5 καθημερινά χτενίσματα!

614 52 8
                                    

Φυσικά και δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο το να φτιάχνεις κάθε μέρα τα μαλλιά και ναι ενενοείται πως θέλεις μια αλλαγή! Για να μην σπας το κεφάλι σου ψάχνοντας πώς θα τα χτενίσεις δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω!

Δευτέρα:

Αν έχεις μακριά μαλλιά, Δευτέρα είναι, δεν χρειάζεται να πολυσκάσεις. Απλά πιάσε τα μαλλιά σου σε μια αλοουρά στο ένα πλάι.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά  δοκίμασε να τους δώσεις στιλ  στο ίσιο τους με κλίση προς τα μέσα.

Τρίτη: 

Αν έχεις μακριά μαλλιά μπορείς άνετα να δοκιμάσεις να τους δώσεις όγκο και να δημιουργήσεις εύκολα ένα εντυπωσιακό χτένισμα!

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά μπορείς να επενδύσεις σε μια κορδέλα ή μια στέκα για να τους δώσεις κάτι το διαφορετικό.

Τετάρτη: 

Αν έχεις μακριά μαλλιά τότε ακολούθησε μια τάση που υπάρχει ήδη από την επριασμένησ εζόν που δεν είναι άλλη από το φτιάξεις μια ή περισσότερες κοτσίδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αν έχεις κοντά μαλλιά δημιούργησε ανάλαφρες μπούκλες όποιο μήκος και αν έχουν τα μαλλιά σου(εκτός και αν είναι πολύ πολύ κοντά που δεν μπορείς).

Πέμπτη:

Αν έχεις μακριά μαλλιά ρίξτους μια ματιά. Είναι σπαστά; Είναι ίσια;  Ενίσχυσε τις μπούκλες σου με λίγο αφρό ή τζελ ή αν θέλεις να ενισχύσεις το ίσιο τους μπορείς με την βούρτσα που χτενίζεις τα μαλλιά σου και το πιστολάκι σου να τα φέρεις λίγο στο ίσιο τους.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά για παράδειγμα μεσαίου να δημιουργήσεις μια κοτσίδα απλή και παιχνιδιάρικη.

Παρασκευή:

Αν έχεις μακριά μαλλιά κάνε μια βαθιά χωρίστρα στο ένα πλάι και φέρε τα μαλλιά σου από τη μια μεριά. Αμέσως-αμέσως δημιουργείς ένα μοναδικό λουκ.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά άφησε τα μπροστινά τσουλούφια να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό σου και πιάσε πίσως τα υπόλοιπα μαλλιά σου.

Πάει και αυτό το κεφάλαιο ελπίζω να σας βοηθησα και μέχρι το επόμενο πολλά φιλακια 😘😘

Συμβουλές και Τεστ για κορίτσια!! Wattys2022Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα