Κεφάλαιο 33

679 136 124
                                    

Τα χέρια του βρίσκονταν στη μέση μου και με κρατούσε σταθερά, καθώς έτρεμα. Δειλά, τύλιξα τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του και έκανα μύτες για να τον ξεκουράσω αφού τόση ώρα ήταν ελαφρά σκυμμένος, για να φτάνει το πρόσωπο μου.

Η υφή των χειλιών του ήταν βελούδινη και η αίσθηση τους πάνω στα δικά μου έκανε τη καρδιά στο στήθος μου να φτερουγίζει.

Το ένα του χέρι βρέθηκε στον μάγουλο μου, χαϊδευοντας το απαλά. Η επαφή με το δέρμα μου με έκανε να ανατριχιάσω.

Στο μυαλό μου ξαφνικά ήρθαν σκηνές από το περιστατικό με τον Πάνο και νιώθοντας τη καρδιά μου να χτυπάει ακόμα πιο δυνατά απομάκρυνα τα χέρια μου από τον Χρήστο.

<<Είσαι καλά; Έκανα κάτι;>>η φωνή του έβγαινε και σταθερή αλλά τρομοκρατημένη. Τα μάτια του με κοιτούσαν με παράπονο που διέκοψα τη στιγμή και με φόβο αλλά προσπάθησα να το αγνοήσω.

Έχει περάσει χρόνος κι εγώ ακόμα το θυμάμαι! Δεν με αφήνει να συνεχίσω τη ζωή μου...

Ντροπιασμένη κα νευριασμένη με τον εαυτό μου, βάλθηκα να κοιτάω τις πολύχρωμες κάλτσες που φορούσα.

>>Εγώ ρε πούστη μου...>>ψυθίρισε ο Χρήστος κι έκανα να φύγει από κοντά μου απογοητευμένος αλλά του έπιασα αμέσως το χέρι.

Με κοίταξε ερωτηματικά με τα εθιστικά μάτια του κι εγώ έκλεισα τα δικά μου.

<<Δεν...δεν φταίς....εγώ...θυμήθηκα απλά κάτι δυσάρεστο...>>ψέλισα και με μεγάλη δυσκολία κράτησα τα δάκρυα που απειλούσαν να τρέξουν.

Αμέσως, με αγκαλιάσε και εγώ ανταποκρίθηκα, σφίγγοντας τον επάνω μου. Τα χέρια μου βρέθηκαν στο σκληρό στήθος του κι έμειναν εκεί.

Πόσο το είχα ανάγκη αυτή τη στιγμή...

Δεν μιλούσαμε για λίγο. Απλώς καθόμασταν αγκαλιασμένοι εκεί. Αφουγκράστηκα για λίγο τη σιωπή και παίρνοντας μια βαθιά ανάσα, έκανα ένα βήμα πίσω ώστε να τον κοιτάω.

Άνοιξα το στόμα μου για να του μιλήσω, αλλά εκείνος σφράγισε τα χείλη του με στα δικά μου. Παράλληλα μου χάιδευε απαλά τη πλάτη και αυτή η στιγμή δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ.

Ούτε που ξέρω για πόση ώρα φιλιόμασταν με ένα τόσο πρωτόγνωρο πάθος. Σαν να το αποζητούσε ο οργανισμός μας. Σαν να το θέλαμε και οι δύο κολασμένα εδώ και καιρό...

<<Χρήστο εγώ...>> ξεκίνησα να λέω όταν διέκοψα το φιλί μα δεν πρόλαβα να τελειώσω τη φράση μου καθώς άκουσα τον ήχο του ξεκλειδώματος της εξώπορτας.

In The Name Of Love ✅  #TYS19 Where stories live. Discover now