23.Bölüm 'den Kesit

9.7K 165 27
                                    

Bende yıkıldım yalnızlıktan
Bende kırıldım paramparça
Bu yolun sonu yok biliyorum
Üzülsek de kırılsak da darılsak da

Yalnızlık... Beni en doğru anlatan kelime olabilirdi. Evet bir ailem ,  arkadaşlarım vardı ama hani kalabalığın içinde yalnızlık dedikleri bir durum  vardı ya işte onu yaşıyordum ve bu hepsinden daha zordu. Aşkımın sonu yoktu. Yiğit 'i sonsuz bir aşkla seviyordum. Karadan baktığımızda ucu bucağı görünmeyen denizlerden daha ilerisine kadar seviyordum. Kendimden çok seviyordum. Üzülüyor ,  kırılıyor , darılıyor yine de seviyordum.




SELAM BALLARIM 23. BÖLÜM 'DEN KISA BİR KESİTLE GELDİM. BU KESİTİ PAYLAŞMAMDAKİ AMAÇ SİZLERLE BİR ŞEY KONUŞMAK İSTEMEMDİR. VOTE VE YORUM SAYISI O KADAR AZ KENDİMDE BÖLÜM YAZACAK İSTEK BULAMIYORUM. HİÇ BİR KARŞILIKSIZ YAZIYORUM İÇİMDEN  GELDİĞİ İÇİN YAZIYORUM AMA SİZDEN KÜÇÜK BİR İŞARET GORMEDİGİMDE NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRIYORUM. BÖLÜME NASIL BAŞLASAM NASIL DEVAM ETTİRSEM ALLAK BULLAK OLUYOR KAFAM. SİZDEN TEK RİCAM BÖLÜMLERE VOTE VE YORUM YAPMANIZ. BAŞKA DA BİR ŞEY İSTEMİYORUM. BU ARADA KİTABIMIZA İNSTAGRAM SAYFASI AÇTIM.

İNSTAGRAM👉 wattpaducurum

HEPİNİZİ SAYFAYA BEKLİYORUM ARKADAŞLAR. BÖLÜMLE İLGİLİ DUYURULARI, BÖLÜMLERDEN GÜZEL YERLERİ PAYLAŞACAĞIM BİR SAYFA OLACAK. BAZEN SİZLERLE SOHBET ETMEK İÇİN DE KULLANACAĞIM. CANLI YAYIN FALAN DA YAPABİLİRİM. HEPİNİZİ BEKLİYORUM. 23. BÖLÜM İLE KISA BİR SÜREDE DÖNECEĞİM.

UÇURUM (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin