10 πράγματα που σου συμβαίνουν όταν βγαίνεις ξανα υστερα απόέναν δύσκολο χορισμο

474 27 3
                                    

Μετά από ένα δύσκολο χωρισμό, το να πατήσεις ξανά στα πόδια σου μπορεί να μοιάζει τρομερά δύσκολο. Και είναι βασικά. Όσες φορές κι αν επέμεινες ότι από δω και πέρα θα είσαι μόνη σου για να απολαύσεις τη single ζωή σου, κατά βάθος ήξερες ότι κάτι τέτοιο δε θα το τηρήσεις για μεγάλο διάστημα. Το καλύτερο πράγμα στο χωρισμό εξάλλου είναι αυτή η ιερή στιγμή που συνειδητοποιείς ότι δεν πονάς τόσο πια, ίσα ίσα νιώθεις μια χαριτωμένη ανακούφιση και μια έντονη επιθυμία να φλερτάρεις ξανά (έλα, μην κρύβεσαι άλλο).

1. Ξέρεις πόσο δυνατή είσαι, μιας κατάφερες να ξεπεράσεις τον Κωστάκη που σε παράτησε στα κρύα του λουτρού. Εσύ που δεν μπορούσες καν να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτόν, τώρα είσαι ξανά ήρεμη και χαρούμενη, χωρίς να τον χρειάζεσαι και να τον σκέφτεσαι (καλά, ίσως λιγάκι, αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτό). 

2. Δε βλέπεις πλέον τα ζευγαράκια με μισό μάτι γιατί είσαι κι εσύ ένα από αυτά. Μπορεί να μη βγαίνετε καιρό, αλλά δε νιώθεις πια μειονεκτικά όταν βλέπεις ζευγάρια να σαλιαρίζουν στο μετρό, να κάθονται αγκαλιά στα καφέ και να περπατούν χεράκι χεράκι. Φήμες λένε ότι σ' αυτή τη φάση είσαι λίγο χειρότερη.

3. Μαθαίνεις έναν άνθρωπο από την αρχή - πώς φιλάει, πώς αγκαλιάζει, πώς λέει γλυκόλογα. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτές τις πεταλούδες που νιώθεις να σπαρταράνε στο στομάχι σου; Θα σου πω εγώ, ΟΧΙ.

4. Αποκτάς νέες όμορφες εμπειρίες και διώχνεις τις άσχημες. Σίγουρα ένας χωρισμός έχει πολλά άσχημα πράγματα να σου αφήσει, αλλά πλέον έχεις την ευκαιρία να τα διώξεις μακριά μια για πάντα (Κωστάκης; Ποιος Κωστάκης;). Εκείνη η καφετέρια που υπήρξε μάρτυρας του χωρισμού σου ας πούμε, τώρα θα γίνει το νέο σου στέκι και μάρτυρας των νέων τέλειων στιγμών σου.

5. Βελτιώνεσαι στο παιχνίδι του dating γενικότερα και μαθαίνεις να επικοινωνείς καλύτερα. Παίρνεις πολλά μαθήματα ζωής, όπως για παράδειγμα, το να μην πιέζεις τις καταστάσεις, να δίνεις χώρο στον άλλο, να γίνεσαι όλο και καλύτερη μέσα στη σχέση σου. Είδες τι έχασες Κωστάκη μου;

6. Ξέρεις πλέον πολύ καλά τι θες και τι όχι από τη σχέση σου. Δε θέλεις να σου δημιουργεί ανασφάλειες, αλλά θες να σου λέει την αλήθεια. Δε θες να εξαφανίζεται για μέρες, αλλά ούτε και να του δίνεις αναφορά για κάθε σου βήμα. Μαθαίνεις να θέτεις εξαρχής τα όρια σου κι αυτό ίσως είναι το καλύτερο μάθημα που παίρνεις από μια αποτυχημένη σχέση.

7. Παρουσιάζεις τον εαυτό σου σ' ένα άτομο από την αρχή. Τι σημαίνει αυτό; Δεν έχει ακούσει ακόμη εκείνη τη μοναδική ιστορία για το πως έκανες το γύρω της Ευρώπης σ' ένα μήνα, για το πως κατέληξες να "χτυπήσεις" το συγκεκριμένο τατουάζ και γιατί οι φίλοι σου σε δουλεύουν για εκείνο το βράδυ στην Πάρο. Όμορφα, άσχημα και ντροπιαστικά, θα τα μοιραστείς όλα γι' ακόμη μια φορά.

8. Συνειδητοποιείς ότι έχεις πολλά θετικά που σε κάνουν αγαπητή στους άλλους. Όχι δεν είσαι η φρικτή κοπέλα που περιέγραφε ο Κωστάκης σε κάθε τσακωμό σας, έχεις πολλές αξίες και προτερήματα που θα εκτιμήσει η νέα σου γνωριμία (και κάθε γνωριμία από δω και πέρα).

9. Γνωρίζεις νέα μέρη και νέα μαγαζιά. Μαθαίνεις τα στέκια του άλλου, μέρη που δεν είχες ανακαλύψει, περιοχές που δεν μπορούσες καν να φανταστείς πόσο ωραίες μπορεί να είναι. Βγες από το μικρόκοσμο σου, τώρα έχεις την ευκαιρία.

10. Ξέρεις ακόμη κι αν τελειώσει αυτή η νέα σχέση ότι θα βρεθεί κάποια άλλη εκεί έξω να σου ταιριάξει (ακόμη) περισσότερο. Ένας χωρισμός δε φέρνει το τέλος του κόσμου, πάντα θα υπάρχουν άτομα εκεί έξω να σου ταιριάξουν όπως το τριμμένο τυρί στην καρμπονάρα, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Παέι και αυτό το Κεφάλαιο! 
Μέχρι το επόμενο πολλά φιλάκια!😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2022Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα