Αυτό που πέφτεις εντελώς τυχαία πάνω στον πρώην σου!!!

716 36 7
                                    

Τώρα θα νομίζεις ότι τα βάζω με το σύμπαν και τις συναστρίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές αυτές οι άτιμες οι ανώτερες δυνάμεις συνωμοτούν για να συναντήσεις τον πρώην σου όταν είναι το τελευταίο πράγμα που περιμένεις, όταν έχει ξεπεταχτεί ένα σπυράκι στο μέτωπο σου, όταν τα μαλλιά σου είναι τυλιγμένα σ' έναν άχαρο κότσο, όταν σου έχει ξηλωθεί το στρίφωμα και το τζιν σου καθαρίζει το πεζοδρόμιο. Η άλλη αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα αντιδράσεις, γιατί βασικά δεν μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσει κι αυτός - μπορεί να κάνει ότι δε σε είδε, μπορεί να το παίξει κουλ και να έρθει να μάθει τα νέα σου, μπορεί να κάνει ότι μιλάει στο τηλέφωνο ή ότι στέλνει μήνυμα (πόσο κλισέ ρε Θανάση).

Ακολουθούν τα 10 επικρατέστερα στάδια από τα οποία - λογικά - θα περάσεις (ή έχεις περάσει) όταν τον συναντήσεις:

1. Αρχικά, κυριαρχεί η σιωπή
Εκεί που νόμιζες ότι τον είχες ξεπεράσει και δε θα σε ένοιαζε καν να τον δεις, το στομάχι σου γίνεται κόμπος, τα άκρα σου μουδιάζουν και σου έρχεται μια έντονη επιθυμία - κοίτα να δεις τώρα - να αρχίσεις να τρέχεις.

2. Αρχίζεις να πιστεύεις στη μοίρα, στο πεπρωμένο, στις ανώτερες δυνάμεις που λέγαμε πριν
Ειδικά, αν είσαι βαμμένη/χτενισμένη/ντυμένη με το φόρεμα που αγόρασες μια μέρα πριν. Και ξέρεις, ε; Όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, φαίνεται μέχρι και στον τρόπο που μιλάς. 

3

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


3. Προσπαθείς να θυμηθείς την τελευταία φορά που μιλήσατε για να αποφασίσεις τι στάση πρέπει να κρατήσεις
Μήπως ήσουν αγενής; Μήπως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί σου κι εσύ σταμάτησες να δίνεις σημεία ζωής; Αν εξαφανίστηκες χωρίς να πεις μια λέξη, λογικά θα πεις τα τυπικά και θα φύγεις βιαστικά πριν αρχίσει τα πως και τα γιατί. Αν εξαφανίστηκε εκείνος, λογικά πάλι θα θέλεις να δείξεις πόσο καλά είσαι χωρίς αυτόν. Αν ήταν κοινή απόφαση, τουλάχιστον δεν υπάρχει το άγχος ωχ-τώρα-πρέπει-να-δίνουμε-εξηγήσεις.

Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2022Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα