18.Bölüm-Korku

13.8K 418 26
                                    

Gözünüz gönlünüz açılsın :) Bölüm şarkısı Skyler Grey ft

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gözünüz gönlünüz açılsın :) Bölüm şarkısı Skyler Grey ft. Eminem -Kill For You . Yorumlara şarkı önerilerinizi bekliyorum. Hoşuma gidenleri bölüm yazarken dinleyip bölüm şarkısı yapacağım. Romantizm içinde #96

Korku. Korku insanı alt edebilecek aşktan sonra gelen en güçlü ikinci duygudur. İnsan bir aşık olunca her şeyden vazgeçip aşkına yönelir bir de korkunca her şeyi bırakıp kendini koruma çabası içine girer. Peki ya aşık bir insan korkarsa? Aşık bir insan korksa bile aşık olduğu insan için dik durmayı tercih eder. Onun için korkusuyla savaşmayı yeğler.

Arabamın kapılarını kilitlemiş olacakları beklerken dizlerim korkudan titriyordu. Emin olduğum bir şey vardı ki bu durumda ne yürüyebilirdim ne koşabilirdim ne de araba kullanabilirdim. Öndeki ve arkadaki arabadan siyah takım elbiseli adamlar inmiş benim arabama doğru geliyorlardı. Sayabildigim kadariyla dört kişilerdi. Arabamın önüne geldiklerinde birisi benim olduğum tarafa gelip cama tıklattı. Başımı adamdan tarafa çevirmeyip önüme eğdim ve ellerimi izlemeye koyuldum. Gözlerim dolmaya başlamıştı bile. Adam cama tıklatıp bir kaç saniye bekledi. Kafamı kaldırmayınca tekrardan aynı işlemi uyguladı. İnat etmiş gibi yine başımı kaldırmamıştım. Korkuyordum. Sanki o tarafa bakarsam bana zarar vereceklerdi. Bu durumum aynı deve kuşunun kafasını toprağın altına gömünce saklandığını düşünmesi gibiydi. Adam en sonunda sinirlenmiş olacak ki cama sertçe vurup olduğum yerde sıçramamı sağlamıştı. Adamlar arabanın dört yanını sarmış bekliyorlardı. Birisi bana sesini duyurmak için bağıra bağıra konuşuyordu.

"Bak küçük hanım o arabadan insen de inmesen de ben gerekli mesajı iletmeye kararlıyım."

Başımı hafifçe yukarı kaldırıp adamın yüzüne bakmıştım ama hiç tanıdık gelmiyordu. Tekrar önüme dönüp titreyen ellerime bakmaya başladım.

"O kocan olacak herife bir mesajımız var."

Adam bunu söyledikten sonra bir daha konuşmamıştı. Ne söyleyecek diye bekliyordum ama bir ses gelmiyordu. Zorla da olsa kafamı kaldırdığımda adamların ellerinde demir sopalarla bana doğru geldiklerini görmüştüm. Ne yapacaklarını az çok kestirmiştim ve bu beni hem korkutmuş hem de sinirlendirmişti. Bir kadına şiddet uygulamak hangi kitapta yazıyordu? Sorsan hepsi delikanlı değil miydi bunların. Hepsi adamdı sözde. Adamlık bir kadına şiddet uygulamayı uygun mu görüyordu? Kendinden güçsüze şiddet uygulamak kabul edilemez bir şeydi. Bunları yapanlar da ben adamım diye dolaşmasındı bir zahmet. Adamlığın cinsiyeti yoktur diye boşuna dememişlerdi.
Adamlar arabanın ön kaputuna gelince durdular ve başları olduğunu düşündüğüm benimle konuşan adama baktılar. Adam başıyla başlayın der gibi bir işaret çakınca ellerindeki sopaları kaldırdılar. Başımı ellerimin arasına alıp one eğildim ve ağlamaya başladım. Ön cama inen her darbede daha da siniyordum koltuğuma ve biraz daha sesli bir şekilde ağlıyordum. Ön camdan kopup yüzümün çeşitli yerlerine saplanan cam parçaları canımı yakmıştı. Kaşımdan aşağı doğru ince bir nehir oluşturarak akan kan kıyafetime damlıyordu. Gözlerimi iyice kapatıp bu durumun bir an önce bitmesi için dua etmeye başladım. Korku bütün vücudumu ele geçirmiş ve kasılıp titrememe neden olmuştu.
Kafamı iyice aşağı indirip dizlerime yasladım. On dakikayı geçkin bir süre boyunca aynı pozisyonda ağlamıştım. Sonunda sesler kesilmiş ve arabaların çalışma sesi duyulmuştu. Derin bir nefes alıp kafamı hafifçe yukarı kaldırmıştım. Gözlerimin önüne gelen saçlarım kandan ve gözyaşından ıslanmıştı. Hızla yan koltuktaki çantama uzanıp telefonumu aldım. Ekranda gördüğüm yansımam ağlamamı daha da şiddetlendirirken tuş kilidini açıp Yiğit 'i aradım.

UÇURUM (Tamamlandı)Where stories live. Discover now