Κεφάλαιο 11

852 186 72
                                    

"I just can't get you out of my head"

Νίκος P.O.V.(oh yeah😂😉)

Η ώρα του μαλάκα δεν έλεγε να περάσει με τίποτα. Μα καλά πως γινόταν αυτό το πράγμα να δίδασκε φυσική; Μιλούσε κινέζικα και δεν έκανε τον κόπο να τα μεταφράζει.

Αναστέναξα και κοίταξα τον διπλανό μου. Έπαιζε αφηρημένα με το στυλό του. Γύρισα το βλέμμα μου στα αριστερά για χιλιοστή φορά σήμερα και αντίκρισα το ίδιο θέαμα. Αυτός ο μαλάκας πάλι της μιλούσε.

Μάλλον δεν του έγινα αρκετά κατανοητός.

Η Άλεξ γύρισε προς το μέρος μου κι εγώ εστρεψα το βλέμμα μου αλλού. Το πήγαινα χαλαρά το πράγμα. Αλλά δεν μπορούσε να μην τη κοιτάω. Ο Χρήστος με σκούντηξε.

<<Καρφώνεσαι ρε>> μου είπε ψυχρά .

<<Μάντεψε>>του απάντησα χωρίς να πάρω το βλέμμα μου από πάνω της.

Παρατηρούσα το τρόπο που γελούσε με τα αστεία του Γκιντεόν. Ήθελα τόσο να της δημιουργήσω κι εγώ ένα τέτοιο χαμόγελο.

Δεν ξέρω πως έγινε αλλά μέσα σε δύο εβδομάδες είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Δεν ήθελα να το μάθει βέβαια και το είχα εκμυστηρευτεί σε άτομα εμπιστοσύνης.

Είχε κάτι το διαφορετικό επάνω της που με τραβούσε...

Ωστόσο ο Γκίντη μου χαλούσε τα σχέδια. Όταν τον ρώτησα άμα τρέχει κάτι μεταξύ τους, άρχισε να γελάει και απάντησε με ένα "ίσως". Ίσα που κρατήθηκα να μην του χιμήξω.

Με σοβαρό ύφος τον έκανα να καταλάβει ότι το "ίσως" απαιτούσα να γίνει "όχι" και νόμιζα ότι τα είχα καταφέρει.

Γαμώτο την ήθελα.

Παρατήρησα ότι είχε γυρίσει προς το μέρος μας. Ακολούθησα το βλέμμα της και την είδα να καρφώνεται στο Χρήστο για λίγο. Εκείνος δε ένευσε απλώς την κοιτούσε. Τον σκούντηξα κι εκείνη τη στιγμή, εκείνη γύρισε κατακόκκινη στη διπλανή της.

<<Τι ρε;>> ρώτησε  απότομα ο Χρήστος.

Είχε αλλάξει τόσο πολύ. Το καλοκαίρι τον θυμάμαι τόσο διαφορετικό. Τώρα είχε γίνει άλλος άνθρωπος. Λογικό μετά από αυτό που έπαθε...

<<Τίποτα απλώς... να...δεν είναι πανέμορφη;>> τον ρώτησα κι ένα χαζό χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου.

Εκείνος εσφιξε το στυλό στα χέρια του τόσο δυνατά που έσπασε με ένα χαρακτηριστικό θόρυβο, προκαλώντας τη προσοχή πολλών διπλανών παιδιών. Τρομαγμένος τον κοίταξα ευθέως στα μάτια με απορία.

In The Name Of Love ✅  #TYS19 Where stories live. Discover now