Τα Ζώδια του Οκτωβρίου!!

602 35 10
                                    


Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου) 
Ο Οκτώβριος μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή σου αν αποφασίσεις να πετάξεις πράγματα που πλέον δεν έχουν αξία. Τόλμησε να αποχωρήσεις από μια σχέση που την κρατάς από συνήθεια ή από μια δουλειά που σε βαλτώνει. Θυμήσου πως, αν κυνηγάς κάτι και δεν το κατακτάς, πρέπει να το εγκαταλείψεις, αφού αυτό που πραγματικά αναζητάς είναι κάπου αλλού.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Υπάρχουν ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου, που προκαλούν αλλαγές και στην καθημερινότητά σου. Μια νέα πρόταση μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις όνειρα ή να σε αναγκάσει να αναρωτηθείς τι θα μπορούσες να αφήσεις πίσω σου για να τολμήσεις κάτι νέο στη ζωή σου. Προς το τέλος του μήνα όμως καλά θα κάνεις να αφήσεις τις σκέψεις και να προβείς σε πράξεις.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Ο Οκτώβριος μπορεί να σου επιφυλάσσει κάποια απώλεια, αφού σε αναγκάζει να δεις την πραγματική διάσταση μιας σχέσης ή συνεργασίας. Η άλλη πλευρά μπορεί να λάβει αποφάσεις που σε βρίσκουν αντίθετη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ανακατατάξεις. Αν πάλι νιώθεις πως είναι ώρα να προχωρήσεις, τότε τόλμησε να δεσμευτείς σε κάτι στέρεο. 

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Ο Οκτώβριος σε βάζει στη διαδικασία μετακινήσεων και αλλαγών, αρκεί να είσαι έτοιμη να υποστηρίξεις τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου. Η υπάρχουσα σχέση σου περνά μια νέα δοκιμασία και πρέπει να σκεφτείς αν είσαι έτοιμη να την πας παρακάτω, αποφασίζοντας να συγκατοικήσετε ή και να δημιουργήσετε οικογένεια. Αν όμως η επαγγελματική πρόκληση είναι μεγάλη, τότε όλα μπορούν να ανατραπούν. 

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) 
Μυαλό και σώμα φαίνεται να δυσκολεύονται να συνεργαστούν τον Οκτώβριο. Από τη μία θέλεις να συνεχιστεί το καλοκαίρι, που έφερε όμορφες προκλήσεις, αλλά από την άλλη πλευρά είσαι υποχρεωμένη να επανέλθεις στην πραγματικότητα. Υπό την πίεση της εργασιακής καθημερινότητας ίσως αποφασίσεις να μετακινηθείς κάπου πιο ευχάριστα και ανέμελα. 

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Το δίλημμα του μήνα θα μπορούσε να είναι αν θα μείνεις ή θα φύγεις. Αν θα δώσεις ακόμα μία ευκαιρία, γιατί δεν έχεις πάρει ακόμα όλα όσα περιμένεις από μια σχέση ή συνεργασία, ή αν θα σώσεις την παρτίδα φεύγοντας, ακόμα και αν ήδη χάνεις. Το ζητούμενο είναι να ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις, αφού είναι εύκολο να ρίχνεις το φταίξιμο αλλού, χωρίς να εξετάζεις τη δική σου συμμετοχή. 

Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2022Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα