Τα ζώδια του Νοεμβρίου!!

546 37 9
                                    


Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η ανάγκη να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο αυτόν τον μήνα είναι μεγάλη, κάτι που όμως μπορεί να σημαίνει πως θα χρειαστεί να μειώσεις τον χρόνο που αφιερώνεις σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Με διάφορες προκλήσεις γύρω σου, η σχέση σου μπορεί να δοκιμαστεί, ειδικά αν υπάρχουν διαφωνίες σε θέματα αρχής. Θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο και αναζητάς τον τρόπο να το φωνάξεις. 

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Αυτόν τον μήνα φαίνεται να σε απασχολούν έντονα τα σχολικα σου, αφού πρέπει να αποδείξεις την αξία σου. Θα αισθανθείς πίεση από άτομα που θέτουν όρια και κανόνες και θα πρέπει να αποδράσεις από περιβάλλοντα όπου νιώθεις περιορισμένη. Στον ερωτικό τομέα, οι καθημερινοί καβγάδες είναι δείγμα χαμηλής εκτίμησης του συντρόφου σου. 

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Προσπαθείς να ξεγλιστρήσεις από άτομα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση κάνοντάς σου αδιάκριτες ερωτήσεις, αλλά αυτό δεν πιάνει πάντα. Αν είσαι έτοιμη να κλείσεις μια πόρτα, τόλμησέ το και βγες στον καθαρό αέρα προς αναζήτηση νέων προκλήσεων. Αρκεί να ’χεις κατά νου πως κάποιοι θα εκφραστούν για σένα με τρόπο που δεν σε κολακεύει.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Θα πιεστείς να παραμείνεις πιστή σε σχέσεις και συνεργασίες που απαιτούν από σένα να αλλάξεις αυτόν τον μήνα. Όμως, καθώς ο νέος σου ρόλος δεν είναι βέβαιο πως σου ταιριάζει, επιζητάς μια απόδραση που θα σε βοηθήσει να ανασάνεις. Μια νέα γνωριμία ή πρόταση αυτή την εποχή μπορεί να σε προβληματίσει, γι’ αυτό απόφυγε τις οριστικές αποφάσεις. 

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Στον ερωτικό τομέα, ένα ηλεκτροσόκ μπορεί να ταράξει τα νερά. Και πράγματι χρειάζεσαι ένα ταρακούνημα στη ζωή σου, κι αν αυτό δεν έρθει από το συντροφο σου, τότε μπορεί να συμβεί στον σχολικό τομέα, αλλά να επηρεάσει και τη σχέση σου. Το θέμα είναι να ανακαλύψεις νέα μονοπάτια, όπως κι αν συμβεί αυτό.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Η αναζήτηση τρόπων να ανακαλύψεις την αλήθεια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτόν τον μήνα. Μπορεί να προκαλείς τον σύντροφό σου να σου εκμυστηρευτεί κάποια πράγματα ή να αναζητάς στοιχεία που θα ρίξουν φως σε ένα θέμα σχολικού ενδιαφέροντος. Στο τέλος του μήνα η αλήθεια θα εμφανιστεί με απρόσμενο τρόπο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Οι δυσκολίες στο σπίτι ή στο σχολικό περιβάλλον σε ωθούν να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου και όχι όπως θα περίμεναν οι γύρω σου. Με τις δηλώσεις σου ή λαμβάνοντας κάποιες αποφάσεις μπορεί να προκαλέσεις ηλεκτροσόκ, που όμως θα δώσει ώθηση στη ζωή σου. Διάλεξε αν θα επενδύσεις στις δηλώσεις και στις εντυπώσεις ή στις πράξεις. 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου) 
Το βασικό σου ζήτημα αυτόν τον μήνα είναι τα οικονομικά σου, κάτι που επηρεάζει τη διάθεσή σου. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να κόψεις κάποιες συνήθειές σου για να πατήσεις καλά στα πόδια σου, αφού τα έσοδά σου είναι μειωμένα. Μπορεί, πάλι, να πρέπει να παλέψεις υπερβολικά στον σχολικο τομέα, για να έχεις τις οικονομικές απολαβές που επιθυμείς. Καλό θα ήταν επίσης να προσαρμόσεις τα σχέδιά σου για ταξίδια και αποδράσεις στα νέα δεδομένα και να μην ανοίξεις υπέρμετρα την τσέπη και την καρδιά σου αυτόν τον μήνα. 
Cosmo tip: Η Πανσέληνος στις 14 Νοεμβρίου απέναντί σου φαίνεται να σου υπενθυμίζει πως υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ζήσεις μόνη, βασιζόμενη στον εαυτό σου, χωρίς να περιμένεις βοήθεια ή στήριξη από τους γύρω σου. 

Τοξότης (23 Νοεμβρίου - 22 Δεκεμβρίου)
Θα πρέπει να εκφραστείς, αλλά δεν είσαι έτοιμη να πεις όλη την αλήθεια. Θα πρέπει να ξεκινήσεις κάτι που σε προβληματίζει, αφού θεωρείς πως δεν έχεις τους πόρους που απαιτούνται. Θα θελήσεις να πραγματοποιήσεις ταξίδια, αλλά χωρίς να διαθέτεις τον χρόνο και τα χρήματα που απαιτούνται. Τελικά, η απόσταση ανάμεσα σε όσα σκέφτεσαι και όσα μπορείς να κάνεις είναι αρκετά μεγάλη. 

Αιγόκερως (23 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)
Η αλήθεια είναι πως πιέζεσαι να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σου φιλοδοξίες για χάρη του συνόλου. Κι αυτό σε αγχώνει,  αλλά ταυτόχρονα σου δείχνει έναν νέο τρόπο για να ικανοποιείς τις επιθυμίες σου: τη συμμετοχή σε σχήματα όπου δεν έχεις εσύ τον πρώτο λόγο. 

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Μπορεί να προκαλέσεις της φίλες σου να φύγετε για ένα ταξίδι, μακριά από πρόσωπα που βάζουν εμπόδια στη Φίλιας σας. Μπορεί πάλι να αφήσεις πίσω σου ένα πρόσωπο που σε καταπιέζει, χωρίς να ξεκαθαρίζεις αν συνεχίζεις να είσαι μέλος αυτής της φιλίας ή σχέσης. 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου) 
Οι αντοχές σου αυτόν τον μήνα φαντάζουν περιορισμένες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαφυλάξεις την ενέργειά σου. . Από την άλλη, μπορεί να νιώσεις πίεση στον σχολικό τομέα και να τα βάλεις με καποιον καθηγητή σου. Αισθάνεσαι να σε στοχοποιούν, χωρίς απαραίτητα να ισχύει αυτό. 

Γεια σας Κοριτσάρες μου!!
Τα νέα σας!
Άρχισαν τα διαγωνίσματα και στα τεστακια στο σχολειο;
Τι λει εσάς το ζώδιο σας στο τον μήνα;;
Πείτε μου κάτω στα σχόλιά και μέχρι το επόμενο πολλά φιλακια 😘😘

Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2022Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα