Ζώδια Ιουλίου!!

729 25 8
                                    

Κριός:
Γενικά: Αγαπητέ Κριέ, ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα αντιφατικός για το ζώδιό σου. Το πλανητικό σκηνικό του πρώτου δεκαπενθημέρου, με την Αφροδίτη μέχρι τις 12 και τον Ερμή μέχρι τις 14 να κινούνται στον Καρκίνο, θα σε αναστατώνει και θα σε βάλει σε ένα συνεχές τρέξιμο, τόσο σχετικά με τα επαγγελματικά σου, όσο και με τα αισθηματικά σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, ως δια μαγείας όλα σου τα προβλήματα θα έχουν λυθεί και όλες σου οι ανησυχίες θα εξανεμιστούν. Μην επαναπαύεσαι όμως, αλλά συγκεντρώσου στην εκπλήρωση των στόχων σου και των επιθυμιών σου. Βάλε πρόγραμμα και μην ξεφεύγεις από την πορεία σου, γιατί ο επικείμενος εχθρός-ανταγωνιστής παραμονεύει. Αισθηματικά, σταμάτα επιτέλους να γκρινιάζεις και να μεμψιμοιρείς και απόλαυσε τα άτομα που έχεις στο πλάι σου.

Προσωπικά: Θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε τον Ιούλιο ικανοποιητικό όσον αφορά τις σχέσεις και τον έρωτα. Χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι είναι τελείως αδιάφορος ή ότι δεν θα έχεις ευκαιρίες να ερωτευτείς ή να χαρείς την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εσένα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και τόσο η Αφροδίτη από τον Λέοντα όσο και ο Ερμής από την Παρθένο, θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, να ξαναπροσπαθήσεις για μια καινούργια αρχή και να κερδίσεις ισορροπία και ευτυχία. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Καρκίνο, ίσως βρεθεί κάτι που θα σε ενθουσιάσει, αν είσαι αδέσμευτος. Μπορεί να μην γίνονται θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη, όμως είσαι σε πολύ καλό δρόμο και αυτό θα το νιώσεις έντονα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η επικοινωνία σου είναι ιδιαίτερα ευνοημένη αυτόν τον μήνα και έτσι θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να τονώσεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι αποδόσεις σου θα είναι καλύτερες σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείσαι. Η είσοδος του Ερμή στις 14 στον Λέοντα, θα σε κινητοποιήσει να πάρεις πρωτοβουλίες στη δουλειά σου. Η περίοδος είναι θετική για τυχόν αλλαγές ή διαφοροποιήσεις. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα, για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Δεν πρέπει όμως να γίνεις ανυπόμονος όταν βλέπεις ότι υπάρχουν εμπόδια. Προσπάθησε να μην αναβάλλεις πληρωμές χρεών και κράτα συντηρητική στάση, ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που είναι και το πιο πολυέξοδο για σένα. --

Επιχειρηματικά: Η επικοινωνία σου είναι ιδιαίτερα ευνοημένη αυτόν τον μήνα και έτσι θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να τονώσεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι αποδόσεις σου θα είναι καλύτερες σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείσαι. Η είσοδος του Ερμή στις 14 στον Λέοντα, θα σε κινητοποιήσει να πάρεις πρωτοβουλίες στη δουλειά σου. Η περίοδος είναι θετική για τυχόν αλλαγές ή διαφοροποιήσεις. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα, για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Δεν πρέπει όμως να γίνεις ανυπόμονος όταν βλέπεις ότι υπάρχουν εμπόδια. Προσπάθησε να μην αναβάλλεις πληρωμές χρεών και κράτα συντηρητική στάση, ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που είναι και το πιο πολυέξοδο για σένα.

Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2022Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα