4 φυσικοί τρόποι για να απαλλαγεί από την ξυροδερμια!

729 23 0
                                    


Η ξηροδερμία ήταν είναι και θα είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες ειδικά αυτή την εποχή αλλά αν και στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά προϊόντα για την αντιμετώπισή της παρακάτω βρήκα για εσένα τις φυσικές συνταγές που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

Tea tree oil:

Σύμφωνα με έρευνα μελέτη έχει δείξει πως σαμπούν με περιεκτικότητα 5% σε tea tree oil έχουν αποτέλεσμα στην ξηροδερμία. Εξάλλου το αιθέριο έλαιο tea tree κάνει καλό σε πολλά θέματα υγείας.

  Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις στο σπίτι είναι να προσθέσεις λίγες σταγόνες στο σαμπουάν σου και να λουστείς κανονικά όπως κάθε φορά.

Σόδα:

Μπορεί η κουζίνα σου να είναι το μυστικό κατά της ξηροδερμίας οπότε αυτό που θέλεις είναι μόνο να απλώσεις την μαγειρική σου σόδα στα μαλλιά σου αφού τα βρέξεις και να τρίψεις το κεφάλι σου με τη σόδα καλά. Ξέχασε το σαμπουάν και προχώρησε απευθείας στο ξέβγαλμα. Η σόδα μειώνει τους μύκητες εκείνους που προκαλούν ξηροδερμία.

Μηλόξυδο:

Το μηλόξυδο θεωρείται "βάλσαμο" γα την ξηροδερμία αφού μπορεί να αλλάξει το ph του κεφαλιού σου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αναμείξεις ένα τέταρτο μηλόξυδου με ένα τέταρτο νερό και να ξεκάσεις το κεφάλι σου. Τύλιξε το κεφάλι σου με μια πετσέτα και άφησέ το για 15 λεπτάκια και θα δεις διαφορά.

Στοματικό διάλυμα:

Για να αντιμετωπίσεις την επίμονη ξηροδερμία δεν έχεις παρά να λουστείς με ένα απλό σαμπουάν και να ξεβγάλεις με ένα στοματικό διάλυμα με βάση το αλκοόλ. Στη συνέχεια συνέχισε με το μαλακτικό σου.

Τέλος καλά αυτό τπ κεφάλαιο μέχρι το επόμενο πολλά Φιλάκια....
Άμα θέλετε γράψτε μου  κατω στα σχόλια ιδέες για πιο θέμα σας ενδιαφέρει για να γράψω κεφάλαιο....

Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2022Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα