flashback

1.7K 128 114
                                    

Size mutlu ve de huzurlu bir bölüm yazayım dedim, oy sayısı düştü, 

BAZILARI DRAM YAZMIYORUM SANIYORMUŞ, MADEM DRAM SEVİYORSUNUZ ALIN SİZE DRAMSI ŞEYLERR

yORUM YAPIN ZİRA BÖLÜMDE BAYA OLAYLAR OLAYLAR

bAYA UZUN bÖLÜM YAZDIM BAYA uZUN YORUM YAPIN SİZİ KITLARIM

"Geliyor musun?" Tyler, omzuyla fotokopi makinasının önünde dikilen Charlyne'i dürtükleyerek sorarken suratında oldukça rahat bir gülümseme vardı.

Nedense Charlyne'in bir şekilde orada olacağından gayet emin gibiydi. Belki Calum'un yine bir şeyler yapacağını bildiği, belki de Charlyne'in dans sevdasından haberdar olduğu içindi ama içinde ki ses bu gece, bu güzel kızla güzel bir dans edeceğini söylüyordu.

"Bilemiyorum, Zayn istemiyor gibi ve bende istemediği bir şey için onu zorlamak istemiyorum." dedi Charlyne, isminden bahsederken bile hala kalp atışlarının hızlandığını fark etmek onu şaşırtmıştı. Hala ilk gün ki gibi hissetmek onu her zaman için şaşırtıyordu.

"Neden sanki her zaman her yere onunla birlikte gitmek zorundaymış gibi davranıyorsun? Sen ondan ayrı bir bireysin."  kaşlarını çatıp, elinde ki kahve kupalarından birini genç kıza uzatırken huzursuz hissetmeye başlamıştı. Bu gece Charlyne'in orada olmasını istiyordu.

"Bana sevgilime karşı gard aldırmaya mı çalışıyorsun sen?" 

"Ne? Hayır. Ben sadece-" başını hızla iki yana sallayıp itiraz etmeye devam edecekken, Lyne, Tyler'ın söylediği şeyi çok fazla ciddiye aldığını fark ederek elini onun koluna yerleştirip gülerek lafını kestikten sonra hafifçe sıktı. "Şaka yaptım, bu kadar gerilme."  kahvesinden bir yudum alırken sandalyesine oturarak bedenini karşısında duran çocuğa çevirdi.

"Zayn'den ayrı bir birey olduğumun farkındayım ve sandığının aksine yapışık ikizler gibi falan gezmiyoruz. Sadece onun bu gece orada olmasını istiyorum çünkü, o benimle birlikte oradayken çok daha güvende ve huzurlu hissedeceğim."

"Bu uyuşturucu gibi bir şey." dedi Tyler inanamaz gözlerle kıza bakıyorken. "Ne demek istiyorsun?" Lyne, Tyler tarafından bir gün içinde çok fazla karıştırılmış zihniyle birlikte düşünmeye çalışırken kaşlarını çattığında Tyler elini genç kızın oturduğu sandalyeye yaslayarak gözlerinin tam içine bakıp, ona, onu etkileyebileceği bir yakınlıkta baktı.

"Uyuşturucu içtiğinde ne olur, biliyor musun?" Charlyne hipnotize olmuş gibi büyük bir dikkatle onu dinliyorken başını iki yana salladığında Tyler devam etti. "Kendini çok fazla iyi, mutlu, huzurlu ve güvende hissedersin ve bu o kadar iyi hissettirir ki aslında uyuşturucuya değil tüm bunları yeniden hissetmek isteğine bağımlı olursun. Zamanla tek istediğin bunları daha çok ve daha yoğun hissetmek olur, aşırı dozda hissetmek, aşırı dozda mutlu olmak ve aşırı dozda huzurlu hissetmek." 

Charlyne, Tyler'ın demek istediği şeyi anladığında bakışlarını kaçırdı ama Tyler buna rağmen konuşup, genç kızın aklını bulandırmaya devam etti. "Ve tüm bunları aşırı dozda hissettiğinde ne olur biliyor musun, Lyne?" suratını kızın suratına yakınlaştırıp ürkütücü bir şekilde fısıldadı.

"Ölürsün."

"Hala yapmaman gerektiğini düşünüyorum." Louis, Zayn'in dibine girip burnunu yanağına sürterken Zayn onu iterek Lou'ya nazaran aklı daha çok başında olan diğer arkadaşlarına baktı. "Hangisini almalıyım?" 

"Louis'le aynı fikirdeyim, adamım. Bu üzerinde iyice bir düşünmen gereken bir konu."

"Siktir git, Harry. Gerçekten hepiniz birden hiç düşünmeden böyle bir karar alabileceğimi mi düşünüyorsunuz?" ela gözler tüm arkadaşlarının üzerinde teker teker gezindiğinde Zayn sıkıntıyla arkasına yaslanırken ofladı. Neden hepsi birden bire böyle davranmaya başlamıştı? "Sizin neyiniz var? Senelerce bunu hiç yapmadım diye bana kızan kişilerde siz değil miydiniz?"

When I Was Your Man || z.mWhere stories live. Discover now