26 ---> Len na dnešný deň...

3.7K 112 11
                                    

Devčáátka, som strašne rada že moju snahu komentujete.. :) Viete o tom že ste presiahla 1000 Votes? It´s INCREDIBLE! :) Thank  U so much! :) Inak, akurát idem začať pracovať na traileri k tomuto príbehu.. :) Ak stihnem dnes, chcete ho sem?? :) :D Samozrejme ak budu komentááre ;) 

___________________________________________________________________________

KAYLE

Zazvonil mi niekto pri dverách a keď sm otvorila stála tam vysmiata Dolly. „ Tak strašne si mi chýbala...“ znova som ju náruživo objala a odtiahla som ju do mojej izby. „ Chcela som dohodnúť dnešný večer.“ oboznámila ma a sadla si na stoličku v mojej izbe. „ Čo je zaš ten tvoj fešák?“ nadvihla obočie a uškrnula sa. „ Úprimne? My nie sme spolu....“ musela som jej povedať pravdu, je to predsa moja naj kamoška. „ Čože?“ vypúlila oči a sadla si ku mne na posteľ. „ Ako počuješ. Povedal že sme spolu aby si si nemyslela, že chodím s Kyleom.“ pokrútila som hlavou nad jeho chovaním. „ Chce ťa.“ žmurkla na mňa. „ Nechce, zahráva sa so mnou. A ja... sa zahrávam s ním..“ uviedla som veci na pravú mieru. „ Denník!“ spomenula si na denník, ktorý mi dala. Podala som jej ho a ona začala čítať.

**

„ To sa všetko stalo za taký krátky čas?“ zvierala ho v ruke a stála sa odivovala nad tým, čo je tam popísané. „ Po tom všetkom... Stále mu nie je blbé chodiť za tebou?“ nechápavo sa čudovala aj ona. „ No ako si videla, asi nie...“ mikla som plecom. „ Ale tebe to nejako nevadí...“ nadvihla jedno obočie a týmto mi naznačovala, že ma z niečoho podozrieva. „ Už som si zvykla...“ usmiala som sa. „ Alebo sa ti skutočne páči...“ mikla hlavou ku mne. „ Je to kurevník... Taký mňa nepriťahujú..“ dosť vážne som povedala. „ No, za to by som ruku do ohňa nedala...“ povedala a ja som len pobavene pokrútila hlavou.

**

„ O siedmej sa stretávame v tej reštauráciu ktorú som ti dnes opisovala.“ vysvetlovala som Harrymu miesto kam pôjdeme dnes večer. „ Teším sa...“ šepol a ja som vedela, že sa usmial. „ Aspoň jeden z nás...“ tešila som sa, lenže pred ním som to nemohla za žiadnu cenu priznať. Bolo by to odo mňa hlúpe. „ Zastavím sa pre teba... O trištvrte...“ povedal a počula som ako bypol hovor. Celkom som bola rada že to spravil, pretože by som určite namietala. Čas ubiehal strašne rýchlo a ja som sa musela začať pripravovať. Vlasy som si vyžehlila a obliekla som si najkrajšie šaty aké som v tej chvíli vo svojej skrini našla. Boli to letné, športovo elegantné šaty, ktoré som sa rozhodla doplniť mojou obľúbenou riflovkou. Nechcela som to prehnať, aby si Harry nenamýšlal, no nemohla som ísť oblečená len tak hocijako. Rukávi som si mierne vysúkala, aby to vyzeralo viac cool a už ostávalo len sa namaľovať. Čiernu linku som si opatrne naniesla na obe oči a mihalnice som zvýraznila špirálou. Vonku sa stmievalo a podľa toho som vedela, že už prichádza tá správna hodina. Pred mojim domov zatrúbilo auto. Nemusela som sa ani pozrieť, a vedela som že je to Harry. Naniesla som si ešte na pery svoj obľúbený jahodový lesk, vzali si svoju čiernu kabelku a vyšla som von. Harry stál pred bránou a opieral sa o náš biely plot. „ Ahoj...“ pozdravila som ho, lebo stále otočený chrbtom takže si ma nevšimol. Premeral si ma od halvy až po päty a udivene zapískal. Všimla som si ako sa mu rozšírili zreničky a ja som sa určite začervenala. „ Ahoj...“ usmial sa, no stále zo mňa nespúšťal oči. „ Neprehnala som to?“ opýtala som sa, keď sa na mňa stále pozeral. „ Vôbec nie...“ usmial sa. Prešli sme k jeho autu, otvoril mi dvere a ako praý gentleman mi ich potom aj zavrel.

**

„ A toto je môj priateľ Niall...“ predstavila nám Dolly sympatického blonďáka. „ Veľmi ma teší...“ dala som si s ním pusu na obe líca a Harry si s ním chlapsky zatriasol rukou. Sedel som vedľa Harryho a oproti nám si vymieňala Dolly zamilované pohľady s Niallom. Pozrela som sa do svojej kabelky a vytiahla si z nej mobil. „ Takže, ty si z Írska?“ opýtala som sa Nialla, lebo mi Dolly niečo také spomínala. „ Áno, je to môj domov.“ prikývol a pobozkal Dolly na líčko. „ Ako ste sa dali vlastne dokopy?“ opýtal sa pre zmenu Harry. „ Kto by odolal týmto blonďatým očkám?“ roztomilo sa Dolly pozrela na Nialla. „ Nenecháme ich radšej samých?“ pošepol mi Harry a ja som mu prikývla. „ Necháme vás... Aj tak nie sme hladný..“ postavila som sa od stola a Harry spravil to isté. „ Zajtra ideme tiež niekam, pridáte sa?“ zakričala na nás pred tým, ako sme otvorili dvere. „ Jasné.“ prikývol Harry a ja som ho len tresla do boku. „ Nechceš ísť snáď ešte domov...“ spýtal sa ma Harry , keď sa akurát zabuchli dvere do reštaurácie. „ Aj hej..“ odmerane som povedala. „ Prečo si ku mne taká hnusná?“ smutne sa ma opýtal. „ A aká by som mala byť?“ nadvihla som obočie. „ Taká... iná, proste milá..“ zadíval sa na mňa. „ Prepáč Harry len ma už unavuje táto tvoja večná hra...“ povzdychla som si a usadila som sa na múriku pri ceste. „ Pokúsme sa dnes o jednu vec. Predsa dnes sme mali hrať, že sme spolu....“ začal hovoriť a prisadol si ku mne na múrik. „ To si chcel len ty..“ uviedla som veci na pravú mieru. „ Nejako si sa nebránila...“ pohladil ma po chrbte. „ Kayle, ty sa mi naozaj páčiš, naozaj...“ šepol a ja som mu konečne venovala pozornosť. „ Harry, ja ti nedokážem veriť. Na koľko sa ti páčim? Na hodinu? Na dve?“ smutne som mu hľadela od očí . „ Raz si mi povedala, že som si splniť 7. želanie na tvojom zozname. Zažila si so mnou dokonalé rande...“ na ten deň som si pamätala v celku veľmi dobre. „ Čo keby sme dnes skúsili jednu vec...“ postavil sa a ja som netušila o čo sa ide pokúsiť. „ Kayle, buď moja priateľka na tento večer... Dnes sa tvárme, akoby sme boli do seba zamilovaný, a akoby sme tvorili tú najšťastnejšiu dvojicu na zemi...“ ja som sa musela zasmiať. „ Niečo takéto môže napadnúť naozaj len teba...“ pokrútila som hlavou. „ Tak ako? Príjmaš?“ postavila som sa k nemu a on čakal moju odpoveď. „ Príjmam...“ usmiala som sa. On podišiel ku mne, silno ma objal a vo vzduchu so mnou zatočil. Ja som sa len smiala. Po chvíli ma položil na zem a ruky si obmotal okolo môjho chrbta. Jednou rukou ma pohladil po líci a tú druhú si po mojom chrbte zošuchol až k mojej dlani. Preplietol si so mnou prsty a hneď na to ma pobozkal. „ poď...“ potiahol ma za ruku a ťahal smerom k jeho autu. „ Kam ideme?“ zapla som si pás a on naštartoval motor. Zaplo sa rádio a išla akurát pesnička Of Monsters and Men - Little Talks. Mala som veľmi dobrú náladu, tak som si začala pospevovať.


I don't like walking around this old and empty house
So hold my hand, I'll walk with you my dear
The stairs creak as I sleep, it's keeping me awake
It's the house telling you to close your eyes.

Harry sa len usmial a stíšil rádio. „ Nevedel som, že vieš spievať...“ neprestával sa usmievať. „ Ani neviem...“ mikla som plecom. „ Máš veľmi dobrý hlas...“ zalichotil mi, a ja som len pokrútila hlavou na znak nesúhlasu. Dala som znova hlas. „ Pridaj sa ku mne..“ prekričala som rádio a čakala som, či začne spievať.

Some days I can't even trust myself
It's killing me to see you this way

'Cause though the truth may vary this
Ship will carry our
Bodies safe to shore

Len s otvorenými ústami som ho počúvala. „ Ty ideš hovoriť mne niečo za hlas?“ usmiala som sa. „ Harry, veď ty vieš spievať...“ povedala som mu. „ Povedalo mi to pár ľudí, lenže nechcem aby to niekto vedel...“ zahambene sa zatvráril. „ Spievaš veľmi pekne, nemusíš sa hambiť...“ jeho ruka sa dotkla môjho stehna a ja som si s ním preplietla prsty. Krásne sa usmial, a pokračovali sme v ceste.

**

„ LunaPark?“ prekvapene som sa pozrela na Harryho, ktorý zastal na parkovisku. Všade boli svetlá a vysvietené kolotoče. „ Nerada sa vozíš na kolotočoch?“ zozadu ma objal a dal mi bozk na krk. Otočila som sa smerom k nemu, postavila som sa na špičky a pobozkala som ho. Chcela som mu dať len krátky bozk a odtiahnuť sa, lenže mi to nedovolil. Náš bozk prehĺbil a pritiahol si ma bližšie k sebe. „ Milujem kolotoče...“ usmiala som sa a znovu som spojila nae pery. „ Vieš sa mi tento deň začína páčiť?“ opýtal sa ma z ničoho nič. „ A to ešte len začal...“ preplietla som s ním ruku a on mi dal nežný bozk na vrch dlane. „ Užijeme si to!“ zvolal a spolu za ruky sme sa rozbehli do lunaparku. Naozaj sme vyzerali ako zamilovaná dvojica...

Forever RememberWhere stories live. Discover now