ΤΕΣΤ τεσσερις πόρτες έχει η ζωή ποια επιλεγεις;;

2.7K 166 64
                                    

Ένα απλό τεστάκι αποκαλύπτει την άποψή σου για τη ζωή, την συναισθηματική σου κατάσταση, τα ερωτικά, τα επαγγελματικά, μέχρι και τη σχέση που έχεις με το μεταφυσικό θανατο. Και δεν παίρνει ώρα. Γίνεται στο πι και φι! Δοκίμασέ το.

Κλείσε τα μάτια και σκέψου πως βρίσκεσαι μπροστά σε ένα τοίχο με τέσσερις πόρτες. Κάθε μια έχει διαφορετικό χρώμα: άσπρο, μπλε, ροζ και μαύρο. Θα τις ανοίξεις; Κι αν ναι με ποιά σειρά; Ποιά πόρτα θα άνοιγες 1η, 2η, 3η και ποιά 4η;

(Για Πχ Εγώ άνοιξα 1η ροζ 2η μπλε
3η λευκή και δεν άνοιξα καθόλου την μαύρη.)

Λευκή πόρτα

Η λευκή πόρτα είναι η αίσθηση που έχεις για την προσωπική σου ζωή και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Μάθε λοιπόν τη υποδηλώνει η σειρά με την οποία υποσεινήδητα επέλεξες να την ανοίξεις.

Η λευκή πόρτα ήταν η...

1η πόρτα που άνοιξες: Προχέσεις αρκετά τον εαυτό σου και σου αρέσει να ζεις ήρεμα και γαλήνια. Η ισορροπία για εσένα είναι το παν.

2η πόρτα που άνοιξες: Αγαπάς τον εαυτό σου αλλά οι καταστάσεις και οι ρυθμοί της ζωής σε έχουν οδηγήσει στο να αφεθείς λιγάκι και να παραμελήσεις τα θέλω σου και τη διασκέδαση.

3η πόρτα που άνοιξες: Μήπως είσαι λίγο απαισιόδοξη; Από αυτοεκτίμηση πώς πας; Το γεγονός πως άφησες τρίτη την λευκή πόρτα δείχνει πως δεν έχεις ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δε βλέπεις τη ζωή αισιόδοξα. Προσπάθησε ν' αλλάξεις .

4η πόρτα που άνοιξες: Μήπως δεν έχεις προσωπική ζωή; Τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις σε έχουν απορροφήσει τόσο ώστε να μην έχεις ούτε ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό σου; Αν άφησες τη λευκή πόρτα τελευταία δείχνει πως μάλλον δεν έχεις πια προσωπική ζωή ή τουλάχιστον για κάποιο λόγο δεν τη σκέφτεσαι καν.

Δεν την άνοιξες: Μήπως πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό; Μήπως τα προβλήματα φαντάζουν άλυτα και γι΄αυτό έχεις παραιτηθεί κι αρνείσαι να τ΄αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο; Μην παραιτείσαι από τη ζωή κι γύρνα στην ενεργό δράση.

Μπλε πόρτα

Η μπλε πόρτα συμβολίζει πως τα πας στο σχολειο. Δείχνει τη σχέση σου με τους σχολικούς στόχους, τη φιλοδοξία και το πώς ενεργείς σε ζητήματα παιδαγωγικά .

Η μπλε πόρτα ήταν η...

1η που άνοιξες: Το σχολείο είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως οαραγκωνίζονται η ερωτική και προσωπική σου ζωή. Μότο σου θα μπορούσε να είναι το... "η εκπαίδευση πάνω απ΄ όλα".

Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2022Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα