovoí chalanom toto! Ja nie som typ, ktorý sa správa takto. Tak prečo som to jemu dovolila? Čo sa to so mnou stalo? Nemohla som si to všetko nechať len pre seba, takže som si všetko zapísala do denníka. Som si istá jedným....Bolo to prvý aj posledná krát! Tú vetu som dvakát podčiarkla a zaklapla som denník, ktorý som potom vrátila na jeho stále miesto.

**

„ To je ona..“ počula som šeptať rozstlieskavačky smerom k mojej osobe. „ Aha, ide!“ z druhej strany sa ozval jeden ma spolužiak. Pridala som len do kroku a zmätene som prišla až k mojej skrinke. „ Tak tu si...“ zrýchlenie dýchala Law, z čoho som usúdila že asi bežala. „ Čo sa tu deje?“ vážne som sa na ňu pozrela. „ Vedia už o tom, že ty a Harry dpolu niečo máte...“ taktiež povedala vážnym tónom. „ Ale my spolu nič nemáme!“ rozhodila som rukami. „ Poď za mnou...“ potiahla ma Law za ruku a ja som poslušne išla za ňou. „ Harry, tvoj balkón.... O pol noci..“ opisovala mi fotku, ktorá visela na nástenke školy. „ Nie!“ chytila som sa za hlavu. „ Chodíte spolu?!“ rýchlo sa spýtala. „ Nie! Jasné že nie, preboha...“ pravdivo som jej povedala. „ Musím ísť za nim..“ objala som Law na rozlúčku a vybrala som sa k futbalovému ihrisku. Z dialky som zahliadla niekoľko futbalistov a aj Harryho medzi nimi. Približovala som sa k nemu, až si ma všimol. Všetci chalani sa zbehli okolo neho a dívali sa na mňa. „ Ideš starec!“ niekto ho postrčil smerom ku mne a Harry sa len zasmial. „ Videl si tú fotku?“ bez pozdravu som na neho vyvalila. „ Áno...“ ľahostajne povedal, čo ma zarazilo. „ Harry poď! Pokračujeme!“ niekto na neho zakričal, no Harry to len úspešne odignoroval. „ Čo s tým?“ nebolo mi to jedno tak ako jemu. „ Nič, stalo sa.“ odmerane povedal. „ Harry to čo je dopekla s tebou?“ mierne som zvýšila hlas a rozhodila som rukami. „ Nič. Nemá so mnou byť čo..“ zase ten odporný tón. Nepáči sa mi ako sa so mnou rozpráva. „ Harry!“ znova na neho zakričali. „ Nechajte ho, dohaduje sa na dnešnú noc. Chce si tú včerajšiu zopakovať!“ zakričal niekto druhý, Harry sa otočil a zasmial sa. „ Čo si povedal?!“ nahnevane som prišla za chalanom v drese. „ Že si Harry chce zopakovať tú včerajšiu noc!“ zopakol s úsmevom. „ Čo vám narozprával Harry?“ zarazene som habkala. „ Len pravdu...“ zasmiali sa. „ Ehm....Si dračica!“ zavrčal ten najdrzejší. „ A ty si kto?“ opýtala som sa. „ Louis. Louis, čo vie o tebe úplne všetko!“ žmurkol na mňa. „ Nikdy som sa s ním nevyspala!“ ukázala som na toho idiota za mnou. „ Nemusíš nás klamať. Nemáš sa vraj za čo hambiť...“ zahryzol si do spodnej pery a premeral si ma pohľadom. Ja som sa otočila a pozrela som sa na Harryho. Prešla som k nemu. „ Pozri sa mi do očí.“ rázne som povedala a stále som priamo pred ním. Dvihol hlavu. Moja ruka vyletela priamo k jeho lícu. „ Si hajzel!“ skríkla som po ňom a utekala som naspäť do školy. Prešla som k dverám s nápisom WC a prešla som do jednej z kabínok. Tašku som hodila na zem a plakala som.

HARRY

Na chalanov som mal riadne nervy. Načo jej to povedali? Do frasa prečo?! Veď mi všetko vychádzalo, a táto malá lož ktorú som im povedal všetko skazí. Vybehol som za Kayle, no nevedel som kde je. Musím ju nájsť, ešte mám 3 týždne na to aby bola moja. Nesmiem prehrať, keď som už takto blízko. Nenašiel som ju, a keďže zazvonilo pobral som sa do triedy. Vedel som, že v triede bude. Musí tam prísť. Sadol som si na svoje miesto a pomaly sa trieda plnila ostanými študentmi. No nebola tu. Vošla do triedy učiteľka. „ A slečna Monroe?“ opýtala sa, keď uzatvárala dochádzku. No niekto zaklopal a následne na to vošiel. „ Prepáčte že meškám... Vracala som.“ pozrela sa pri tom slove na mňa. Styles toto si posral!

KAYLE

Prechádzala som okolo neho a len osm ho prebodla pohľadom. Skončila som s ním! A to som si ja sprostá myslela, že nie je až taký kretén. No mýlila som sa. Túto hodinu som úspešne zvládla, aj keď som stále myslela na to, ako si tí chalani o mne rozprávali. Harry ma nedostal, tak prečo si to musí vymýšľať?

**

„ Kayle, stoj!“ chytil ma za ruku Harry, keď som bola na parkovisku pred školou a smerovala som domov. „ Daj mi pokoj!“ chladne som ho odbila a pozrela som sa niekde... Teda hocikde, len aby som sa nemusela pozreť na neho. „ Môžem ti to vysvetliť?“ruku mi stále držal. „ A čo mi chceš vysvetľovať? To že si vymýšľaš veci, len aby si nebol za kreténa?!“ teraz som mu pohľad venovala, no pozerala som na neho zhnusene. Sklonil hlavu. „ Prepáč. Nemal som to spraviť...“ on sa mi vážne ospravedlnil? Fúha.... „ A čo teraz čakáš, Harry? Že sa ti vrhnem okolo krku a poviem ti že som na to zabudla?“ v mojom hlase bolo cítiť silnú iróniu. „ Nie... Teda áno.“ jeho úprimnoš a podotýkam že prehnaná úprimnosť ma dokázala vždy zaraziť. „ Musíš preto niečo urobiť. Musíš si moje odpustenie zaslúžiť....“ jednoducho som povedala, a konečne som svoju ruku z tej jeho vyslobodila. „ Snaž sa...“ s týmito slovami som prešla okolo neho a smerovala som domov.

HARRY

„ A potom mi povedala, že si jej odpustenie musím zaslúžiť..“ do poslednej vety som všetko povedal Jackovi. „ Akože kámo, ja som vedel že to je s Kayle výmysel a že ona by sa s tebou nevyspala... Ale ostatný ťa až tak dobre nepoznajú...“ vedel som že myslí chalanov z tímu. „ Teraz vôbec neviem, ako jej to chceš dokázať...“ zvesil som hlavu. „ Nechceš to vzdať Harry?!“ navrhol mi. „ Videl si niekedy mňa..“ ukázal som na seba. „ že by som sa niekedy nejakej vzdal?“ nadvihol som obočie. „ Harry, je to len jedna. Príde nová a tú stopercentne dostaneš.“ uisťoval mňa, ale toto nebolo pre mňa riešenie. „ Jack to proste nejde... Stavili sme sa. A ty! Kapitánom nebudeš!“ zdôraznil som. „ Ale budem... už odpočítavam dni!“ pobúchal sa po hrudi a zasmial sa. „ Ja ešte niečo vymyslím....“ začal som nad tým vážnejšie premýšľať.

**

Sedel som vo svojej izbe a premýšľal som, ako to urobiť. Mal som dve možnosti. Prvú, nechať to tak, a po druhé urobiť zo seba idiota. Ja nemôžem vyzerať pred celým týmom ako idiot! Ale čo ak mi to stojí za to, aby Jack na jeho oslave pred všetkými vyhlásil, že môžem dostať každú?! Musím to napraviť, proste musím Kayle dostať. A už viem aj ako!

**

Je piatok. Neznášam piatky. A tento bude najhorší zo všetkých, proste katastrofa! Zazvonilo a ja som vedel, že Kayle už ude v triede. Išiel som do riaditeľne, pripravený uskutočniť môj plán....

Forever RememberWhere stories live. Discover now