10 δώρα που όλοι θέλουν να βρούνε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!

539 38 6
                                    

Δεν ξέρω σε ποιο μελομακάρονο σε πετυχαίνω (προσωπικά έχω χάσει το λογαριασμό), άλλα θέλω να σε πάω μια βόλτα στο δικό μου χριστουγεννιάτικο κόσμο. Έρχεσαι; 

Είναι Χριστούγεννα. Πλησιάζει η Πρωτοχρονιά. Με άλλα λόγια, είναι καιρός να δημιουργήσεις στιγμές λάμψης και να φτιάξεις τα σκηνικά στα οποία θέλεις να τις ζήσεις. Είναι καιρός να καθαρίσεις το βλέμμα σου και να τα δεις όλα με  την πιο φωτεινή και αυθόρμητη ματιά σου. 
Μην επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να σε βγάλει από το γιορτινό μουντ. Μπορείς ακόμη να ερωτευθείς και να σ' αγαπήσεις. Όχι μόνο φίλους και αγαπημένους σου ανθρώπους, αλλά κι εσένα την ίδια για όσα μικρά κι απίθανα καταφέρνεις καθημερινά! 
Πήγαινε ατελείωτες βόλτες. Χάζεψε βιτρίνες. Πες τα κάλαντα στις φίλες σου! Δώσε ένα φιλί σ' εκείνον που του θύμωσες για το τίποτα. Διάβασε μερικές σελίδες από ένα (ή το αγαπημένο σου παιδικό) παραμύθι δίπλα στο τζάκι. Παίξε επιτραπέζια παιχνίδια με την παρέα σου. Φτιάξε μια ζεστή σοκολάτα και γέμισε και την παραμικρή γωνιά του σπιτιού σου με φωτάκια. 
Φτιάξε ένα δύσκολο παζλ. Ένωσε τα κομμάτια που έχεις αραδιάσει σκόρπια μπροστά σου και φέρσου σαν  μικρό παιδί. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα, τώρα. Είναι γιορτές. Κοίτα να απολαύσεις τις στιγμές, έτσι απλά. 

Για να κάνω τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη, έφτιαξα την δική μου λίστα δώρων από τα αγαπημένα μου Public. Ρίξε μια ματιά και μετά φτιάξε και τη δική σου.

1. Polaroid Snap Touch (€199)

Eίναι η ιδανική μίξη της νοσταλγικής Polaroid με το υπέροχο ρετρό design και της σύχγρονης τεχνολογίας

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Eίναι η ιδανική μίξη της νοσταλγικής Polaroid με το υπέροχο ρετρό design και της σύχγρονης τεχνολογίας. Το ωραιότερο δώρο για την κολλητή σου/τη μαμά σου/το φίλο σου/τον εαυτό σου ή για όποιον είναι  πάντα δίπλα σου για να αποτυπώσει με τον ολόδικό του τρόπο επιθυμίες, όνειρα, φόβους, αγωνίες, αλλά και την ομορφιά των μικρών στιγμών. 

2. Επιτραπέζιο Retro Giocchi Preziosi  (€14.99)

99)

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2022Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα