Τεστ προσωπικότητας με χρώματα

759 66 19
                                    

Τεστ προσωπικότητας με χρώματα

Δες τα χρώματα που σου δίνονται στη φωτογραφία, πες μας αν τα θεωρείς ωραία, αποκρουστικά ή ουδέτερα και δες τι σημαίνουν οι χαρακτηρισμοί που απέδωσες σε κάθε χρώμα για την προσωπικότητά σου!

 προσωπικότητας με χρώματα – Οδηγίες :

Προτού δεις την εικόνα και ξεκινήσεις να κάνεις το τεστ προσωπικότητας με χρώματα, είναι απαραίτητο να διαβάσεις τις οδηγίες που έπονται, έτσι ώστε να ακολουθήσεις σωστά τη διαδικασία που απαιτεί το συγκεκριμένο τεστ προσωπικότητας. Οι οδηγίες αυτές καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεται να ξέρεις όσον αφορά το εν λόγω τεστ προσωπικότητας με χρώματα έχουν ως εξής:

Το τεστ προσωπικότητας με χρώματα αποτελεί ένα ψυχολογικό τεστ που δημιουργήθηκε τον περασμένο αιώνα, λίγο πριν το 1950, από τον ψυχολόγο ελβετικής καταγωγής Μαξ Λούσερ.Μελετά την ψυχολογία των χρωμάτων, βασιζόμενο στη θεωρία ότι τα χρώματα (μπορούν να) επηρεάζουν την ανθρώπινη σκέψη, δράση κα συμπεριφορά, ενώ, συγχρόνως, καθένα από τα δοθέντα 8 χρώματα, (μπορεί να) πυροδοτεί μία συγκεκριμένη συναισθηματική απόκριση.Αυτό που θέλουμε από εσένα να κάνεις είναι να πάρεις στα χέρια σου ένα στυλό και ένα χαρτάκι και να σημειώνεις για καθένα από τα εικονιζόμενα χρώματα μία από τις τρεις παρακάτω λέξεις: «Ωραίο», εάν θεωρείς ότι το χρώμα μέσα στον κύκλο είναι ωραίο και συμφωνεί με τα γούστα σου, «Αποκρουστικό», εάν δε σου αρέσει και το θεωρείς άσχημο, «Ουδέτερο», εάν ούτε σου αρέσει ιδιαιτέρως ούτε όμως σε απωθεί (ούτε κρύο ούτε ζέστη!). Για ευκολία και ταχύτητα, μπορείς απλώς να σημειώνεις για κάθε χρωματισμένο κύκλο το αντίστοιχο αρχικό γράμμα: «Ω», «Α» ή «Ο».Αφού ολοκληρώσεις την εν λόγω διαδικασία και για τους 8 χρωματισμένους κύκλους, τότε και μόνο τότε μπορείς να κοιτάξεις τα αποτελέσματα που σου παραθέτω παρακάτω. Έχει καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

– Δες την εικόνα που ακολουθεί και σημείωσε Ω (ωραίο), Α (αποκρουστικό), ή Ο (ουδέτερο)!

 

 

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2022Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα