Κεφάλαιο 27

715 151 77
                                    

Χρήστος P.O.V.

Ο μόνος ήχος που ακουγόταν, ήταν αυτός που προκαλούνταν από τη σύγκρουση των γαντιών μου με το μεγάλο σάκο του μποξ. Όλα τα φώτα ήταν σβηστά και η σχολή άδεια, αφού η Πέννυ που την είχε αναλάβει είχε πάρει άδεια για σήμερα.

Συνέχιζα με σφιγμένες πάντα τις γροθιες, να χτυπάω με μανία το σάκο. Θυμήθηκα τα λόγια του μαλάκα του Νίκου, καθώς τα είχα ακούσει όλα και οι μπουνιές μου έγιναν ακόμα πιο δυνατές με αποτέλεσμα να αρχίσουν να με πονάνε τα χέρια μου.

Νιώθω ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά ελπίζω αυτή τη φορά τα πράγματα να πάρουν τη τροπή που θέλω εγώ...

Πράγματι, όλη αυτή η κατάσταση θύμιζε την Ελένα... Αλλά δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ένιωθε τόσα πολλά για την Αλεξ. Ούτε που την ήξερε!

Ενώ εσύ...

Έκλεισα τα μάτια μου, και επικεντρώθηκα στους έντονους ήχους της καρδιάς μου.

Η Ελένα...

Είχα τόσο καιρό να τη φέρω στο μυαλό μου, αλλά οι αναμνήσεις δεν φάνηκαν να δείχνουν έλεος,βομβαρδίζοντάς με ασταμάτητα.

Όχι ότι κάθε φορά που βλέπεις την Άλεξ, αυτόματα σκέφτεσαι εκείνη και το κακό που προκάλεσες εσύ και ο άλλος...

<<Δεν έφταιγα γαμώ τη πουτάνα μου μόνο εγώ! Την αγαπούσα!>> φώναξα ταράσσοντας την ησυχία που επικρατούσε μέχρι τότε.

Σκούπισα βιαστικά τις σταγόνες ιδρώτα στο μέτωπο μου και συνέχισα να χτυπάω ξανά το σάκο.

Πονούσα. Και στο σώμα και στη ψυχή. Είχα να έρθω μήνες εδώ. Η τελευταία φορά ήταν τον μήνα που πέθανε η μητέρα μου. Ερχόμουν καθημερινά για να ξεσπάω, με τη βοήθεια της Πέννυς, αλλά τελικά γινόμουν χειρότερα και σε συνδιασμό με τους επαναλαμβανόμενους εφιάλτες, αναγκάστηκα να πάω στο ψυχολόγο.

Πού να φανταζόμουν ότι εκείνος ήταν ο πατέρας της Άλεξ; Το αστείο είναι ότι όλοι οι καθηγητές την φώναζαν με το επίθετο της μητέρας της, κι όχι με αυτό του πατέρα της. Επομένως δεν μπορούσα να το είχα αντιληφθεί νωρίτερα.

Ευτυχώς, δεν του είχα αποκαλύψει τίποτα σχετικά με εκείνη, όταν αναφερόμουν σε αυτή. Εξάλλου δεν γνώριζε ούτε το γεγονός ότι πήγαινα σχολείο. Του είχα πει ψέματα ότι το σταμάτησα έπειτα από το καλοκαίρι και εκείνος με πίστεψε. Ακόμα ένιωθα ενοχές αλλά δεν είχα άλλη επιλογή.

In The Name Of Love ✅  #TYS19 Where stories live. Discover now