Άδύνάμίές :μπαμπάς καί κόρή....

973 42 10
                                    

Άδύνάμίές :μπαμπάς καί κόρή
Όλες, λίγο-πολύ, σε κάποια περίοδο της ζωής μας, έχουμε γίνει κάτοχοι του συγκεκριμένου τίλτου, δηλαδή "το κορίτσι του μπαμπά".
Συνήθως, αυτή η σχέση λατρείας αρχίζει απο πολύ νωρίς, τότε που ακόμα είσαι μόλις λίγων ημερών κι εκείνος ο πιο ευτυχισμένος χαζομπαμπάς του κόσμου. 'Ενας χαζομπαμπάς που σε κοιτάει σαν να βλέπει το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο, που σε προσέχει σαν να είσαι εύθραστη (κι ας σε πνίγει μερικές φορές), που φροντίζει να μη σου λείψει τίποτα και γι' αυτό δεν του πηγαίνει καρδιά να σου χαλάσει χατίρι, που προσπαθεί να σου δείξει τον κόσμο με τον δικό του μοναδικό τρόπο, που προσπαθεί να σου περάσει τα ενδιαφέροντα του, που, τις περισσότερες φορές, σου έχει λύση για όλα.
Δεν είναι θέμα του "ποιον αγαπάς περισσότερο", όπως άχαρα σε ρωτούσαν οι συγγενείς όταν ήσουν μικρή, αλλά με ποιον τα πηγαίνεις καλύτερα. Αν λοιπόν η απάντηση είναι "με τον πατέρα μου", τότε πιθανότατα σου έχει συμβεί να:

1 Ό,τι (μα ό,τι) θέλεις και χρειάζεσαι το ζητάς πρώτα από εκείνον
Είτε αυτό είναι συμβουλή, είτε χρήματα για διακοπές.

2. Επιπλέον, είναι ο πρώτος στον οποίο θα μιλήσεις όταν έχεις ΜΕΓΑΛΑ νέα
"Μπαμπά, πέρασα!", "Μπαμπά, πήρα προαγωγή!" ή Μπαμπά, τελικά δεν με πήραν στη δουλειά". Είτε καλά, είτε άσχημα, όταν έχεις νέα, θέλεις να είναι ο πρώτος που θα τα ξέρει. Αφενός η συμβουλή του μετράει πολύ, αφετέρου γιατί είναι αυτός που πάντα θα πιστεύει σε εσένα και θα σε ενθαρρύνει όσο κανένας άλλος.

3. Έχετε δικά σας αστεία
Με τα οποία γελάτε μόνοι σας μέσα στο σπίτι, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Άσε που πιστεύεις ότι είναι από τους πιο αστείους ανθρώπους που ξέρεις.

4. Μερικές φορές κάνεις πράγματα απλά και μόνο για να τον εντυπωσιάσεις
Θέλεις να του αποδείξεις ότι μπορείς να είσαι σαν τον γιο που ποτέ δεν είχε. Γι' αυτό άρχισες να βλέπεις ποδόσφαιρο μαζί του.

5. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να συζητάς για ώρες
Από πολιτική, αστροφυσική ή το ποδόσφαιρο που λέγαμε μέχρι για το τι έγινε στο γάμο της ξαδέρφης σου.

MORE FROM COSMOPOLITAN

18 πράγματα που θα ήθελες να ξέρει ο μπαμπάς σου για σένα

10 πράγματα που θα καταλάβεις ΜΟΝΟ αν έχεις μεγαλύτερο αδερφό

16 πράγματα που συμβαίνουν όταν η αδερφή σου είναι ΚΑΙ κολλητή σου

21 αθώα ψέματα που έχεις πει κι εσύ, κάποια στιγμή, στη μαμά σου

6. Η μαμά σου παραπονιέται συνεχώς πως "την αφήνετε στην απ'έξω".
Ή λέει συχνά "Τι έτοιμάζετε πάλι εσείς οι δύο;". Μπορεί να ξέρει πολύ καλά ότι έχετε μία ιδιαίτερη και αναντικατάσταση σχέση, αλλά μην ξεχνάς να δείχνεις και σε εκείνη πόσο την αγαπάς.

7. Συμπαθεί όλους τους άντρες φίλους σου, αλλά δεν θα συμπαθήσει ποτέ ΤΟΝ φίλο σου
Ο φίλος σου είναι στην καλύτερη ο "μαντραχαλάς", στην χειρότερη ο "δεν κάνει για σένα". Όχι ότι ποτέ, στα μάτια του, θα κάνει κάποιος για εσένα (aka όλοι θα είναι άχρηστοι). Ας το παραδεχτούμε.

8. Χάρη σε εκείνον νιώθεις ότι μπορείς να τα βγάλεις πέρα στα δύσκολα
Γιατί εκείνος στο έχει μάθει αυτό. Σε μεγάλωσε έτσι ώστε να νιώθεις δυνατή και να έχεις αυτοπεποίθηση. Όχι μόνο με τις συμβουλές του, αλλά επειδή σε αντιμετώπιζε πάντα σαν ίση (επίσης, να ξέρεις, πιθανότατα βοήθησε που όταν ήσουν μικρή σε έγραφε σε ένα σωρό αθλήματα και δραστηριότητες. Είδες τίποτα δεν πάει χαμένο).

9. Συνεχίζεις να τον βλέπεις σαν τον ήρωα σου
Ακόμα και σήμερα που δεν είσαι μικροσκοπική, στα μάτια σου, θα είναι για πάντα ο μεγάλος σου ήρωας και, φυσικά, ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.

Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2022Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα